Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 16

• 76 981
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, течния Ариел за цветно, който е на промоция в Карфур хубав ли е? Не съм фен на течните перилни препарати, но ако имате впечатления ще ми бъде полезно. Благодаря   bouquet

# 391
Момичета, течния Ариел за цветно, който е на промоция в Карфур хубав ли е?
Не.

# 392
Момичета, течния Ариел за цветно, който е на промоция в Карфур хубав ли е? Не съм фен на течните перилни препарати, но ако имате впечатления ще ми бъде полезно. Благодаря   bouquet
Промоцията в Карфур не е ли на Ариел Басико? Що реши, че е за цветно? newsm78

Сега вече като прострях да кажа, че както винаги съм доволна от Сноучето! Peace Освен че хубаво ми разпени непенещото течно Бинго Laughing много добре е изпрано всичко (а не е като да нямаше петна) и бялото е много бяло Heart Eyes bowuu

# 393
Момичета, течния Ариел за цветно, който е на промоция в Карфур хубав ли е?
Не.
Благодаря Guess Who  Hug
Тъкмо се бях засили да го купувам след работа, но ще се въздържа. В момента пера с Persil /за бяло и цветно/, но не съм впечатлена - купих си ги на една промоция в Метро, едни големи кутии за 70пранета май бяха.

# 394
С какво перете бяло бельо и на каква програма?

Забелязвам, че много често ластиците на бельото и дантела, където има, порозовяват.Това на какво се дължи? Пера с останалото светло пране и препарати за бяло.

# 395
  • София
july1993, viki_1974, направо ме учудвате. Нямам петно, с което да не се е изпрало ОМО, включително и без третиране със спрей за петна. Сигурни ли сте, че дозирате точно и според твърдостта на водата?

wdv, може дрехите, които е прала, да не трябва да се перат на 60°. И на 40° би трябвало да се справи, камоли с петно от кръв. Че то няма прах, който да не изпира петно от кръв, поне аз не съм открила такъв - всички си изпират дори старо петно от кръв и без третиране.
Аз не пера петна от кръв, а бели потници, калъфки, чаршафи, чорапки и т.н. Ами не стават искрящо бели,  жълтеят си, а чорапките си остават със сиви стъпала. Наложи се да ползвам белина и ги пуснах отново, но с капсула Ариел. А що се отнася до пералнята - моята е Аристон, а пробвах и с тази на свекървата - Индезит. Що се отнася до количеството - не меря точно, просто си пълня отделението за прах.
wdv, имам от някога си купен Лидълски прах за проба и рядко го ползвам, но колкото и странно да звучи, с него постигам по-добър резултат, отколкото с Омо. Не знам защо, но е факт. Недотам приятният аромат на Омо въобще не го броя. Confused

# 396
  • София
Аз влизам да похваля един омекотител на grand maximo /май е марка на кауфланд/ доволна съм от резултата, а и аромата остава и след изсъхването на дрехите, аз си взех розов.  Heart Eyes

# 397
  • София
Аз пък да кажа, че розовият Ленор си мирише силно и приятно и след изсъхване на дрехите. Определено се радвам, че дадох втори шанс на Ленор.

# 398
Вчера в Карфур нямаше от Бергамота на промоция. Някой знае ли дали е имало или само определени  видове са на промо?

# 399
Вчера в Карфур нямаше от Бергамота на промоция. Някой знае ли дали е имало или само определени  видове са на промо?

Май пускат само синьото Коколино на промоция, понякога с бялото. Бергамота до сега не съм го виждала на промоция.

# 400
Имаше зеленото, бяло и лавандулата. До 10 ноември е промоцията ще намина пак да проверя. От тези трите кой е хубав/ако случайно пак няма ще взема някой от тези/?

# 401
Имаше зеленото, бяло и лавандулата. До 10 ноември е промоцията ще намина пак да проверя. От тези трите кой е хубав/ако случайно пак няма ще взема някой от тези/?

На мен лично зеленият ми допада много. Свеж е, няма сладникава нотка.

# 402
  • В най - голямото село
Този Ариел дали е хубав? Има го във Фантастико.

# 403
Този Ариел дали е хубав? Има го във Фантастико.

това е португалско производство. Трябва да е по-евтино за да си заслужава. Някъде към 9-10лева

# 404
  • В най - голямото село
Към 11 лв. май беше, но заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт