АВГУСТинки? Ко?! Не!

• 27 171
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Бютка, и Крис е яла царевица, ама тя е просто много "пощалива", не може да не опита от всичко, което аз ям или пия (ей, с кафето ми е голям зор), та ръфа, ръфа, сигурно и гълта, ама повечето след като си го държи доста време в устата, го изплюва... досега не се е задавяла.  Peace

Муки, мисля те и въртя сценарии в главата си, дано при теб се получи най-добрия възможен! Hug Heart Eyes Много поздрави на любимите Родопи!

За казването и аз не знам... май като Диди, само на сестра ми бих казала без да се замислям. Rolling Eyes А и като си въртя в главата приятелките... ми то такива в графа "най-добри" не съм сигурна дали вече има...  Confused След като се омъжих и родих, оредяха съвсем...  Tired

Изобщо не ми се говори пък за алкохолизма, аз имам чувството, че съм обречена цял живот да съм заобиколена от такива... Close

Криси пък казва "найна" - демек че е на една годинка, и показва по един показален от всяка ръка, ама днес забелязах че и думичките връзва, ох, ужасно много я обичам, по цял ден я целувам и мириша... няма по-хубаво нещо  Heart Eyes
Правихме и содена питка за прохождането, баща и я омеси  Wink,  прощъпулник по-натам... че и тя е като Сами още.

Васее, и за вас с Неско питка трябва, бързо да се възстановявате  Hug

# 646
Бюти, аз съм давала зрънца царевица, можеш да дадеш на Анди. Ама и Ина като Матейчо ги вади цели в памперса  hahaha Понякога и гроздето така излиза  Joy
Елсън, много познато, само да види, че ядем нещо и веднага идва и иска, чак почва да реве, ако не и дадем. Добре, че не може да пие от чаша и от чашите още не иска. Онзи ден бяхме седнали на кафе с торта, използвахме, че тя спеше. Е да ама като седнахме се събуди и като почна да я гледа тази торта, ужас. Бях си поръчала бисквитена, та и дадох малко от бисквитките. Вчера правих баница, само като видя продуктите и дойде и почна да мляска с уста  Mr. Green Та и баница яде от нашата.

За казването не знам дали бих казала. Дано не изпадам в такива ситуации, наистина нямам идея какво ще направя, но си мисля, че по-скоро не бих казала.

# 647
  • Обетованата земя
Криси пък казва "найна" - демек че е на една годинка, и показва по един показален от всяка ръка, ама днес забелязах че и думичките връзва, ох, ужасно много я обичам, по цял ден я целувам и мириша... няма по-хубаво нещо  Heart Eyes

Ох, и аз така, не мога да спра да гушкам, да целувам, да мириша, ммммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 648
  • Варна
Мукчо,
почини си хубаво, проветри си главицата, решението ще си дойде самичко Hug
Васе,
кажи на ТМ следващия път той да води Неско, ама цял ден да видим дали ще го опази ooooh! То много лесно да викаш отстрани. ММ поне нито веднъж не е имал нахалството да ме обвини, когато Борислав е падал и се е удрял.
Мале, царевица. Моят тази сутрин се прежали да изгризе половин бисквита, ама как гризе - отхапва парченце и го изплюва. После пак отхапва и пак плюе. Ами... все файдица, както се казва Crazy Вчера пък, докато вървеше и си ръкопляскаше аз му викам "Бравооооо" и той по едно време изстреля нещо като "Баувууууууу" Joy
И аз целувам и гушкам, особено като си помисля, че след месец - месец и нещо може и да е на ясла и да не е с мен по цял ден Whistling Особено косичката му обожавам да мириша.

# 649
Здравейте, милички:)
2 дена ме няма и каква гадна тема сте подхванали Tired
Муки, миличка, направо не знам как да го коментирам ooooh! Мъжете са едни смотаняци и винаго ме е дразнело как едва ли не за тях има оправдание, ама ако идеш ти, майка на 2 деца...аууу..ебаси каква..... си.. #Cussing out Ама имаш си семейство, жена ти те уважава, обича, де си ръгнал #2gunfire #2gunfire #2gunfire Забелязала съм, че всички военни, които познавам, са направили подобно нещо с жените си, и го отдавам на факта, че има много жени, които се възбуждат от факта за униформата и поддават. И ми е адски гнусно и обидно, че никоя от тези жени също не е помислила, че утре може да е на твоето място. Аз живея с мотото, да не правя нещо, което не искам да направят с мен и за съжаление смятам, че хойкането не се променя. Пресният ми пример е на 55год. и това продължава, но просто жената се прими Tired Не мога да ти кажа, направи това или онова, но се надявам да имаш достатъчмо сила да се пребориш и намериш покой в душта си.Знам, че това не се забравя, счупената ваза, колкото и да я лепиш, все си остава такава. Не мисля, че ти повече би му повярвала и не мисля, че съжалява истински. Просто заслужава да бъде наказан и се налага да се махнеш от него...колкото време ти е нужно, за да избистриш главата си. Прегръщам те Hug Hug Hug
И ние вчера правихме прощапулник..хвана диск и книга, наречена за предприемач, така че е уреден Heart Eyes
Елси, честити крачета:)
Васе, как е крачето Praynig

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 12:47 от slun4o

# 650
Добрах се най-накрая до компа.

Муки, много съжалявам Hug Почини си добре , ти знаеш кое е правилното решение за теб Hug
Васе, да ти минава крака Hug
Сами Hug
Борко оздравя (уж) Simple Smile Станах сутринта, замесих питката за прощъпулника и доволна вече, но....се сещам, че е събота #Cussing out, та отложих за др. седмица. Нещо не ми се получи втасването и стана като милинки hahaha, хапваме я ама. Следващата седмица по др. рецепта ще пробвам. Блонди беше писала, че не може да се сбърка ама...аз явно мога Joy

За казването при изневяра според мен зависи колко ти е близък човека и изобщо каква е ситуацията.
За алкохолизма не ми се коментира, че татко е алкохолик Tired
Събуди се шушончето от предиобедния  сън и ще ми превземе лаптопа Whistling Като заспи пак ще се включа Hug

# 651
Бютка, на моята Ния, дето едва е тризъбо съм й давала царевица още преди време, но тя нали много неща не яде и не съм имала голям избор. Не се дави, но после е цяла в пелената. Wink

# 652
Естествено ММ пак ме направи на нищо ...  Rolling Eyes

hahaha Много му здраве пък  smile3534
Съжалявам за падането, а и за твоето падане  Hug

Бюти, знам всички филмчета и герои наизуст, ще си мечатеш после да не ги видиш никога повече  Laughing

Марли, направо и аз притреперих с тая царевичка с масло и пармезан  Laughing

А, Елсън, не си сама с обичта, гушкането, мачкането, целуването Laughing Hug Само дето не я мириша, щото не ми мирише на нищо  Joy

Туркинята срещу нас чака 5-то момче  ooooh! Ще се гръмна направо, останалите ходят мръсни, сополиви, парцаливи, неграмотни, те 5-то  newsm11 Ама така е с такива, като плаща държвата. За 4 деца се взимат чисто 2000 евро, за 5 отиват към 3, та съм сигурно, че няма да се спрат на 5  Rolling Eyes Ама и доста белгийци са така,  в класа на Криско има една с 5, навървени едно след друго, слабички, сладички, чистички са, ама се влачат подир нея едни такива самотни, кой с биба в устата, кой с парцалче за утеха, ми не го възприемам това. Не, че ми е работа, де, ама аз да се изкажа  Mr. Green

Вчера сложихме килим в хола (бяхме го махнали заради кучето) и я пуснах Камелия спокойно да вършее, че иначе лошо пада и се джаса по теракота и вчера само за час се научи да обикаля по мебелите, да се пуска на колене или дупе, без да се просне като талпа на тила си, да си бута проходилката и да ходи с нея. И сега в София очаквам голям напредък, там навсякъде е с килими, много мебели един до друг, та, Васе, може и да ви оставим приза  hahaha

И голямо ядене пада тия дни, вкарах още една закуска през деня, а тя си вкара още едно мляко през нощта, та станаха 6  Crazy

Айде, отчетох се, отивам да се трудя, прекрасна седмица  Hug и чакам Шехина с отчет  Close

Белвердето и Фери също съвсем ни изоставиха  Hug

А, сетих се какво щях да питам - прави ми впечатление за прощпулника, че изборявате по две или три неща, които е взело детето. Аз ли се бъркам, че се бори само първото нещо?  newsm78

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 11:20 от Блонди

# 653
  • София
Блонди, не съм ви изоставила, но не мога да наваксам с четенето Hug
Имахме годишнина с мм и по този повод бяхме малко в Рибарица, вчера се върнахме и почнах да чета, но се разстроих за Муки Tired Дано вземе най-доброто решение и ако то е в полза на Генерала - той коренно да се промени и реваншира, а относно постъпките му - изобщо няма да коментирам  Sick ooooh! #2gunfire
Васе, оправяй се бързо Hug
Слъчно, добре се е ориентирал дребния Heart Eyes
После пак ще пиша, че ми се обадиха от ДК и ще търча днес за бележка от педи и да купувам 30 буркана и 6о капачки ooooh!

# 654
И аз моето много го целувам, но гледам да не го душа, че често е наакано. newsm53
Блонди, те някои религии, като и турците, нещо май не им се връзва аборта с разбиранията и си карат до откат.  33uu Но 3 хиледарски си е екстра де.

# 655
Абе, сетих се да питам Софи, вие май искахте породени  newsm78 може и да бъркам, извинявай, ако е така  Hug
Чакам още някой да се похвали с беборанче  Heart Eyes
Блонди, да, сигурно е така, ама аз много обичам детски филмчета и сама си пускам да гледам, аз съм си детенце  Blush Blush
И аз по цял ден го целувам и мляскам. Свекито каза, че съм го разлигавила и че дете се целувало само докато спи  Joy
Блонди, според мен се брои само първото нещо, второто го казваш ей така  Whistling
Васето, съжалявам  Hug

# 656
  • Обетованата земя
На мен ми мирише на пиленце, особено по косичката.  Heart Eyes И всички бебенца ми миришат на пиленца, но моите ми миришат на моите си пиленца.  Mr. Green Иво по някое време спря да мирише на пиленце, май преди втората годинка някъде.  Laughing

# 657
Добро утро  food010
Ей, вчера два пъти се мъчих да кача снимки във фейса и все не успявах, сега ще пробвам пак:)
Блонди: принципно е така, брои се първото нещо, което е хванало детето:))) Другите са резерва  Wink Hug Браво на снахата:))) И ние трябва да сложим килим в хола. Сега има един малък, ама аз искам по-голям, че децата бая стоят на земята и ми се струва, че изстиват така.
Васето, много лошо с паданията:( Гоги вчера така си фрасна джуката(от вътрешната страна), бая рана си е и доста кръв му тека, ама мисля да не кажа на ММ, че ще има да мрънка..... Днес нищо му няма на мъника, той и вчера се държа мъжката. Явно прага им на болка е висок, защото и друг път не плачат много като се ударят.
Аз снощи си сготвих и днес имам време да ви чета и да пиша  Flutter След малко ще се и разшетам, ама ММ още спи, че беше нощна смяна и не мога да пускам прахомобила  Laughing
Уфф, от снощи си имаме съквартирант  Confused не ми се искаше, ама зимата не се знае как ще е работата на ММ и решихме да се презастраховаме.
Ох, Блонди, ми тия хора не са в час наистина, за едните пари  Rolling Eyes И на мен ми се иска трето, ама като знам, че на този етап с финансите не сме кой знае как, как да си позволя Tired А и тук градините са безбожно скъпи, не искам и да си помислям за 3 деца какви пари ще ми искат, ако реша да работя и те да ходят на градина.
Аз моите мъници отдавна спрях да ги душа, не ми миришат на нищо. Обачееее за гушкане и мачкане и хапане по малките крачетаааа, направо прекалявам по някога, признавам си  Blush А те милите сами се врат в мен да ги гуша и целувам Heart Eyes Heart Eyes
Слънчев ден момичета  Heart Eyes

# 658
Цитат
Аз моите мъници отдавна спрях да ги душа, не ми миришат на нищо
Еми даа, миришат само кърмачетата, още една от причините да си кърмя дълго... хихихи  Crazy Crazy Mr. Green[/color]

Е, как пък така се оцвети не разбрах....  Mr. Green Rolling Eyes

# 659
Много ви благодаря!  Hug
Елси, ама половин крачка с падане брои ли се ...  hahaha И сега пък още повече ме съмнява, че скоро ще му се проходи.  Rolling Eyes Ааааа, и аз съм към целуващите, гушкащите и миришещите! Hug
Месечинка, нали?! Е, виждаш ли пък ТМ в тези случаи колко е толерантен!  Peace
Блонди, ще му пратя ...  Joy Ей сега ми се обади да ме пита как бил еднорогия!  hahaha Еми, дано да ни го оставите ...  Whistling hahaha

Общи условия

Активация на акаунт