Отговори
# 630
И аз отивам да чуруликам, много ми хареса 1 еп  newsm74

# 631
  • София
Ама струва ли ми се или това е 1 еп?  newsm78 newsm78 Аз от тук го гледам  Thinking
Скрит текст:

# 632
Ама струва ли ми се или това е 1 еп?  newsm78 newsm78 Аз от тук го гледам  Thinking
Скрит текст:
озета дават още  Peace

# 633
  • София
Скрит текст:
озета дават още  Peace

Каквоо? Демек какво е ствало в предния епизод?

# 634

Много се радвам, че съм пропуснала дискусията за любовта. След 27 години брак нямам какво да кажа. Mr. Green Т.е. имам малко по-друга гледна точка. Хората обичат така, както са били научени от родителите си. Ако не са били научени, се мъчат да се учат сами и това винаги е много болезнено и съпроводено с много грешки. Това си го мисля откакто открих АФК и действително ме вълнува дали съм успяла да науча децата си да обичат. Няма как да го разбера за един ден и се моля да живея достатъчно дълго за да се уверя, че съм се справила.
И още нещо. Познавам бабата и дядото на моя съпруг само от 27 години. Да са живи и здрави, дядо е мисля на 94г., баба на 87г., женили са се по време на Втората световна война, а свекървата се е родила докато дядо е бил на фронта. Не е имало кой да съобщи в кметството, че се е родила, та е записана два дни по-късно. (Сега редовно я бъзикаме с двата й рождени дни.) Та тези двамата и до ден днешен спят глава до глава, гушнати в легло персон и половина. Оженили са ги, както често се е случвало тогава. И дума не може да става за страст и любов като по филмите. Ама на, вече са 70 години заедно и не могат един без друг. Баба в друго легло сън не я хваща. Дядо е по-ларж. Laughing Та бих казала, че с годините любовта остава по-назад и напред излизат обич, нежност, привързаност, отговорност ... Wink

През цялото време ме тормози едно нещо. Зизу, успяваш ли при толкова научни познания в областта на психологията и философията просто да се насладиш на филма? Аз съм благодарна, че не съм фрашкана с такива екстри и гледайки мога да се отдам неподправено на емоциите си като дете. Пък който иска да ми се смее.

Профи, така да харесвам постовете ти!  Hug

Това за бабата и дядото на съпруга ти е толкова мило! Дай Боже всекиму!   Praynig

# 635
Аз също не вярвам, че ако е имало съмнение около личността на Чаги щеше да работи с Ай Япим както Зизу е написала. Една лъжа повторена многократно става истина.
Супер, вече бретончето е вдигнато и така му е по-добре.

# 636
  • София
Завръща се наш' Ча, оле  newsm44

# 637
Скрит текст:
озета дават още  Peace

да Simple Smile

# 638
Зиз, в началото като почна да пишеш все си представях, че си на около 19-20 г, и още го мисля де, само като влезнеш на дълбокото, вече ти вярвам за годините  Hug

smile3521 И аз така си мислих!!!  Blush Blush Blush

Съншайн, честито ти возило!!!  Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана към ПО!  Hug

П.П. Еееее, какво не му харесвате на бретончето пък сега?!  smile3534

# 639
  • София
Зиз, в началото като почна да пишеш все си представях, че си на около 19-20 г, и още го мисля де, само като влезнеш на дълбокото, вече ти вярвам за годините  Hug

smile3521 И аз така си мислих!!!  Blush Blush Blush

Съншайн, честито ти возило!!!  Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана към ПО!  Hug

П.П. Еееее, какво не му харесвате на бретончето пък сега?!  smile3534

Е, как да не го харесваме. Идва си наш'  Ча  Heart Eyes

# 640
Скрит текст:
озета дават още  Peace

smile3521

Много са ми сладки и смешни Heart Eyes

# 641
Да си кажа, че на мен си ми беше идеален и с другото, даже с това сега ми е странен!!!  Embarassed

# 642
  • София
Да си кажа, че на мен си ми беше идеален и с другото, даже с това сега ми е странен!!!  Embarassed

За мен е идеален през 2-ри сезон на АФК (говоря за визия, коса, всичко)  Heart Eyes Надявам се с времето пак да го докарат на килограми и т.н.

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥
Де сте бе ,чуруликате ли  Mr. Green
Е това да се наспиш ,като нормалните хора било много хубаво нещо  Joy Joy Joy

# 644
Във Facebook са ми отговорили  Laughing

Emir: Happy birthday my most beautiful and loveliest wife!
Feriha: I thought that you forgot.
EMir: How can I forget? Your first birthday was the saddest birthday. Today will be the happiest day!

by Ilona Vellekoop

Общи условия

Активация на акаунт