Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 615
  • на плажа
 Получих тези . Страхотни са. А и цената им е добра в момента.

# 616
  • София
AniK, няма да ги взимам оттук, в друг сайт има моя номер за 67 лева, чудя се дали да ги мятам Rolling Eyes
Подкрепям АниК - Шол си отговарят, аз лично много ги харесвам - вчера във френския брандалей имаха намаление, не знам дали днес нещо е останало  Peace

# 617
barbera аник ти е казала, аз си взех Л и е 12-18м , с твърда подметка са отдолу. не мога да измеря че си запилях метъра някъде, но мога да кача снимки ако искаш.  Peace
чакам си днеска неосенса сандалите и ашките. отворих диспут в ибей и продавача вчера  ми писа че ги е изпратил и днес трябва да ги получа  Twisted Evil , ще пиша по късно какво е станало.  Hug хубав ден

# 618
  • Бг
Момичета, кажете моля ви, Palladium отговарят ли си на номера Praynig Praynig Praynig

goddess, да, отговарят. За тясно стъпало са.

# 619
  • Пловдив
Пумите вече ги опаковат не в картонени кутии, а в червени текстилни торбички. На тях пише Clever Little Bag и са с грижа към околната среда. Така пестят хартия  Peace
 Това им е оригиналната опаковка, но може би при връщане трябва да се пъхне в картонена кутия или малко кашонче, за да не се мачкат обувките. Simple Smile
Ами,загрижили се!Пристигнаха в обикновена плътна  картонена кутия,но без капак,като са вмъкнати в червена торба от 100% полипропилен,мейд ин Чайна,само 10% разградима.Нещо не ми се вързват тия пластмасории с екологията.И отделно в напълно излишния,според мен,голям джаварски кашон.
Утре ще изрежа картон за капак,има начин да се мушне под едни ръбове,опаковам и лепя етикетите.С което приключвам с марките Пума и Адидас,не ми върви с тях.Но пък открих други,много качествени  Peace

И аз получих Пуми от френското Джавари в началото на юли месец. Тогава за първи път видях червените торбички и прочетох надписите, че са с грижа към природата:) Само подложката е картонена.
А на малката ми дъщеря купих от магазин в Пловдив едни Пуми, защото нейния номер 24 го нямаше в Джавари. Хубаво че мери в магазина, защото един модел 24 номер леко я стягаха, а от друг модел и бяха много свободни. И всички Пуми в магазина бяха в същите червени торбички.
 Така че не е само при теб така, а това са им новите опаковки. На мен даже са ми удобни и в червената торбичка си нося маратонките когато ходя на спорт. Simple Smile

# 620
Момичета, кажете моля ви, Palladium отговарят ли си на номера Praynig Praynig Praynig

Благодаря, Алекса  bouquet
Май пак ще трябва да поръчвам, че онези явно няма да дойдат  Sad

# 621
Пуснах този портфейл за подарък на приятелка.

# 622
  • Пловдив
Вчера обсъждахме темата за куфарите Самсонайт. Имат разпродажба в италианския ВИП. Не бях мислила за броя на колелцата, но сега се разтърсих за отзиви. Поръчах този: http://www.amazon.de/Samsonite-Itineris-Trolley-Upright-68/dp/B003AMT4MA . С 2 колелца е , но отзива е отличен. С код за минус 10 евро ми излезе 107 евро крайна цена.
 На друг куфар с 4 колелца пък отзивите не бяха добри, така че съветвам да потърсите впечатления в амазон за конкретния модел.

# 623
  • Сливен
момичета имам код за отстъпка от 5 евро за италианския и испанския вип,няма да ги ползвам ако някой се интересува да пише ЛС

# 624
  • Sofia

Благодаря, Алекса  bouquet
Май пак ще трябва да поръчвам, че онези явно няма да дойдат  Sad

Не давай много пари за Паладиум  Praynig Praynig Praynig

# 625
Момичета, виждали ли сте някъде тези ботуши Caprice?

# 626
# 627
# 628
  • Пловдив
Хванах черни ботички UK7 естествен велур - 12 Р. Който ги иска - да се обажда или след 1 час ще изпаднат от кошницата.

# 629
Разкошни са  Heart Eyes и аз ги гледах много, ама са ми височки.

Общи условия

Активация на акаунт