Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна

Airstep-a не струва пред Mjus-a. Peace Но пък ако ти харесва и той задръж си го, стоят готино, аи ще са удобни според мен.

Mjus-a е изкуствена кожа, при всички случаи е по-добре да задържи естествените.

# 181
Здравейте момичета  Hug
Искам да Ви помоля,да свиркате силно,ако видите нещо подобно===
http://www.amazon.de/Sneakers-Kinder-Winterstiefel-Gr%C3%B6%C3%9 … snow+boots+jungen
http://www.amazon.de/Sneakers-Snowboots-Kinderschuhe-Gr%C3%B6%C3 … snow+boots+jungen
24,95€

Обаче се оказа, че ми трябват 180 см връзки! ooooh! Изнизах едната и е 150 см, но са малко къси за тези кецове, дори не стигат до последните два чифта дупки, които са под пристягащата лента на глезена, а така както се сага, едва ги завързвам. Shocked Купих едни navy, 7 и нещо лв ми излязоха... Tired ама не мога да трая.

Хексе, няма начин Mjus да са изкуствена кожа, само това украсителното на дупките трябва да е manmade.

http://www.javari.de/Mjus-796201-Damen-Fashion-Sneakers/dp/B007Y … mp;rnid=547222031

# 182
goddess , щом трябва да избираш , аз съм за Latitude . ( точно пък този Airstep ама хич не ми допада  Peace)

# 183

Airstep-a не струва пред Mjus-a. Peace Но пък ако ти харесва и той задръж си го, стоят готино, аи ще са удобни според мен.

Ако действително е така, естествено, че Еърстепките. Винаги съм с две ръце за естествени материи, не само за обувки.
Според мен има нещо объркано в описанието на джаварци.

Аник  bouquet В тъмно кафяво, но пък те ботушите ми са реално сиво-войнишко зеленикави. Искам и аз черни, ама няма.
Първата точка от писмото на амазонци нещо не я вдявам? newsm78

PERLI    bouquet
Ще преброявам гласовете. Laughing

# 184
Първата точка от писмото на амазонци нещо не я вдявам? newsm78
Аз го разбирам като, че могат да ти пратят втори чифт от същите безплатно.
По 2-ра точка някакви 3,50 компенсация за дефекта. newsm78
По 3-та - да им ги върнеш и те ще ти възстановят пълната сума с пощенските, ако не щеш пак такива обувки.

Ама малко нелогично звучат първа спрямо последна точка, но знам ли, те са странни в решенията си... Rolling Eyes
Какъв е дефекта, впрочем?

# 185
  • Sofia

Естествена кожа е, специално наскоро ги вадих да гледам какво пише на самите тях, още ми стои лепенката. Имаше пуснати в минипри подобни изкуствени и от там тръгна разследването. В други сайтове също пише кожа. В конкретния случай и на мен Мюс ми харесват повече от Airstep-a.

Goddess, онези ботуши taupe ли излязоха - светло кафяво ги виждах аз  Rolling Eyes Оф, много са хубави Латитюдите - май по-добре едни такива, отколкото 2 други за разнообразие  Confused В първата точка ти предлагат да ги заменят, опитай да поискаш това  Mr. Green Ще напишат после, че за жалост не са налични  Twisted Evil Може да пробваш - току-виж предложили нещо интересно  Thinking

# 186
Бижу, и аз така го разбрах, ама и на мен ми е нелогично.
Някой друг???
Дефекта е разлика от поне 4-5мм в дължината на стелката. Лявата е почти добре, дясната е по-малка. Мерих 5 пъти и все едно и също. Rolling Eyes

И по желание на съфорумка, малко реални снимки, пък и да не кажете, че само зяпам Wink:
Скрит текст:

Anik, ето ги
http://www.amazon.de/gp/product/B007YE7VGG/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
вкъщи са кафяви, на улицата и в училище са зеленикави Laughing

# 187
  • Бургас
Момичета, някоя от вас има ли такива ботуши G-star?
Скрит текст:

Кожата мека ли е? Горе по-широчки ли са или на мен така ми се струва?  Thinking И, като цяло, удобни ли са?

# 188
  • София
goddess и Бижу, разбира се и всички останали,които имат този модел обувко-маратонки, както аз ги наричам,бихте ли споделили като са обути на крака грубо ли стоят и за какво облекло ги намирате подходящи?Предварително благодаря   bouquet

Аз съм със слаб крак и номер 39,миналата есен мерих едни подобни на Есприт и някакси грубо стояха на крака,затова питам.

# 189
Моите кецове стоят много фино, изглеждат по-малки, а са 41-ви размер и не са много високи, около 5,5 - 6 см! Моделът е прибран, наглед са за тесен крак. За мен са само за дънки и то с тесни крачоли, тип skinny, или "цигара", или съвсем прави и тесни.

(оф, много писах днес в темата, чак ме досрамя Embarassed , ама след нощна съм се разложила вкъщи пред лаптопа и нищо друго не ми се прави  Crazy )

# 190
  • София
Получих си ботите Airstep, ами нещо не ми харесват, май ще ги връщам.  Sad
Като се закопчеят циповете, става доста тясно и неудобно на самия крак отгоре и самите боти са тесни като форма, а аз харесвам по- широки.

https://www.javari.fr/dp/B00C2LHCMY

За змийските Cashott да споделя, приятелка ги получи, носи 37 номер, но и бяха малки, според нея са умалени- http://www.amazon.de/gp/product/B00A74YUNM/ref=ox_ya_os_product?tag=bgma-20.

# 191
veka, качила съм реални снимки обути, преди няколко пост. Аз съм с кльощав глезен, както някой каза преди време, да го обхванеш с палец и показалец Laughing

Бижу, и мен Embarassed

# 192
  • София
Благодаря и на двете ви!  bouquet

Сега отново видях снимките,наистина на Бижу са по-прибрани.Истината е,че аз също се точих на такива обувки със скини дънки,защото моите са само такъв модел,но въпросните Есприт бяха нещо подобно като на goddess модела и нямаше как да се опъне надолу крачола и стоеше набръчкан,което мен много ме дразни,а аз също съм със слаб глезен.
Ще прегледам отново всичко,което се предлага като такъв модел,защото аз не обичам равни обувки /само в краен случай/,а за ежедневно спортно облекло тези са доста подходящи.

# 193
  • Sofia
Мим, аналогичните боти бяха уголемени. Мисля, че Sisley имаше, питай я  Peace

# 194
и за какво облекло ги намирате подходящи?
Тук има интересно предложение как да се носят такива обувки.

Общи условия

Активация на акаунт