Отговори
# 240
Ей ма и мен  Mr. Green
Ранен купон се вихри тук,че и анализи големи  Joy hahaha hahaha Joy

С нетърпение очаквам клипчето за Хазал от Ирка  Hug

Новите снимки с Хазал и Аслъ мн ми харесват. Облеклото и е спортничко,но ми допада...нещо само пътъците са ми шок  Rolling Eyes Аслъ също е излязла добре ...

Отивам за една баня и пак ще ви навестя  Flutter

Като споменахте 56 епизод ...дали са му направени последните щрихи  Thinking  не помня дали някой е казвал  Blush

ОМГ 10 нови отговора...чакайте да си публикувам,че ме чака баняяяя
аййдее пак 4  ooooh!

# 241
За самоиронията:

Майк Рам: „Самоиронията е средство да не се самозабравяш. Много хора, започват да си внушават, че са по-велики от другите, че са по-специални, и че заслужават повече. В такива моменти умението да видиш глупака в себе си, действа силно отрезвяващо и те връща отново на земята и сред хората, за да видиш, че с нищо не се различаваш от тези, които те заобикалят, че си просто един обикновен човек с всички пороци и недостатъци, присъщи на обикновените хора. “

# 242
Скрит текст:
Не знам, ама на мен и двете моми не ми харесваха. Едната беше разногледа и с леко крива на една страна уста, а другата с голяма уста, като кринче и наклепана с червено червило. ooooh!
Днес прочетох, че сцените с давещата се майка на Яман щели да бъдат в четвърти епизод, да видим, че нещо с този брат в затвора и после извън него не ми се връзва. newsm78

# 243
  • В света на мечтите... ❤
Я ги Куку и Пипе  Whistling Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Пуу,ама големи сте сладурчета бе  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Пепи,Фейче,чеатити гащурки,много сте сладурски   bouquet   Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

Зиз,анализа пак цепи мрака  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  smile3501

# 244

Ти си беличкото, а Куку черничкото, нали  Joy Joy Joy

# 245
За самоиронията:

Майк Рам: „Самоиронията е средство да не се самозабравяш. Много хора, започват да си внушават, че са по-велики от другите, че са по-специални, и че заслужават повече. В такива моменти умението да видиш глупака в себе си, действа силно отрезвяващо и те връща отново на земята и сред хората, за да видиш, че с нищо не се различаваш от тези, които те заобикалят, че си просто един обикновен човек с всички пороци и недостатъци, присъщи на обикновените хора. “

newsm10  newsm10  newsm10  Hug  Hug  Hug

# 246
За самоиронията:

Peace Как да те забраим кат немоем те запомним Laughing

Наде Joy

# 247
Дани,  Hug Heart Eyes, много ми е готино армаганчетооо, мерси джанъм, да почерпя

Скрит текст:

# 248
Джейни,мила,не каза нищо за колажа с Левент бей,не ти ли хареса  newsm78  Hug

П.П. Аз,докато напива и ти си ме почерпила даже.Мерси  Hug Hug Hug

# 249
   animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037

вай бе догоних вЪ най -накрая  Flutter Flutter Flutter шимди мераба джанъм  wavey wavey wavey wavey wavey понеже търчах шашардък на сам Blushслагам си поста и отивам да изхабя една цигарка  Blushкъде чела къде не Blushако има нещУпо специално конушвайте лютвен къзлар  Praynig Praynig Praynig
аааааааааааааааааа и ФЕМИР ФОРЕВЪР  Hug Hug Hug

за йени темичката:   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Зизунче  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Ирка  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
на мен си нищУ няма да кажа Flutter Flutter Flutter

# 250
Дани,  Hug Heart Eyes, много ми е готино армаганчетооо, мерси джанъм, да почерпя

Скрит текст:
Котенцето е супер,то да ти е жал да го изядеш  Grinning  Hug  Hug  Hug

# 251
Ани, 56 е отдааааавна в забвение вече, още след като се излъчи по турската.

# 252
Весе  Hug Hug благородно ти завидях  Mr. Green а неможе ли да помъкнеш един допълнителен куфар примерно, и аз вътри  Joy Joy Joy Joy

Аз викам вместо да ви влача всичките (много тежък багажа ще стане и ще ме върнат на границата  Joy Joy Joy) да взема за всички ви по една целувка или там каквото му се откъсне от сърцето на Ча. Аз съм адаптивна и устойчива, нося на пърцуца и други работи  Joy и ще се справя със всичките му там работи дето ще ви прати  Mr. Green

Рени, ще взема и твоичкия да намеря и на теб армаган да донеса, та ще вземеш да ме запомниш  Joy

# 253
Жанка,поеми си дъх мила,че ще се обезводниш  Grinning  специалните неща още се чакат,така че не си изтървала нищо важно,някакви статиики за Чачи и ония лошите истории от началото на годината са излезли,ама не вярвам да има нещо вярно   Peace   Hug  Hug  Hug

# 254
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Фемиркииииии, Чаайтакииииииии,  Hug Hug Hug

Спешъл фор ю, и най-спешъл за Мишинка (mishi81)   love001  love001  love001

">#t=37[/video]

И малко помпони ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  newsm18 newsm18 newsm18

Hug  love001  Hug love001  Hug love001  Hug love001  Hug love001 Hug

Ах, Нереален мъж, ей, страшен!!! Сън няма да ме хване сега!

Общи условия

Активация на акаунт