Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 45
Отразява се! Peace Излиза надпис "Доставени".
http://prikachi.com/images/76/6611076T.jpg

Не съм забелязвала  Blush

# 46
  • Бургас
  bouquet

# 47
  • Сф
Здравейте.

Издирвам дамски зимни, планински ботуши/обувки, които да не пропускат. 42 р-р. Решила съм тази година вече да се науча да карам ски и ми трябват добри обувки.
Или поне да ме насочите към кои марки да гледам, много съм боса в тази сфера.  Hug

# 48
  • Бг
Благодарности за новата тема.

Момичета, от немския амазон пратих едни обувки до ЮК адрес. Пише, че датата за доставка е 28.09, но все още не виждам да са доставени. Дали го отразяват в амазон това?

Имаш ли тракинг?Не се отразява при тях кога са получени.

Ами не знам, имам тази информация, но тя не е обновявана от 25.09:
Transportation Service:
Hermes UK
Shipment number:
8546998250867753
25th September 2013   20:00   GRIMBERGEN   Shipment is received at the distribution center.

Според прогнозите трябвало е да се достави на 28, ама знам ли.

Превозвачът пък напоследък не ми отразява амазонските пратки.

red shoe, тук, с тракинга и пощенския код на английския адрес можеш да провериш до къде ти е стигнала пратката.

Утре ще взема едни мокасини и едни шляпки от шопАрите  Mr. Green.

Медунка, на мен пък и на дебитна ми хвана кода.

# 49
  • Варна
Някой спомена в амазонската тема за скорошен черен петък с намалени цени. Има ли някой идея кога е той, че нещо хич не мога да им оправя празниците  Rolling Eyes

Черния петък е в края на Ноември. Има време. Обикновено обаче сделките са за бижута, техника и подобни.

Джулс, мерси за темата!

# 50
  • Там, където ме обичат
Решила съм да си взема тази година Хиспанитас, нещо на ток, но не много висок.
Също и ботушки. Чакам някакво намаление.
Джулс.   bouquet

# 51
Аз чакам големите намаления. Не че имам нужда от нещо ама  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 52
Здравейте.

Издирвам дамски зимни, планински ботуши/обувки, които да не пропускат. 42 р-р. Решила съм тази година вече да се науча да карам ски и ми трябват добри обувки.
Или поне да ме насочите към кои марки да гледам, много съм боса в тази сфера.  Hug
Salomon, Merrel, Columbia, Patagonia, Skechers, Cat... сигурно има още много, но тези са ми познати.

# 53
  • In transit
Здравейте   bouquet искам да ви питам нещо. Получих тези тамариски:

удобни са, леко са ми стегнати, но предполагам ще се отпуснат. Проблема ми е друг. На снимката се вижда "гърба" на обувката, т.е частта която обхваща петата. Та тази част е от пресован картон. Много се озадачих. За първи път виждам такова нещо. Обикновено там слагат парче кожа или плат. Притеснявам се да не ми стане чорапа на пилинг, да се скъса или самия картон да се протрие при носене и да се скъса.
Моля ви кажете дали сте забелязвали тази част от обувката да ви е от картон? Чудя се дали да им ги върна докато са нови, или да чакам да се скъса там и така да им ги върна?  newsm78

# 54
Вероятно е кожа, която ти прилича на картон.
Помолих да не слагате такива гигантски снимки, защото е неудобно за всички.

# 55
Имам пратка, изпратена с ДХЛ, която мога да проследявам в немския сайт (номер на пратка 052902387179) а в българския не успявам, дава ми, че няма такъв номер  Confused
Аз ли не гледам където трябва или ?

# 56
  • In transit
Вероятно е кожа, която ти прилича на картон.
Помолих да не слагате такива гигантски снимки, защото е неудобно за всички.

извинявай, сложих я за да се види. Но не е кожа, определено е картон, в такъв дето слагат яйцата, само, че малко по тънък и пресован. Освен това е ужасно твърдо отзад.

Имаше една опция нов на БГ пощи дето можеше да се връща безплатно до Германия с DHL. Някой пробва ли я да каже как се процедира?

# 57
Чакам тези Mjus https://www.javari.de/dp/B00A3POI3M обаче,като се замисля..май нямам подходяща чанта за тях  Laughing някакви идеи,до към 50-60лв.  Hug

# 58
Имам пратка, изпратена с ДХЛ, която мога да проследявам в немския сайт (номер на пратка 052902387179) а в българския не успявам, дава ми, че няма такъв номер  Confused

В бг сайта ще се появи чак,когато влезе в БГ.На първа страница е описано как се търси по референция на изпращача.

# 59
  • Варна

В българския сайт на ДЧЛ излиза информация, когато пратката ти е вече в България.

Общи условия

Активация на акаунт