Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Какви са отзивите за Nothing Lasts Forever ? Качеството им прилично ли е или не си заслужава?
Много хубави неща гледам по страниците! Честито на всички!

Името говори за качеството  hahaha Шегувам се - някой си беше купувал и не беше доволен, та тогава коментирахме името  Laughing

# 556
  • София
Здравейте  Simple Smile
Стелката на сандалите Кикърс от край до край е 20.5 см.

bouquet

# 557
  • Бг
Днес си взех Maze-то с ресните. Мнооого е сладурско, но имам едно питане към aniK. Магнитчето на твоята здраво ли държи?. Защото моя е много, ама много слаб, на моменти даже изобщо не хваща. Чудя се, да се жалвам ли на Амазон? Така или иначе, нямат налични, за да ми я сменят  Thinking
И да споделя, че съм бясна на shopper-те. За пръв и последен път поръчвам с тях. Предадоха ми чантата само в една обикновена, прозрачна, найлонова торбичка, без кашона, в който съм убедена, че е пристигнала на адреса в  Германия. Знам колко добре и внимателно опаковат пратките си Амазон. По-здрави кашони от техните не съм виждала. Може и да заемат много място, но аз държа да получавам пратките си в оригиналните им опаковки  #Cussing out

Katrin, нещо в последно време и мен ме нервят шопърите. Последните няколко поръчки, и от Англия, и от Германия кашончетата ми идват разлепени и повторно залепени. На въпросът ми, защо идват в такова състояние, младежът ми обясни, че плащали на обемно тегло и за това се налагало да отварят кашоните и да ги допълват, че иначе трябвало да вдигнат цената на кг. Ми хубаво, ама това е техен проблем, не мой. И аз съм се замислила дали да не ги сменя. Единствено ме спира фактът, че офисът им е на ръка разстояние от работата ми.

# 558
Какви са отзивите за Nothing Lasts Forever ? Качеството им прилично ли е или не си заслужава?
Да. Даже много прилично. Отговарят си и на размера.

# 559
  • София
 Добре намалени   37, 38.5 и 39 н.

# 560
Бижу и на мен ми се върти, че някой ги коментира с добро, но се връщах по темите и не намерих. Значи, няма да се разпаднат на 5-тото обуване...
Аз ще поровя още за някакви кецки на минимална цена и ако попадна на нещо друго- пак ще питам.

# 561
Имаме ли фенове на Мустанг?

Изискват от мен следния артикул,който е синтетик,аз дърпам към Манас.
Ако Мустангът е удобен обаче и изкуствената кожа е добра(попадала съм на чудесни екокожи),и аз ще го харесам заради по-ниската цена и факта,че ще се носи малко заради тока.

# 562
Манас-ът е много симпатичен, ама цената му още е висока Mr. Green
Едни Latitude на доста намалена цена.

# 563
  • Пловдив
Здравейте:)
Има ли код за немското Джавари. Обувките са 56 Евро, но ми се иска да са по-евтини.
В амазоните цената е двойна, та код за амазон не ми върши работа.
 Мерси  bouquet

# 564
  • Бг
Здравейте:)
Има ли код за немското Джавари. Обувките са 56 Евро, но ми се иска да са по-евтини.
В амазоните цената е двойна, та код за амазон не ми върши работа.
 Мерси  bouquet

Ванеса, няма код. Всички се надяваме да се поотпуснат ама за сега не би.

# 565
  • Пловдив
Вчера ползвах 1 код за минус 10 Евро от Италианския ВИП. Поръчах си куфар Самсонайт и се получи много добра цена (и безплатна доставка).
 Ох, как ми се искаше и в немското джавари да има такъв код и щях да зарадвам мъжа ми с едни обувки. Simple Smile
 Ще почакам още!
 Благодаря ти, Алекса  bouquet

# 566
Здравейте  Simple Smile
Стелката на сандалите Кикърс от край до край е 20.5 см. Може би трябваше да взема 33 -ти номер, но беше страх да не са огромни. Тя в момента носи 30-ти. Вече за кой ли път се убеждавам, че тази марка и то на детските обувки е умалена. От две години отлежават едни обувчици, но бебето след 4 години може и да ги подноси  Mr. Green

Благодаря!   bouquet

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 11:21 от petyas

# 567
Мерси, че сподели  за Кикърса  и аз имам едни боти на марката номер 31 и ми се струват умалени и тесни. В момента носи 30-ти и тези 31 са и добре.  newsm78. По два номера трябва да купувам та да нацеля ooooh!
За Габор- детските, какво мнение имате -тесни,Умалени ?

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 11:25 от candela

# 568
Момичета, моля ви, дайте линк за амазон.де, където да се оплача, че не са ми пристигнали обувките  Praynig
ровя, ровя и се омотах нещо  ooooh!

# 569
  • София
Много хубави неща гледам по страниците! Честито на всички!
Вчера пристигнаха тези кецки на марката http://www.javari.de/Nothing-Lasts-Forever-832-415/dp/B009PIGHUK … mp;rnid=536844031
Не са лоши, удобни са, според мен си отговарят на номера, но за качеството не знам все още, защото не съм ги носила.
Заедно с тях пристигнаха и еди обувки на Candice, които са дефектни и ще ги връщам. Писах им на Javari.de, че искам да ги върна с безплатната пощенска услуга на DHL, a те ми отговориха, че нямали такава практика и да си платя пощенските, след което те ще ми върнат парите.
Имам бегли спомени, че се коментираше безплатното връщане. Ще може ли който го е правил да сподели как точно се постъпва. Hug

Общи условия

Активация на акаунт