Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Бижу  Hug
Харесах първите, Remonte Liv  Heart Eyes
В Амазон обаче има мнения, че си отговарят , а и че са умалени  Rolling Eyes Някой има ли нещо от марката  Praynig
http://www.javari.de/Remonte-Liv-R1719-Damen-Schnürhalbschu … p;nodes=533331031

Аз имам тези и също си отговарят- http://www.javari.de/Remonte-Dorndorf-D3371-Damen-Sneaker/dp/B00 … mp;showDesigner=2.

# 766
Код за amazon.de - отстъпка от 10евро за поръчки на стойност над 40евро за  тенденциите от Парижката седмица на модата - важи за периода 11.10 - 13.10.2013г: HERBST13

*Ред.: Май този код вече е изтекъл Confused

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 20:28 от Greene

# 767
Някой купувал ли е  Bruno Banani? Как са номерата и качеството?

# 768
Някой знае ли защо в сайта на Български пощи липсва Германия като дестинация?

# 769
  • Варна
sasi6, Тук е под номер 40, има я и в калкулатора - там са по азбучен ред Peace

# 770
Имам задача да намеря мъжки маратонки 43номер,кожа да са до към 40лв,без претенции за марка или пък вида(разбира се да не са с мъниста,златничко и сие Mr. Green ) За 60годишен са все пак,Нещо черно,кафяво,тъмно синьо.
Помогнете ми малко Praynig

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:28 от sparkling eyes

# 771
Снощи набързо ви четох за гьона и мира нямам - аз от притеснение да не ги разваля, не нося ТЕЗИ Confused Такива имах и кафяви, отидоха при една дружка - само докато ги пробва, отдолу се надраха  Confused
Подметки много съм слагала на времето, но като се изтъркат, на нова обувка не ми се слага Sad Обаче с 2-3 чифта се разделих само заради подметките  Confused
Ани, на този Дизел съвсем спокойно може да му сложиш гумичка. Ще ти снимам моите боти утре на светло да видиш как изглежда.

# 772
sasi6, Тук е под номер 40, има я и в калкулатора - там са по азбучен ред Peace
Благодаря ти! 100 пъти прерових калкулатора от пред назад и обратно и не я виждам,очите ме заболяха направо . Зачудих се под какво друго име може да е ,а сега от първия път я видях Embarassed

# 773
Имам задача да намеря мъжки маратонки 43номер,кожа да са до към 40лв,без претенции за марка или пък вида(разбира се да не са с мъниста,златничко и сие Mr. Green ) За 60годишен са все пак,Нещо черно,кафяво,тъмно синьо.
Помогнете ми малко Praynig
Тези са най-евтините. Кожа... малко трудно до 40 лв.  Rolling Eyes Отговарят си на размера и са здравички на износване
http://www.javari.de/Karrimor-Traveller-II-Herren-Sportschuhe/dp … p;sizes=536866031

# 774
  • Пловдив
Момичета мъжкия Camel как върви? Умален, точен или уголемен? И конкретно тези ако има някой за ориентир да ми измери, ще съм много задължена, че са за подарък и да не стават сакътлъци

# 775
Мога ли да помоля някоя от вас, която разбира немски да хвърли едно око на отзивите за тези обувки
http://www.amazon.de/Buffalo-London-107-5621-LEATHER-93624/dp/B0028QGXSC

Интересува ме дали си отговарят на номера и като цяло какви са отзивите - качество, удобство...

Благодаря предварително Two Hearts

# 776
Момичета мъжкия Camel как върви? Умален, точен или уголемен?
От четири чифта мъжки Camel и четирите взех номер назад и са добре, ако бях взела точен, щяха да са доста големи.

Мога ли да помоля някоя от вас, която разбира немски да хвърли едно око на отзивите за тези обувки
Общо взето мненията са, че са красиви. Някои твърдят, че са умалени, а други, че си отговарят на размера, но са за тесни до нормални ходила. Една пише, че са са плоски и широки ходила и няколко, че са уголемени. Laughing Някои се оплакват от особена миризма, което свързват с това, че са произведени в Китай. Доста отзиви са за проблеми с качеството...
Просто има твърде много отзиви и те са много разнородни.

# 777
http://www.amazon.de/Buffalo-London-107-5621-LEATHER-93624/dp/B0028QGXSC

Интересува ме дали си отговарят на номера и като цяло какви са отзивите - качество, удобство...

Благодаря предварително Two Hearts
В общи линии мненията с малко звездички са за това, че са тесни (за тесен крак) или умалени, някои казват, че са много удобни въпреки височината, други, че не са чак толкова.
Има мнение, че са плитки при пръстите, че са за по-плоски стъпала понеже нямат някаква извивка при свода. Също така понеже са светли отвътре, с черен чорапогащник се виждала светлата кожа отвътре и не мило много красиво.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 00:20 от mioki

# 778
Много ти благодаря, Бижу, за бързата реакция. Вярно е, че си истинско съкровище!  bouquet
Явно, колкото хора - толкова мнения.  newsm78 Много се чудя дали да не грабна едни, много харесвам тази форма, а не се намират много такива (нищо, че са класически). #Crazy 

Много благодаря и на mioki . bouquet Сега видях, че и ти си ми писала.
Много сте мили, момичета!

Хм, да. Това за светлата кожа отвътре - може би имат право.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 00:24 от redlady777

# 779
Да, съгласна съм с Бижу, ако ти харесват и цената ти е ок, взимай. Все пак повече са положителните мнения  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт