Може и наивно да ви звучи, но аз не съм фен на теорията, че мъжката природа е такава. Мъж, жена... ако нагонът и желанието( а донякъде и възпитанието) те подтиква към системна изневяра просто няма спиране. Полът не е оправдание. Същото е и с алкохола. Има и жени алкохолички, нали? Просто неодържим порок.
Мое мнение, е че Генералът като по-малък от теб те възпрема като закрилницата, като упората, като пазителката на семейния уют и като майката на двете му деца с които на бас, че се фука. Оженил се е не просто млад, а малък. И в един момент е решил, че не му се пораства така бързо, не му се живее сериозно. Но не може да се откаже от Калина, а вече и от Явор с лека ръка. Въпреки всичко е отговорен. И така ако може паралелно да си живее - като голям човек, съпруг и баща на 2 деца и отделно като пич, който може да разнежва и
Та моя съвет е - ако решиш семейството ви да пребъде- спри да бъдеш силната, по-възрастната. Остави го да порастне. Не знам дали ме разбра...
Прегръщам ви силно - теб и твоето прекрасно семейство - Рос, Явор и Калина
Така че, Муки, дерзай

). И не мисля също, че ревнивите са склонни да изневеряват- аз съм ревнувала заради причина, но не мисля,че съм склонна на изневяра.
Муки, мисли много, сега е момента за решения, не че ще е проблем и после да вземеш такива.