Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 855
Получих мъжките Camel active. Страхотни, леки, практични, много се харесаха. Оказа се, че наистина са уголемени с номер и съм направила правилен избор като заложих на номер по-малки. Благодаря на всички, които ми помогнаха с отзиви за марката    bouquet

# 856
# 857
Пристигнаха най-после:

детското ECCO - много хубави, сина ми се изкефи адски много на външния им вид  Grinning а аз на качеството  Mr. Green

чантата Frankie's Garage Ella в синьо. Всъшност, цветът е по-тъмен и по-зеленикав, отколкото на снимките. Тук е доста по-реален.
Много е хубава и на цвят и модел. Доволна  bowuu

# 858
  • у дома
Може да пробвате следния код за немския ВИП:

BUYVIPON

Би трябвало да намалява 10/50 евро и да важи до 19.11.2013 за нови клиенти (първа поръчка).

благодарско, ама е изчерпан... затова помолих на лични, но нищо де... На някой друг ако му се намира кодче за немското бай вип?

# 859
  • Варна

BUYVIPON

Би трябвало да намалява 10/50 евро и да важи до 19.11.2013 за нови клиенти (първа поръчка).

благодарско, ама е изчерпан... затова помолих на лични, но нищо де... На някой друг ако му се намира кодче за немското бай вип?
Току-що го пробвах и се хвана, свали ми 10Е. Да не би сумата ти да е по-малка от 50Е, или пък да си пазарувала вече от този акаунт. Кода не е персонален.

# 860
  • София
Дойде чантата MASQUENADA. Много хубава кожа и изработка. Не е огромна  Mr. Green, аз си мислех, че ще е много голяма. Идва в комплект с една голяма пазарска торба и пликче бонбонки Haribo  Simple Smile.
И зимните обувки Salomon пристигнаха (благодаря Бижу, че сподели линка). Супер са, отговарят си на номера.

# 861
  • София
Получих тези http://www.amazon.de/adidas-Performance-Absolado-G64898-Fuballsc … 0636&sr=1-164  за сина ми. Каза, че са изключително удобни. Ако нямате впечатления - за тесен крак са.

# 862
Дойде чантата MASQUENADA. Много хубава кожа и изработка. Не е огромна  Mr. Green, аз си мислех, че ще е много голяма. Идва в комплект с една голяма пазарска торба и пликче бонбонки Haribo  Simple Smile.
И зимните обувки Salomon пристигнаха (благодаря Бижу, че сподели линка). Супер са, отговарят си на номера.
AAAAAaaaa...моля, моля Hug
искаме снимки, моля....и аз я чакам...страх ме е размера да не е огромен.

# 863
  • София
Не е огромна. Аз не съм много "снажна" (165 см) и ми е добре. Но определено е най-голямата чанта, която съм имала до сега. Явно ги мерят като ги "разплескат"  Mr. Green
Ето я и пак

# 864
Пуснах за приятелско хлапе тези сандалки.
Моля те, като ги получиш, пиши дали стават за тясно стъпало, защото четох някъде по коментарите, че не са подходящи.  Praynig
Спунк , ще кажа като дойдат.
meri_as за Тамарис аз поръчвам точен номер. Доволна съм от качеството им.

# 865
Не е огромна. Аз не съм много "снажна" (165 см) и ми е добре. Но определено е най-голямата чанта, която съм имала до сега. Явно ги мерят като ги "разплескат"  Mr. Green
Ето я и пак
От това се опасявах. Малка ще ми е. Спестих едни 50 евро Laughing

# 866
О-о, влюбена съм в тая чанта... и как нямам 50 евро в момента, а и да имах, за друго са ми замислени... newsm78 ... от друга страна, тая липса на външен джоб отзад мен лично ме смазва... избягвам даже само заради това такива чанти...
Just ranting.

# 867
Супер изглежда!
Благодаря за снимките!
Ще преглътна вънщния джоб Laughing

# 868
Честно казано, по-скоро ще преглътна липсата на джоб на ей тази:
http://www.amazon.de/MASQUENADA-Henkeltaschen-Handtaschen-Schult … ywords=Masquenada, обаче... не си падам по "вертикални" чанти Peace А и колегите и бездруго ме гледат странно като се появя с нова чанта... newsm78 (мъжки колектив - не коментират НИЩО, все едно дали за дрехи, дали за чанти, дали за патък). Имала съм за 3 години досега един комплимент за обувки (които не са подходящи за офиса обаче...) и изумен въпрос: "Ама нямаш ли чанта", когато се появих лятото без такава и с малък клъч-портмоне. Но определено ми гледат новите чанти с недоверие и логично се питат мръднала ли съм да си купувам чанти като си имам минимум една...

# 869
  • у дома

BUYVIPON

Току-що го пробвах и се хвана, свали ми 10Е. Да не би сумата ти да е по-малка от 50Е, или пък да си пазарувала вече от този акаунт. Кода не е персонален.
да, в сумата е бил проблемът, добавих още нещо Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт