Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 428
  • 945
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
aniK получи ли http://www.javari.de/active-Corsica-3441102-Herren-Sneaker/dp/B0 … p;nodes=344076031 43 No? Отговарят ли си, защото ми се иска, ама много,  да взема с номер и половина по-малки тези http://www.javari.de/Camel-active-1631802-Herren-Schn%C3%BCrhalb … p;nodes=344076031?

Получих 43, може да се каже, че и 1/2 номер отдолу щеше да е добре - отпред има празно място, но чак номер и половина ...  Confused
LilaC, и аз го виждам резеда, може би настройките на твоя монитор не са много реалистични  Confused За гьона и аз много се притеснявам  Cry Пък в най-близката аптека нямаха ленено масло (само на капсули), трябва другаде да търся. То в това гадно време не мис е обуват нито едни хубави обувки - ма'ам с едни стари кецове Лакост  Mr. Green

# 271
LilaC, чудесни са мокасинките Heart Eyes
Не се пързаля толкова гьона, особено като ги разходиш 2-3 пъти.
Аз съм с мокасини вкъщи, едни UGG и ме е много добре.

Аник, в зеленчуковите магазини също продават ленено масло и е по-евтино.

Аз поръчах Lattitude-ките и смятам да приключа с покупките, макар че загледах разни парцалки, но реших, че си имам предостатъчно.
Испанците вчера си дръпнаха парите за чантата ми, обаче още не са я пратили. Изчака ми се чакането. ooooh!
Старите не си ги давам, много си ми харесват. Тамън за мен са правени Heart Eyes
Днес и аз бях с Еърстеп-а на платформа, до 14:30 абсолютно никакъв проблем нямах. Много удобни, а почти през цялото време съм била права.
Обущарят каза, че ще ми оправи проблемните Еърстепки, краен резултат в понеделник. Стискайте палци, че съм влюбена и хич не ми се връщат. Сега отивам да се дръвча със стиснатите амазонци Naughty

# 272
  • Sofia
...
Испанците вчера си дръпнаха парите за чантата ми, обаче още не са я пратили. Изчака ми се чакането. ooooh!
...

Току-що получих мейл, че са пратени моите с UPS, утре ще ги очаквам. Чакай и ти мейл  Peace Ще споделиш за чантата, че аз заглеждам бежовата, макар да е почти колкото мен на размер  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:12 от aniK

# 273
  • Бг
Докато се ровичках попаднах на тези "красавици". Ако носех такъв тип обувка да съм ги отнесла, но .... не нося  Mr. Green. Може някой да си ги познае.

# 274
  • София
Момичета, да питам защото на първа страница не намерих или поне не видях нищо по въпроса.Имам боти Caprice, купени от немското Джавари и дошли на 04.01 тази година с DHL.Вътре в кутията има една купчина листи, които по-късно спрягахме,че били за безплатното обратно връщане.Някой ще ми каже ли в кой пощенски клон е сигурно,че ще ме разберат за какво иде реч,че искам да ги върна?
Предварително ви благодаря!
  bouquet

# 275
  • Бг
Момичета, да питам защото на първа страница не намерих или поне не видях нищо по въпроса.Имам боти Caprice, купени от немското Джавари и дошли на 04.01 тази година с DHL.Вътре в кутията има една купчина листи, които по-късно спрягахме,че били за безплатното обратно връщане.Някой ще ми каже ли в кой пощенски клон е сигурно,че ще ме разберат за какво иде реч,че искам да ги върна?
  bouquet

veka, ето тук можеш да ги видиш.

# 276
  • София
Alexa_a, благодаря!

А да ви питам освен листите от кутията, разпечатвам и от сайта листчето за обратно връщане, друго трябва ли?

# 277
Много е трудно да определи човек особените цветове и нюансите на основни цветове, този "проблем" не само тук съм срещала. Мъж ми също ме изумява в определението си за някои цветове. За мен това шлиферче е светла резеда категорично и нищо сиво, или жълто няма в него.
Или е екран,или масов далтонизъм Simple Smile.Показах го на доста хора на моя лаптоп,и бяхме единодушни,че виждаме сиво.Ето го тук.А в действителност е доста по-ярко,просто на снимката зеленото не ще и не ще да се покаже.Карай.Дано го хареса,щото аз не се виждам с ревери с цветчета,пък и ако го напъна да вляза,ще му излетят копчетата.

Ленено масло съм виждала и в хранителни,и в зеленчукови магазини.Още утре ще намеря.Аз пък си мисля за идеята,която съфорумка даде против плъзгане:лепило С 200 с пясък.Но ако за груб ботуш мога да рискувам,тук тази фина подметка,част от красотата на обувката,ме спира... newsm78

# 278
  • Бг
Alexa_a, благодаря!

А да ви питам освен листите от кутията, разпечатвам и от сайта листчето за обратно връщане, друго трябва ли?

veka процедурата е обяснена тук. До колкото аз разбрах, Джаварци трябва да ти пратят такъв етикет за безплатно връщане, или да ти посочат от страницата на DHL, от къде ти да си го генерираш този етикет, иначе не става.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:27 от Alexa_a

# 279
За гьона и аз много се притеснявам  Cry Пък в най-близката аптека нямаха ленено масло (само на капсули), трябва другаде да търся. То в това гадно време не мис е обуват нито едни хубави обувки - ма'ам с едни стари кецове Лакост  Mr. Green

Е, ти сега ще ги лекуваш ли от нещо обувките Mr. Green   - защо пак от аптеката бе джанъм?  Shocked Laughing
Там е най-скъпо и в много малки количества, а и въобще не ти трябва чак толкова пречистено (то и аз се бях засилила към аптеките, но като ми казаха и цени от порядъка на 20-30 лв и се отказах)
Нали писах преди време -  от Кауфланд /вероятно има и в други хранителни магазини, Пикадали напр. / в едни малки тъмни, стъклени бутилчици е - като зехтина -  и за салата става Peace Hug

Платих една чанта още на 30.09 в английския амазон и досега си стои статус Dispatching now, обаче мейл нямам, а днес е последния срок - какво толкова се мотаят не разбирам?  newsm78

А днес попаднах на това:
"Не мога да разбера жените, които ходят с ей такива мънички чантички. Какво, по дяволите, успявате да съберете вътре? Един ключ, малко пари и червило – това е максимумът, убедена съм! Значи, като видя такава жена, и се фрустрирам неимоверно. Ми на мен само портмонето ми е по-голямо от твоята чанта, бе, госпожо!" ...   и останалото ...   Laughing

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:34 от Banshee

# 280
  • София
Поръчах https://www.javari.de/dp/B007UZQOHG тази чанта в понеделник, още не е изпратена за първи път ми бавят нещо повече от ден Crossing Arms Сега погледнах статуса на поръчката пише само Diese Artikel werden in Kürze versandt: даже няма обозначена дата  Tired
Имате ли наблюдения такива поръчки без дата до колко време ги бавят за изпращане?

# 281
Някой ще ми каже ли в кой пощенски клон е сигурно,че ще ме разберат за какво иде реч,че искам да ги върна?
  bouquet
В 1592 със сигурност знаят за какво иде реч.
Впрочем, вчера и аз разгледах листите, залепени на кашона на кецовете и май са точно такива бланки за връщане.

Alexa_a, тази марка Momino много красиви обуща и ботуши предлага, ама са младежки и са до 40 номер. Confused

LilaC, и тук, и там ... все е резеда. Laughing Hug

Поръчах https://www.javari.de/dp/B007UZQOHG тази чанта в понеделник, още не е изпратена за първи път ми бавят нещо повече от ден Crossing Arms Сега погледнах статуса на поръчката пише само Diese Artikel werden in Kьrze versandt: даже няма обозначена дата  Tired
Имате ли наблюдения такива поръчки без дата до колко време ги бавят за изпращане?
За обувки, платени на 21.09 получих едва вчера имейл, че са изпратени и се втрещих! Аз реших, че тази седмица ще ги получа, то...

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:35 от Бижy

# 282
  • Sofia
Banshee, ми кой да чете и да запомни Embarassed ooooh! Първо за аптеката ми хрумна  Grinning
Аз отдавна съм си заплюла едни Момино (даже 2 чифта - едните са ми по-на сърце), но не ги споделям от съображения за сигурност  Embarassed Joy
krisiki, ин курце ще ти я версанднат, не се притеснявай  Hug Подмотват се напоследък  Crossing Arms

# 283
  • Варна
Дъщеря ми си мечтае за кецове с "изваден език". Има рожден ден след 2 месеца, мисля да й подаря. Дайте някакви идеи за такива кецове 34-ти номер.
Моята дъщеря е малко по-голяма ама ги носи такива та да кажа  Simple Smile Последните 2 години купувам Supra, но и други марки имат, включително Адидас и Пума.  Търси такива с по-дебел език, едните у дома са такива, на снимката се вижда докъде се нанизват и че ги връзват под езика. Crazy Така ефекта е по-голям ... Не знам какво да ти препоръчам, аз купувам от ибей, има един продавач който прави добри намаления и го следя от време на време.

# 284
Banshee, ми кой да чете и да запомни Embarassed ooooh! Първо за аптеката ми хрумна  Grinning
Аз отдавна съм си заплюла едни Момино (даже 2 чифта - едните са ми по-на сърце), но не ги споделям от съображения за сигурност  Embarassed Joy

казваш,  да не ти обръщам чак толкова внимание вече, a?   Mr. Green  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738381.msg26165743#msg26165743

Скрит текст:
пп. шегувам се - слабост си ми ти, и съм ти фен  Hug  Laughing

пп. От детската секция аз харесвам и Ninnette

Общи условия

Активация на акаунт