Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 570
stef_, обсъждаше се, но в крайна сметка не може да се връща безплатно от Бългаия. Обаче, щом са ти пратили дефектни обувки, би трябвало  да се разбереш с тях за възстановяване на пощенските. Снимай ги, да видят дефекта и си искай пощенските.

# 571
Какви са отзивите за Nothing Lasts Forever ? Качеството им прилично ли е или не си заслужава?
Много хубави неща гледам по страниците! Честито на всички!
Ето това: http://www.javari.de/Nothing-Lasts-Forever-832-411/dp/B009PIGGJW … mp;rnid=536844031 е ОК - изглежда точно като на снимката и е точен номер. Носено е повече от 5 пъти, нищо му няма.

# 572
Момичета,харесах си спортни обувки ЕСОО,но не съм носила тази марка. 
Кажете за стъпало 27 см., кой номер да поръчам 41 или 42?
http://www.amazon.de/ECCO-JOGGA-236023-Damen-Schn%C3%BCrhalbschu … cr_pr_product_top

# 573
За СТЪПАЛО 27 см. 41 е малко, според мен и 42 ще е малко - аз съм 26.5 точно измерено и 42 ЕССО са ми перфктни (вече няколко чифта имам). Дори в момента са ми на краката, друг модел де и не маратонка.
По таблицата с размерите дават 42 да е 26.9, така че по-скоро пробвай този номер.
Иначе са чудесни, удобни и неизменно добре изработени.

# 574
  • Варна
Момичета, моля ви, дайте линк за амазон.де, където да се оплача, че не са ми пристигнали обувките  Praynig
ровя, ровя и се омотах нещо  ooooh!
Impressum (горе в ляво) / Kontaktieren Sie uns ( жълт бутон в дясно). Избираш ордера за който иде реч и следваш стъпките. Това само ако продавача е Амазон. Ако е трето лице, като влезеш в ордера, в дясно,една от опциите е " контакт с продавача" и пак следваш стъпките.

# 575
Какви са отзивите за Nothing Lasts Forever ? Качеството им прилично ли е или не си заслужава?
Много хубави неща гледам по страниците! Честито на всички!
Ето това: http://www.javari.de/Nothing-Lasts-Forever-832-411/dp/B009PIGGJW … mp;rnid=536844031 е ОК - изглежда точно като на снимката и е точен номер. Носено е повече от 5 пъти, нищо му няма.
И моите са точно тези, но зелени. Peace

# 576
  • София
Как да разбера в Amazon.de дали продавача е амазон? В английския ми беше ясно навремето, но в немския не мога да се ориентирам.

# 577
  • Варна
Как да разбера в Amazon.de дали продавача е амазон? В английския ми беше ясно навремето, но в немския не мога да се ориентирам.
Същото е, точно под цената и размерите има този надпис :"

Verkauf und Versand durch WARDOW. Für weitere Informationen, Impressum, AGB und Widerrufsrecht klicken Sie bitte auf den Verkäufernamen." Това, което съм посочила в червено е продавача, който в случая, не е Амазон.
Verkauf und Versand durch Amazon. Geschenkverpackung verfügbar - това е пример, когато продавач е Амазон.

# 578
Получих Пума.
На сайта са описани като кожа отвън и отвътре,в действителност са other materials и textile.
Още като ровех за отзиви в Амазон,ми направи впечатление,че веднъж са дадени кожа и същите,в отделен раздел,изкуствени.Самата кожа не ми харесва.
Освен това подметката е неудобна,има един кръг под петата,вероятно сложен за стабилност на обувката,но се набива и не е приятно.
Не ги препоръчвам.Ще ги връщам определено.Сега им писах,че ще ги връщам и ще си искам пощенските поради тяхна грешка.

Само да попитам в оригиналната кутия ли трябва да ги върна?В случая тя е много особена,вместо капак има някаква торбичка,шик е,но не е достатъчно твърда,за да ги пусна само по "долна" кутия.А ако ги сложа и в кашончето,се страхувам да не минат 2 кг.

# 579
Получих Пума.
........................
Самата кожа не ми харесва.
Отвътре са текстил, да. Но какво не ти харесва на кожата?  Rolling Eyes Гладка и мека е. За мен недостатъкът им е, че са тесни като чорапи и освен много слаб крак, друг не би могъл да ги обуе, а дори и да се напъне, няма да стоят добре на пухкави крачка.

# 580
  • Sofia
LilaC, сложи нещо твърдо отгоре или пък в някой стабилен плик (като Асоските например)  Peace Не купувай Мустанг, моля те и то пък на редовна цена  Praynig И Манас не на редовната цена  Stop Въобще, по-редовните потребителки трябва да сме се научили, че зимата купуваме намалени сандали, а лятото - намалени зимни обувки  Mr. Green Обясни го деликатно на тийнейджърката  Hug Heart Eyes Рови сега за някой отминал сезон боти/ботуши, добре намалени  Peace

Аз полудях днес и ще искам мнение ( BTW merklist-а ми в немското javari много гадно е променен на списък  Twisted Evil и при вас ли е така  newsm78)

Та... продължавам да търся черни кецове, които да не са очеизвадно спортни и след като low profile не ми харесват напълно, сега умувам между:
Converse - любими чък тейлър, но зелената подметка ми вади очите, освен това са 1 размер над моя, а точно този модел си отговарят - т.е. вероятността да са ми големи е огромна, но пък са на супер цена  Rolling Eyes
Diesel - бялата подметка ми вади очите, но същия вариант, но с черна подметка няма мой размер. Те май са и велур, а аз не искам  Crossing Arms
UGG, който ми е скъп и не ми е на 100%

Искам да са напълно черни, по възможност да няма гума върху пръстите, но ако има, и тя да е черна и изобщо... полудях  Crazy

# 581
Здравейте  Simple Smile
Стелката на сандалите Кикърс от край до край е 20.5 см. Може би трябваше да взема 33 -ти номер, но беше страх да не са огромни. Тя в момента носи 30-ти. Вече за кой ли път се убеждавам, че тази марка и то на детските обувки е умалена. От две години отлежават едни обувчици, но бебето след 4 години може и да ги подноси  Mr. Green

Мех-а ми излезе 28.42 евро.
Ами не е голяма разликата в такъв случай, поръчах ги с доставка, че не ми се занимава  с превозвачи и излязоха 33 евро. Дано този път да уцелих балеринките, предвид, че вече имам на тази марка два чифта обувки пу пу Praynig
Anik ,  то това нещо като  оксиморон - да обясниш деликатно на тийнеджърка и тя да те разбере Joy Ама нищо де, да се пробва, че цената е доста солена, права си .
Аз гласувам за UGG - то , който има е много доволен от качеството. Чакам сега за мойта тийн едни ботушки UGG от немския бай вип, ама то месец и нещо ще стане вече. Защо така ги бавят newsm78

# 582
aniK, за сега не е на списък, а си е както беше.
Този ли UGG http://www.javari.de/UGG-Cayha-3318-Damen-Sneaker/dp/B0056RIZ7W/ … p;sizes=536899031|
Конверса най-много ми харесва, но никога няма да си купя номер по-големи, само заради добрата цена. Rolling Eyes

Виж и тези
http://www.javari.co.uk/TBS-Womens-Obelia-Trainers/dp/B00F9J55K2 … p;sizes=250984031

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 14:24 от Бижy

# 583
  • Sofia
aniK, за сега не е на списък, а си е както беше.
Този ли UGG http://www.javari.de/UGG-Cayha-3318-Damen-Sneaker/dp/B0056RIZ7W/ … p;sizes=536899031|
Конверса най-много ми харесва, но никога няма да си купя номер по-големи, само заради добрата цена. Rolling Eyes

Бижу, и аз не си купувам по-големи, но Конвърс имат и умалени модели - вадих в къщи, мерих, четох коментари... точно този модел подметка отговаря, а тънките вървят умалени. Аз и затова не съм ги платила, но все се надявам да има някаква грешка и да ми станат точно (макар че, в САЩ амазон пише даже че са уголемени  CryRolling Eyes Иначе кожен класически Чък Тейлър мой размер веднага отнасям, но скъпи  Money За UGG пък се опасявам да не са умалени, както и цената им е соленичка Sad

# 584
Много ми харесват ето тези, но са синтетика!
http://www.javari.fr/Le-Temps-Cerises-Jalyn-Baskets/dp/B00DOZGAE … p;sizes=429785031
С една приятелка си ги гледаме отдавна и само им се радваме. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт