АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 27 178
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Муки, дори не знам как да започна... Винаги ми е било трудно да формулирам словестната си подкрепа по такива деликатни теми. Знам обаче, че и с нашите (и без тях) съвети ТИ ще вземеш правилното за семейството си решение. И не гледай реакциите на хора - ако решиш да останеш при него - колко абсурдно и неоважително би било или пък обратното - да събереш две чанти и хайде до тук беше. Решението е твое.
Може и наивно да ви звучи, но аз не съм фен на теорията, че мъжката природа е такава. Мъж, жена... ако нагонът и желанието( а донякъде и възпитанието) те подтиква към системна изневяра просто няма спиране. Полът не е оправдание. Същото е и с алкохола. Има и жени алкохолички, нали?  Просто неодържим порок.

Мое мнение, е че Генералът като по-малък от теб те възпрема като закрилницата, като упората, като пазителката на семейния уют и като майката на двете му деца с които на бас, че се фука. Оженил се е не просто млад, а малък. И в един момент е решил, че не му се пораства така бързо, не му се живее сериозно. Но не може да се откаже от Калина, а вече и от Явор с лека ръка. Въпреки всичко е отговорен. И така ако може паралелно да си живее - като голям човек, съпруг и баща на 2 деца и отделно като пич, който може да разнежва и
Скрит текст:
подмокря
девойки. Перфектно.
Та моя съвет е - ако решиш семейството ви да пребъде- спри да бъдеш силната, по-възрастната. Остави го да порастне. Не знам дали ме разбра...

Прегръщам ви силно - теб и твоето прекрасно семейство - Рос, Явор и Калина  Hug

# 616
Абсолютно е така, Тефи, разбира се, че има и жени такива. Но и този нагон, както и алкохолизмът, имат спиране, стига човек наистина да го иска, простичко е  Blush Така че, Муки, дерзай  Hug

# 617
  • Обетованата земя
 Той напрежението е ясно, че го е разпускал.  Rolling Eyes Всъщност системно какво означава, всяка седмица, всеки ден или се е случвало 3-4-5 пъти? И с колко различни момичета?  Confused Всичко това е от значение, и както каза Васето ако е веднъж, може и да не се повтори, но повтори ли и ще потрети.
Много е лошо да си ревнив, но доверие се гради мнооого трудно, а толкова лесно се разваля, за един миг. Иначе и жените изневеряват, макар че се водим по-моногамни от мъжете, днешния свят просто е толкова сбъркан и с толкова нисък морал, че... Нагонът, мисълта че ще направиш нещо непозволено, явно им действа още повече, тръпката е голяма, а и може би така се имат за по-големи мъже, като са с повече от една жена. Rolling Eyes
Аз съм сигурна, че много те обича. Муки, ти може и да се опиташ да простиш, в името на семейството, в името на щастието на децата (което не знам доколко е оправдано), но отношенията никога няма да бъдат същите, винаги ще има една преграда между теб и него. Каквото и да ти кажем, ти си усещаш най-добре нещата и ще си прецениш как го чувстваш ти. Ако мислиш че можеш да го преглътнеш и че няма да се повтори, може и да пробвате, може пък и да се получи. Каквото и да решиш  Hug Hug Hug
 И как си мислят че няма да се разбере, все някой някога ще каже, ще намекне нещо, винаги излизат наяве тези неща, на лъжата краката са къси.  newsm78
Аз не разбрах, преди 2 години и ти си изневерила ли? И той знае ли?

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:56 от didi24

# 618
Блонди, ясно душата, ама разни хора - аз бих казала и не смятам, че това ме прави лоша.  А вече в очите на този на когото кажа не знам как ще е, важното е как аз го чувствам, че е правилно  Party
Дано да спре наистина  Praynig
Сами, правихте ли прощъпулника. Месечинке, а вие  Hug Казвайте как мина  Heart Eyes
Лино, не сме го водили в болницата Анди, защото му няма нищо - и физически, и психически си е същия хихи, ама пусти му късмет  ooooh!
А ти вече махна апарата, нали? Ходите ли на някакви профилактични и въобще всичко на 6 ли е  Hug
 Допълвам се, че сега ми хрумна нещо. Муки, а като е само нагон, защо след мисията първо е отишъл при другата  newsm78 да не би след толкова време и ти вечерта да нямаше да му дадеш секс? Според мен трябва много сериозно да поговорите, защото това не се връзва с разпускането само на напрежение.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 14:03 от Анонимен

# 619
Муки  Hug бъди силна!
И аз като Диди съм минала през такава връзка, но аз се отказах точно заради изневерите. Някак си не проумях как може да ме обича и паралелно с това да има и други връзки( не просто с.кс, а направо други връзки). Дадох си сметка, че не искам такъв живот и въпреки чувствата си казах край. Ми не ми беше лесно, доста страдах и го преживявах, години наред, ама сега не съжалявам. В този ред на мисли, знам Муки как се чувства, а даже тя е изправена пред по-труден момент, защото вече има е деца и се е отдала изцяло на семейството си, а не е оценена от най-важния човек! Трудно е много. Когато се сринат мечтите, когато боли от спомените, много боли. Муки, миличка не знам какъв съвет да ти дам. Изчакай да мине малко време за да мислиш трезво и да можеш да си събереш мислите и тогава вземи някакво решение. И ако ти олеква си споделяй тук с нас  Hug

Момичета, не знам какво става, ама нямам никакво време Rolling Eyes Вие ли бързо пишете, аз ли не мога да се организирам вече, не знам. Все пак си ви чета, когато мога, не съм ви изоставила:) Ние сме добре, мъниците са с лека хрема и прокашлят от време на време, ама явно ще е така докато свикнат с този климат. Искам да им направим прощъпулник и ако мога да се организирам днес, може и днес да е денят  Mr. Green Вчера ходихме до едно градче тук на близо и там имаше панаир, та возихме малките на люлки и даже на блъскащи колички ги качихме:) Беше много забавно и весело. Направили сме клипчета, ако ми остане време и нета ми е добър ще кача някое във фейса:) Целувам ви и ви прегръщам:) Heart Eyes Heart Eyes

# 620
Ревнив е, защото изневерява. Мнителни са хората, които говорят лошо за другите. И т.н. т.е. такъв си към другите в мислите си, каквото правиш. Не, че е задължително, де. Ама, че го обясних  Joy
Така е, да. Съдиш за другите по себе си, защото реално нямаш друга база за сравнение.
И изневярата не е до пол наистина, а до човек и има изневяра и изневяра, абе... обширна тема.

Аз също не знам дали бих отишла и казала с лека ръка ако знам за подобно нещо на приятелка. Как се казва такова нещо? Ако ме попита ясно, но аз да инициирам, не знам. Дано не ми се налага да разбирам как бих постъпила.
А че има "доброжелатели" и "сеирджии" вече е съвсем друга работа.

Тази седмица трябваше да ползваме друга седалка за кола. Ами оставям настрана сигурност и прочие, ама от към удобство на детето няма място за сравнение. Имах си съмненията, че сме дали повече от нужното за седалката, ама сега й се радвам Simple Smile

# 621
Блонди, не съм съгласна- както казваше една моя близка- курварлъка е до време, но алкохолизма е за цял живот и отиде и си прибра за пореден път пребитата от препилия й мъж дъщеря. И аз така мисля, има много по- лоши неща като напр. да пие много и да я бие, но все пак мисля и като Диди- трудно се изгражда отново доверие и винаги си имаш едно на ум, ви-на-ги. Наранената душа никога не зараства гладко. (аххх, ама съм поет bowuu). И не мисля също, че ревнивите са склонни да изневеряват- аз съм ревнувала заради причина, но не мисля,че съм склонна на изневяра. Wink Муки, мисли много, сега е момента за решения, не че ще е проблем и после да вземеш такива. Hug
И моля, ако не искате да пиша, не засягайте такива теми де. Joy hahaha

# 622
  • До морето
Бюти, Блонди се е опитала да каже, че има различни ситуации и обстоятелства. Какво значи "Аз бих казала!", ами аз например не искам да знам такова нещо, освен ако вече не е очеизбождащо и не съм последната останала неосведомена! Ето например ти вече познаваш ММ, знаеш го как изглежда. Какво ще стане ако утре го видиш с някоя мадама в Пловдив, ще ми кажеш ли? Дори и на 1000% да си сигурна, че ми изневерява, ще ми кажеш ли? Защото аз не искам да ми казваш, защото ти си ми далечна приятелка, която знае само и единствено моята версия за живот и семейство, представена в тази тема, не си ми в къщата и няма как да знаеш реално какво се случва, защото от милата Бюти от форума автоматично се превръщаш в жената, която ми обръща живота на 180 градуса. Права или не, добра или лоша за себе си, това е! Така че, не бива да се отсича "Аз бих казала или не бих казала". Идеята в случая е, че не става въпрос нашите принципи какви са, а какъв е човекът отсреща. Аз познавам жена, която идеално знае, че мъжът й изневерява, но и тя е от този тип, който е успяла да си запази семейството. С тази разлика, че по въпросът не се е говорило никога. Даже тя с мъжа си не е приказвала по въпроса, просто и двамата си живеят щастливо и не говорят за слона в стаята. Всички знаем, всички си мълчим. Представяш ли си утре да отида на гости и понеже съм много честна да й изтропам - Абе, да ти кажа Х ти изневерява! - освен да й стане ужасно неудобно от ситуацията, в която съм я поставила, друго няма да постигна. А и вероятно това ще е последният ни разговор  Peace

Скрит текст:
Въпреки, че се обръщам към теб, постът ми не е лично насочен. Просто ти подхвана темата  Hug Hug Hug

Гунди,
аз знам така "Курварлъка е до време, комара до пари, пиенето до гроб!"

# 623
Момичета, бъдете по-толерантни. Всеки има право на мнение. А иначе Сами, много ясно, че няма да ти кажа на теб, щото без да се обиждаш, ама ти не си ми никаква. Говоря за кумата ми, за най-добрата ми приятелка, за съквартирантката с която съм делила 5 години стая и живот. На тях бих казала, ДА, защото ги познавам и най-вече, защото те ме познават.
Спирам, че ме изкарахте егати...

# 624
  • До морето
 ooooh! Ами да беше конкретизирала, че ще кажеш само на кумата, съквартирантката и кой там беше! Щото това:
аз бих казала и не смятам, че това ме прави лоша.  А вече в очите на този на когото кажа не знам как ще е, важното е как аз го чувствам, че е правилно 

предполага, че би казала на всеки, та затова помолих, на мен евентуално - не!

А кой на кого какъв е и какъв не е в тази тема, няма смисъл от коментар!

# 625
Сами, ми от де да знам, че вие ще помислите, че ще кажа на първия срещнат, че знам, че му се изневерява  ooooh! То е логично, че не ми влиза в работата.  Whistling Whistling Ето конкретизирам - бих казала на близка приятелка, но не и на позната, а пък на някой дето го виждам от дъжд на вятър още повече пък Peace
Абе както и да е, всеки да си мисли квото иска. Няма да се обяснявам повече  Tired

# 626
  • Обетованата земя
 Наистина зависи за кого знаеш и какво точно знаеш. И също така дали подигравката е системна или е било нещо мимолетно и еднократно. Аз може би не бих казала директно на по-страничен човек, но ако сметна че трябва да го кажа, ще се опитам да подскажа или да направя така че сам да си отвори очите. Ако е за сестра ми-веднага й казвам! За кумата ми и по-близки приятелки-по-заобиколно, но също бих подсказала. За по-далечни приятели и познати може би ще си мълча.
 Иначе светът е шарен, има и такива "либерални" семейства, на които не им прави впечатление че някой изневерява, всеки си шета на акъла, но там е двустранно-и единия изневерява и другия, някак си са си квит.

Моята маймунка прибави нова думичка към речника си вчера. Кестени= Нени  Joy А батко й като сяда на гърнето да пишка и тя му вика тихичко пи-пи-пи (от пиш-пиш  Mr. Green). А да знаете вчера и днес как яде варено жито с бисквити и орехи, ммм облизва си пръстите, но малко бавно го хапва, че докато го сдъвчеее... Другото което напоследък открихме са бисквитки Белвита с червени боровинки. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 23:55 от didi24

# 627
Влизам само да напиша 2, 3 думи че ме чака прощъпулник Party

Аз лично НЕ бих казала на някой, че мъжа й изневерява, независимо какъв ми е.Това не е моя работа и в такива ситуации обикновено вестоносеца също е потърпевш  Peace Лично мнение Peace

# 628
Гунди, твое право си е да не си съгласна. Да, алкохолизмът е до живот, но това не означава изобщо, че всеки алкохолик пие до живот. Има голяма разлика  Peace Защитата ми на бакалавърската степен беше на тази тематика и съм правила обширно изследване, вследствие на което познавам доста алкохолици, с някои още поддържам връзка. Искам да ти кажа, че са прекрасни непиещи хора от по 10, 20, 30, познавам и един с 35 години. И всичко им е наред. И милионите трезви алкохолици по света го доказват! А за пиещи вече - там е ясно. Така че не обобщавай всичики под един знаменател, а и да оставим тази тема, че се отплеснахме  hahaha

# 629
 Изневярата е доста размито помнятие според мен, по тежка е психическата изневяра, когато човека до теб е влюбен в някой друг, когато мислите му са заети с него, когато поддържа две успоредни връзки, ако е бил просто един секс, незнам струва ли си да се развали семейството, естествено, зависи и от двамата, от отношението и от много неща, но това е моето мнение.

Да кажеш на някого, че половинката му е с друг, подкрепям, но ако човека ти е много близък, иначе абсурд, винаги убиват вестоносеца, хахах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт