Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
LilaC, препоръчани ли ги пускаш или обикновена пощенска?

Аник  Hug

Аз пускам препоръчани без предимство - имат номер за проследяване. И на мен досега са ми връщали  веднага пощенските, но с тази поръчка имах работа с някакви малоумници, освен това е от Амазон, пускана до немски адрес и малко трудно вдява поредния, на който е попаднало писмото ми  Twisted Evil

# 721
Аз преди месец някъде връщах едни чехли Скечърс, на които им се разлепи каишката след 10-15 обувания. Да се беше скъсала, нямаше да мрънкам, не е да не са си походили все пак чехличките, но да се разлепи беше извънредно тъпо (жалкото е, че ги харесвах и ми бяха удобни).
Писах на джаваритата, веднага се съгласиха да ги върна (също тъпо, щото то пощенските им повече от самите чехли кажи-речи...) и, след като пуснах пакета, просто им писах, че съм ги изпратила - нито съм снимала бележката, нито нищо, даже цената не съм споменавала. Моментално ми пуснаха 7.5 евро - знаят си хората, че толкова излиза явно.
Та... по-скоро задобряват и са си научили цените просто.

# 722
Благодаря на всички за отговорите.   bouquet

# 723
Момичета, искам да взема подарък обувчици за детенцето на една приятелка за Коледа. Те живеят в чужбина обаче и ми се иска директно на техния адрес да ги пратят джаварци. Някой правил ли е тази врътка, имало ли е проблеми?
Аз съм поръчвала и от немското и от френското javari до Англия и не е имало никакъв проблем.Виж в списъка дали доставят до твоята дестинация

# 724
Препоръчани без предимство.

Аз пък нещо друго не мога да разбера.Под цените в Амазон.де пише Alle Preisangaben inkl. MwSt.Аз си го обяснявам,че цената включва ДДСто,т.е.това е крайната цена и отделно,разбира се,доставката.Само няколко пъти съм поръчвала от Амазон и забелязвам,че към сумата ми добавя доставката и после ми начислява ДДС,т.е. два пъти.Защо,след като то е вече вкл.в цената??
Същото стана с две евтини блузки,които си хванах в байвип.де.Сума+доставка+ДДС върху всичко това.Отказах ги,щото за две индийски блузки 70 лв.не давам.
Къде бъркам?

# 725
  • Sofia
LilaC, на последна стъпка ти ги разделя на основна цена + ДДС + крайна цена, като вади ДДС-то и от доставката. Ако загледаш, ще забележиш, че основната цена на крайна стъпка е по-ниска.

# 726
 --------------------------------------------------------------------------------
Zwischensumme: EUR 62,93
Verpackung & Versand: EUR 0,00
  -----
Gesamtsumme ohne MwSt.: EUR 62,93
Umsatzsteuer: EUR 11,95
  -----
Summe: EUR 74,88
Gutschein eingelöst: -EUR 10,00
  -----
Gesamtsumme für diese Lieferung: EUR 64,88

LilaC, на последна стъпка ти ги разделя на основна цена + ДДС + крайна цена, като вади ДДС-то и от доставката. Ако загледаш, ще забележиш, че основната цена на крайна стъпка е по-ниска.
PeaceТочно така е, постнала съм последната ми поръчка на Latitude. И може да се види как са разделени.

Паладиумките ми се намериха Grinning, след като насметох превозвача си #2gunfire Ох, иде ми да го сменя, ама ми е най-евтин... Whistling

# 727
Момичета, искам да взема подарък обувчици за детенцето на една приятелка за Коледа. Те живеят в чужбина обаче и ми се иска директно на техния адрес да ги пратят джаварци. Някой правил ли е тази врътка, имало ли е проблеми?
Аз съм поръчвала и от немското и от френското javari до Англия и не е имало никакъв проблем.Виж в списъка дали доставят до твоята дестинация

Благодаря за отговора! Hug
А ако се отбележи, че е за подарък дали слагат вътре фактурата?
Дестинацията я има, така че сега ми остава да харесам нещо за юнака Simple Smile

# 728
 Hug Някой ако има код за немския Вип амазон и няма да го ползва може ли да ми пиши на лични  Praynig   bouquet

# 729
Благодаря! В сухо време ще ги нося тогава. А лененото масло импрегнира ли? Каква е целта на мазането?
С тази цел ги мажат. Аз лично още не съм го направила,но се каня.

# 730
А ако се отбележи, че е за подарък дали слагат вътре фактурата?
Не слагат.

# 731
  • Под Сините камъни
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A2X24XX4EBM6NC&asin=B0 … 0D1920A0&fc=1

Преди малко я взех от пощата ,амиии страхотна е ,цвета на живо е по -хубав .И това с трансформациите е супер.Става като куфарче ,като кошница и може да се носи и крос боди .Това е което исках ,само тъмно синя  ми трябва вече Crazy

# 732
Мерси много за поясненията!Стана ми ясно.
Е,сега да отпадне и таксата доставка-тъкмо по-лесно ще се смята  Laughing

# 733
Banshee, мисля, че еърстепките няма да имат лоши отзиви - аз мойте миналата събота и неделя злобно ги разходих - дълъг преход с рейс (над 2 часа), щрапане пеша бая, дълго гости, на следващия ден същото в обратния ред... никакви проблеми, нито ме претриха, нито неудобства някакви; много съм доволна, не очаквах, че ще фуча така напред-назад на чистак нови обувки.
Носех си маратонки с мен де, ако нещо.

И аз откакто ги получих най-често тях ги нося - удобни са, с единствената забележка, че на мен са ми съвсем малко по-дълги и кракът ме леко приплъзва напред, но засега не ми се занимава със стелки. Освен това никак не са толкова тесни колкото изглеждат на пръв поглед. Ама знам ли тя какво ще измисли? newsm78  Едни кецове взе от мен преди две години  (бях поръчала без да искам по-големи) - страшно ги харесал сина и, а  пък после се оплака, че му били много тесни и не можел да ходи с тях, ама това след като вече ги подносил. Е, няма как да си  ги взема обратно, нали? А мъжът ми не успях да го накарам две години такива същите да ги смени с нещо друго - най-удобните му били.  Но се чувстваш гадно - все едно си виновен за нещо.   Peace

# 734
............... Но се чувстваш гадно - все едно си виновен за нещо.   Peace
Хич даже не се чувствам гадно, дори в случая когато "купих обувките заедно с мазолите" както ти находчиво отбеляза. Laughing Просто и го казах на онази госпожа натъртено, че няма как да знам дали ще получи мазоли или не.
На приятелка взех от тези апрески Скечърс, дето първо купих на себе си, водеха се водонепропускливи и от промазана материя. Моите така и не ги носих, защото ми бяха много големи и ги продадох, но като модел ги харесвах. Тя си ги носи с удоволствие, но като е кишаво, краката и се мокрят яко във "водонепропускливите" апрески през ... шевовете отгоре, обаче нищо не ми каза! Т.е. каза "ти няма как да го знаеш това!", но хора всякакви, все някой ще се намери да мрънка, за нещо, за което няма как да имаш вина, за това че той е пожелал определен модел, а ти просто си му купила пожеланото.

Общи условия

Активация на акаунт