Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 77 056
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • bad@ss
Здравейте момичета  Simple Smile
Откъде идва този прах?

# 301
Германия или Швейцария, или Австрия. На кутията трябва да има адрес за връзка с производителя. Там ще научиш от коя държава е.

# 302
  • bad@ss
Да, открих го.
Благодаря  Simple Smile

# 303
Предполагам, че е синтетика. Най-сигурно на по-ниска температура, за да не се свие - 30° - 40°.
А пък ако бях на твое място, щях да го изсуша на слънце, да умрат акарите. Днес е разкошен ден, идеален за такива дейности като убийство на акари със слънчева светлина. Wink
О,и аз искам да умрат акарите,ама не е синтетика,плътен е доста  newsm78

# 304
Гес, виждам, че си се сдобила с ново малко пакетче турски Персил. Каква доза слагаш от него. Аз и преди съм казвала, че според мен прахът е еднакво концентриран, но разбиранията на българите и на турците са различни. При тях тениската с две петна отговаря на леко замърсено и се слагат 142 мл, при нас леко замърсено липсва и тениската с две петна отговаря на нормално замърсено. Затова си мисля, че прахът е еднакъв просто разбиранията са различни - под "нормално замърсено" всеки разбира различно нещо, това което за нас е нормално, за тях е леко. Дано съм обаснила правилно разсъжденията си... Hug  bouquet

# 305
Опитах се да визуализирам казаното... Peace
Скрит текст:

# 306
Визуализацията не се отваря.

Слагам доза като за нормално замърсено, а именно 215 мл.

Нещо не ми вдъхва доверие това с „разбирането“ за леко и нормално замърсено. И аз се опитах да разгадая тези разлики, но до никъде не стигнах, така че предпочитам да не се натоварвам излишно с разсъждение и слагам дозата от колоната надпис „нормално“.

# 307
  • На брега на реката
Предполагам, че е синтетика. Най-сигурно на по-ниска температура, за да не се свие - 30° - 40°.
А пък ако бях на твое място, щях да го изсуша на слънце, да умрат акарите. Днес е разкошен ден, идеален за такива дейности като убийство на акари със слънчева светлина. Wink
О,и аз искам да умрат акарите,ама не е синтетика,плътен е доста  newsm78

Ако липсва етикетът, който указва начина на пране, то по-добре 30° и без сушилня.

Шалтетата обикновено имат подлепващи материали и може да се сбръчка от температурата на сушилнята.

# 308
Този прах АВС съм решила да си го купя.При нас го има,но първо изпробвах капсула -гел АВС и направо ме уби!Изпра толкова хубаво бялото ми пране,че просто нямам думи.Аромат страхотен ! Hug
Скрит текст:
Имам покривка на една кука плетена,но забравих първия път на какви градуси я пуснах.Тя е плетена със по дебел конец не точно от тия тънките кълбалки.Някой да ми каже на какви  грасуси перете?Аз мисля да я пусна  на 30 градуса.

# 309
Визуализацията не се отваря.
При мен се отваря, но не разбрах разсъжденията. newsm78 Rolling Eyes Laughing Турски прахове не съм пробвала. Peace

Днес изпрах едно черно зимно яке със злополучното ми течно Бинго и отново никаква пяна. #Cussing out #2gunfire Обикновено пердета, олекотени завивки, якета правят пяна, та в мен имаше някаква надежда, но нищо, въпреки че сложих м/у 75 и 100мл... Tired

# 310
 wdv хайде да си разменим праховете,че аман казах пък аз от ОМО.Много пяна много чудо и не ми изпра пак петната от бяла кърпа.Имам кърпи от едно време тия вафлените и съм си ги направила на малки и с тях си подсушавам  домакинската посуда.Обаче от кафеварката ми имаше петна и си викам  да я изпера,но уви!Поредно матирано петно.
Твърда ни е водата и слагам  малко по вече от половината /Защото ми беше за половин пералня, на дълга програма и на 60 градуса и пак нищо./
Е, все се натъквам на ОМО кото не пере.Така беше и преди години и затова несъм си вземала от тогава.Нищо ще го утикам всепак.
Съжелявам,че го харесвате Омото,но  за мен има и по добри от  Омото.
И най-накрая си взех от любимия ми омекотител Ленор-зеления фреш.Свърших  Медикса и отново с любимия!

# 311
Откъде идва този прах?
Здравей,
прахът идва от Италия.

# 312
  • Ланкър, планините Овнерог
Гес, сигурно е импрегнирано якето и за това не се слага омекотител. Мъж ми зимата е с със сноубордско яке, на което етикета за поддръжка е 50см  ooooh! Аз заради него по-назад питах от къде да се сдобия с препарат за импрегниране, че е хубаво от време на време, за да си остане водо- и ветроустойчиво. Сигурно онлайн ще поръчам.

# 313
  • София
слагате ли омекотител като перете пуловери?  Blush и дали би навредило?

# 314
  • bad@ss
Откъде идва този прах?
Здравей,
прахът идва от Италия.
ОБърках се  Mr. Green
Отстрани на кутията (над баркодовете) пише www.ariel.de.
Италия, според кое?

Общи условия

Активация на акаунт