АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 27 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Какъв чай използвате за попара? Детски, в пакетчета, билков от аптека? Вече съм в тотално недоумение какво да предлагам за закуска, отказва ми каша, отказва макаронен кус-кус, отказва мляко с бисквити. Ще го мъча пак с попара, може този път да прояде. И още един въпрос - този истинският кус-кус става ли за закуска? А за добавка в зеленчукова манджа?

# 256
Месечинке, и аз се чудя каква закуска да предлагам вече. Ина от 10 дни яде само овесени ядки. Стават най-бързо, а в тоя студ не ми се излиза на терасата в 6ч. да и правя кус кус  Blush
Попарата я правя с АМ вместо с чай, иначе знам, че шипката е подходяща. Аз бях взела пакетчета.
На кое му викаш истински кус кус  newsm78

# 257
Блонди, писах ти за свеката  Mr. Green Иначе никакви неще, едно време си гризкаше и банан, и круша, сега неще...освен наистина да го изчакам много да огладнее и да му предложа  Thinking
Аз ползвам вода за попарата, хаха. Ама сега взех чай на Хип лека нощ - комбинирани билки и се опитвам през нощта като се събуди да му го давам, защото заради тия зъби проклети се буди по 5 пъти да "яде"
Блонди, много готини снимки  Heart Eyes Дано на Кам и мине пръстчето  Hug

# 258
  • Варна
Ами онзи, който Блонди беше показвала, който не се вари, а се залива с гореща вода:
http://bg.wikipedia.org/wiki/Кускус
АМ нямам и не искам да купувам, затова ще пробвам с чай. Или с 2 лъжици каша, колкото да добие млечен вкус. Овесените ядки как се правеха, заливат се с гореща вода и като омекнат се добавя кисело мляко, така ли беше? Че и такива съм купила, но не съм правила още.

# 259
Оф, вярно, че ти още кърмиш. Е да, няма смисъл да купуваш АМ.
А такъв кус кус аз не съм виждала  newsm78
Овесените ядки взимам фини на Слънчо, заливам с вода съвсем леко да се покрият и врътвам в микровълновата за няколко секунди докато започнат да се надуват. Наистина за секунди се надуват. После слагам 60мл. АМ и сирене. АМ слагам защото иначе става много лепкаво. Иначе да, като се надуят направо слагаш киселото мляко, но аз не всеки ден купувам и за това ги правя с АМ и сирене. Може и с гореща вода да ги залееш и да изчакаш малко  Peace

Блонди, как е на Ками пръстчето?

# 260
Добро утрооо Heart Eyes
Блонди, на мен ми прилича на трънче, ама знам ли newsm78 Бързо да и минава. Много хубави снимки и определено булката прилича на рускиня Hug
Бютка, ти караш шофьорски курсове ли? Изтървала съм, пожелавам ти успех и скоро да изживееш тази свободаа Whistling И ние сме на първи етаж ( и в Търново, и в София) и няма такъв студ.Нали е нова кооперация, няправо все едно аз съм и я строила и понеже пък сме решили да не ппускаме газовото отопление, а да пробваме на ток и нямаме печка все още, съм си пуснала фурната на готварската печка и много бързо загря стаята Joy Joy hahaha Сега съм в търсене на конверторна отоплителна и разглеждам сайтовете, май се спрях на Теси Simple Smile
Месечинка, може пък просто да го мързи, знам ли Blush
Белверде, направо ме е срам, на 10 мин сигурно живеем една от друга:(
Скрит текст:
Боже, момичета, понеже нали сме си само двамата с дребчо и от около 1 седмица си акаме по едно и също време..хахха. Joy Joy Joy
Нямам търпение да ви видя девойки, дано повече успеят да дойдат в 11 в Парадайс Мол Hug
Целувки и бързо да се оправят болничките, Маги, Сами Hug

# 261
Добро утро,

Лино, благодаря за информацията  Hug .

Блонди, явно такива момчетата са ни се паднали  hahaha , съдба  Simple Smile . Последната магария на Марто е да се изправя по леглата и да ходи, вече се преби един път, но не му е достатъчно и продължава.

Сега го уча да пие фреш от чаша, голям смях.

Месечинке, аз и друг път съм писала, ама пак да си кажа - Емма до около две години хапваше само пасирано, като готвено почти не искаше да яде, караше предимно на мляко,  след тази възраст започна да се храни съвсем нормално.

# 262
  • Варна
Хахах, Слънчо, посмях се на скрития ти текст Joy
Миши,
ама и солети, бисквити и такива неща ли не ядеше? Защото мен честно казано това ме притеснява повече, иначе парчетата в пюрето вече ги преглъща чат-пат, ако не са прекалено големи. Но ако му дам нещо от ръка врътва главата настрани, много странно едно такова, започва да си търка брадичката в рамото, чак се зачудих да не му има нещо сериозно, мисля да говоря с педката и даже за направление за невролог се чудя вече с неговите изпълнения ooooh!
Дафи,
е такива ядки на СЛънчо не намерих даже в бебешките борси. Къде ги намирате? Питах за овесени ядки, продавачката ми дава овесена каша ooooh! Взех обикновени фини, надявам се че стават също толкова бързо.

# 263
Месечинке, аз ги купувам от един квартален магазин, но и други марки стават, то вътре все овесени ядки има Simple Smile Така че каквито вземеш.

Когато въвеждах просото в един бебешки магазин като питах за каша от просо и продавачката ме изгледа  Rolling Eyes и ми вика "то няма такава каша да се продава, да не би друго да имате предвид"  ooooh!

# 264
  • Варна
А кой беше писал тук, че вместо елда продавачката се  опитала да му пробута спелта, щото било едно и също, май Атито, ама не съм сигурна Joy

# 265
Добрутруууу

Минавам бързо да ви поздравя и да изчезвам, че днеска ще ходя до НОИ Rolling Eyes

Бютка, абе ако казваш нещо пикантно, споделяй го във фейса, там е затворена група, да сме информирани пък и може някой Акъл да дадем Crazy

Блонди, кво й е на малката на пръста Tired

Месечинке, не го мъчи, ми той явно не иска да закусва, давай му мляко Peace

Изчезвам мацки  Hug

# 266
а добро утро и от мен Simple Smile

за ваксините няма да се изказвам. (точка) Лино благодаря за труда да го преведеш и напишеш Simple Smile

Месечинке, Криси яде една каша на Алнатура с 3 зърна с масло и сирене за закуска - това е най-често, 4-5 пъти седмично, а през другите 2-3 дни му давам кисело мляко с овесени ядки. Тук намерих някаква марка овесени ядки за бебета и са на люспички, буквално се стопяват в млякото.Koelln (немското о с две точки отгоре) е марката и няма нужда от варене или заливане с гореща вода. Пробвала ли си КМ с плод? А и чай не ползвам за момента, правя му само бебешки чай сега, когато е сополив, но не му е любимата напитка - от пакетче е, на гранулираните им нямам доверие.

Слънчо  Joy Joy Joy

белверде радвам се че ти е харесал Simple Smile Аз цитруси все още не съм давала, ако не се брои лимонът, колкото да го опита. Но и с тях мисля да давам на парченца, а не сок.

Блонди, много готинаа вечеря за Кам искам и аз такава Simple Smile снимките са яки, девер ти има уникални очи!

Бюти помага ли чая да се буди по-малко пъти нощем?

ние не сме по-добре от вчера, още има сополи и кашля. Ако до понеделник не виждам подобрение ще го водя пак на преглед. А кашлицата ми звучи една задна, с храчка и дълбока, но пък като му оглеждам гърлото видимо не е червено, а тонус си има. Една седмица мина вече...

а аз снощи се хванах сериозно с ученето и главата ме заболя, хехе така да съм отвикнала не е истина просто. Прочетох 10 страници, забравих какво пише в тях и си легнах. Добре поне, че ми е интересно и познато, та ще намеря сили да ги прочета пак Simple Smile

(как си личи че имам повечко свободно време хахахаха)

# 267
Забравих да ви питам вашите по колко АМ ядат вечер? Ина вече яде с 240мл. вода, т.е. 270мл. ли става готово...  newsm78 Изпива си го до последната капка, ако и направя с 270мл. вода и него ще изпие сиурно, ама то вече става към 300мл. готово  #Crazy Но пък ето днес си спа до 6:30. Може пък наистина да огладнява, ако е по-малко.
Та въпросът ми е мога ли да увелича още или ще стане прекалено много  newsm78

# 268
Кашпи, написах го, ама ще го изтрия. Не ми се ще да има много гласност  Wink
Коралче, засега не, хаха

# 269
Месечинке кус кус който само се залива с гореща вода има на Лидъл,с едни камили,има и на Карфур.Овесените ядки,които Коралче е споменала ги има на Метро,има чис товес има и с няколко вида ядки.Тези са любимите на нашия батко,само тях ги яде.Пробвала съм с други веднага ги разпознава.
Една книга за размисъл ви препоръчвам В защита на храната,Майкъл Полан

Общи условия

Активация на акаунт