Отговори
# 360
  • У дома :)
Йо Hug ся почваш да рипаш  Joy Joy
Ей тъй
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
http://www.youtube.com/watch?v=3P06kyFpIQU

# 361
  • София

Елчо  Hug Hug рипам, рипам  Mr. Green аз така си додох до тукя Mr. Green рипкайки  newsm44 newsm68 newsm44  Joy Joy Joy Joy Joy

# 362
Йо  Hug аз ощи сЪ вихря там  ама през тела но сега  и там нета ми каза че  ша видя твитяря през крив макарон аку съ заседя ощи малкУ  Mr. Green

# 363
  • София
Йо  Hug аз ощи сЪ вихря там  ама през тела но сега  и там нета ми каза че  ша видя твитяря през крив макарон аку съ заседя ощи малкУ  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy там настана затишие  Joy Joy  а мене си аме обраха познах си снимкаата по процентите на батерията и по оператора  Joy Joy че вече издъхваше 3% имах само ама до последно го мъчех с твитвъне  Joy Joy Joy

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 много луд клип  Joy Joy и песента те кара да рипаш Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 364
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи,Зизуно като ми каза Чепика и вече ме от страх не мога и да напиша две изречения ,и без тва тука една буря чудо е ,направо се изстрелвам да ми починат зъркелите и няколко дена не ща комп да видя  ooooh! Лека ви и мен почти ме нямаше,гледай ме изтупкаш в бюлетина  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

# 365

Joy Joy Joy Joy Joy Joy там настана затишие  Joy Joy  а мене си аме обраха познах си снимкаата по процентите на батерията и по оператора  Joy Joy че вече издъхваше 3% имах само ама до последно го мъчех с твитвъне  Joy Joy Joy

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 много луд клип  Joy Joy и песента те кара да рипаш Joy Joy Joy

Скрит текст:

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44

Йо  Hug и ти стана международна  Heart Eyes

# 366
  • У Диспансера ...♥♥♥
После като ви дойдат сметките,ще се охълцате,като мен днеска  hahaha hahaha hahaha

# 367
  • София
Ирче айде  ся нема се измукнеш от бюлетинта ние сме си причислени просто и да те нема си там  Joy Joy Joy Joy
Айде ходи, че се измъчи днеска, лека  Heart Eyes  Hug Hug Hug

# 368
ЙО  Hug ЕЛИТУ  Hug ПРОФИ  Hug 1 скрит няколко госта  Hug Hug Hug казвам ви лека нощ  smile3524  и умната с парцуцата щот знайти чИ мИ е точнУ  Mr. Green  и акУ можИ усилети волюмиту на макс  dazzler1 dance  ura dazzler1 dance  ura newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

айди до утре по същото време  newsm78 ако имам нет Weary ще намина   love001  love001  love001

# 369
  • София

Скрит текст:

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44

Йо  Hug и ти стана международна  Heart Eyes

Е как само дет само аз си знам, че е мойта снимка  Joy Joy Joy Joy Joy ама нищо де, важното е че целта е постигната  bowuu  Hug Hug Hug

# 370
ужас  ooooh! ми включете си неограничен та да нямате такива проблеми  Peace аз освен таксата друго не плащам  newsm44 newsm44

# 371
Ирка  Hug отивай почивай , че сигурно даваш на заето вече, то не бяха серии, клипове за единия, за другия ,ама си се справи брилянтно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладки сънища  smile3524 smile3524

# 372
И да не забрая ИРКА  Hug ВЕРИ  Hug

ХАЙДЕ ЛЕКА ОТ МЕН   love001  love001

# 373
Диди  Hug лека,за пърцуцата немой съ тревожи ,той Мееметя ощи не е стигнал с оня люспет  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 374
лека милички  Hug

и от мен сладки сънища  Hug

Общи условия

Активация на акаунт