Отговори
# 465
Зори,ти видя ли им клипъ  ooooh!  Joy

Дааа, много е зле. hahaha А мелодията е отврат. Stop

# 466
  • София
Тъкмо се бяй наемнала да навляза в дълбокото с въпроса на Миси, ама тя не очаква с тръпка отговора ми, та ще се въздържа. Не, че няма какво да кажа, та даже и от философска гледана точка пречупена през призмата на Хайдегер и Кант. Whistling

Защо? Всяка гледна точка би ми била интересна  Hug

Споменах Бел, защото тя знае точно кой, кога, къде е бил (по медиите), какво е казал и често научавам неща, които не съм изпуснала  Wink

Иначе въпросът е към всички  Hug

# 467
Тъкмо се бяй наемнала да навляза в дълбокото с въпроса на Миси, ама тя не очаква с тръпка отговора ми, та ще се въздържа. Не, че няма какво да кажа, та даже и от философска гледана точка пречупена през призмата на Хайдегер и Кант. Whistling
Малееее Зизууууу, за първи път във виртуала "виждам" толкова чувствителна и ранима съфорумка.
Веднага ти бодна очите поста на Мишето ей. Hug
И синът ми е Везни, но като, че ли ти го задминаваш по чувствителност.
Ивчето е енциклопедия на отношенията им, това искаше да каже Мишенцето, че чака с нетърпение отговора й точно по този въпрос..защо и къде се разминаха...ако въобще са се засичали!?!

# 468
  • София
МалееееЗизууууу, за първи път във виртуала "виждам" толкова чувствителна и ранима съфорумка.
Веднага ти бодна очите поста на Мишето ей. Hug
И синът ми е Везни, но като, че ли ти го задминаваш по чувствителност.
Ивчето е енциклопедия на отношенията им, това искаше да каже Мишенцето, че чака с нетърпение отговора й точно по този въпрос..защо и къде се разминаха...ако въобще са се засичали!?!

Наде, много правилно си ме разбрала, съжалявам, ако не съм се изразила правилно  Embarassed 

Ето, сега се сетих за друг пример: Невена Коканова и Раде Маркович. Чак след нейната смърт се изясниха нещата, а толкова се шушукаше  PeaceHug

# 469
това за тангото беше добра идея  Whistling подаряам си чичек   bouquet  rotfImao

# 470
Мишенце, докато си редактирам поста и си ме цитирала. Често се връщам да си оправям допуснатите по време на писане грешки, че ми бодат очите.
Много интересен въпрос...защо хората се разминават понякога...може би при тези, при които са водещи чувствата компромиси няма, но при други ако водещи са други цели, биха могли да направят компромис със собствените си чувства и да заглушат гласа им.
Когато обаче приоритетите са сходни и целта е една, тогава разминавания няма.

# 471
  • София
Мишенце, докато си редактирам поста и си ме цитирала. Често се връщам да си оправям допуснатите по време на писане грешки, че ми бодат очите.
Много интересен въпрос...защо хората се разминават понякога...може би при тези, при които са водещи чувствата компромиси няма, но при други ако водещи са други цели, биха могли да направят компромис със собствените си чувства и да заглушат гласа им.
Когато обаче приоритетите са сходни и целта е една, тогава разминавания няма.

Покрай твоя пост се сетих за друг пример: Туба и Мурат.
Скрит текст:
След превъзходна игра (няма доказателства, дали са имали нещо, но се мълвеше), тотално отдалечаване като колеги  Tired Нито тя споменава него, нито той нея, той дори не споменаваше "Аси", все едно не са играли заедно.
След години тя се омъжи и той се сети, че могат чак тогава да се появят заедно на фестивала и да й честити в интервю близначките  Tired Странна работа и позната ситуация  Tired
А, точно "Аси" го изстреля към върха  Peace
Някак ситуацията ми е идентична, а има екранни двойки, които си се познават след това, поздравяват се за празници, понякога излизат заедно, появяват се в предавания заедно  newsm78 До хора ли е или до взаимоотношения, се питам аз? Защо се получава само при някои така?

Тези дни гледам клипове на Хазал. Има доста участия с Къванч по предавания и досега са добри познати, има снимки с него, всичко си е ок  newsm78

# 472
  • Още у мъглата ...
това за тангото беше добра идея  Whistling подаряам си чичек   bouquet  rotfImao

Айде и от мен  Party newsm51 newsm51 ... два  Laughing

А създателката спи и не знае колко известна стана  Heart Eyes Joy Joy Joy
После и на нея чичеци  Laughing

Чичеци и за Зори и Неси и всички момичета, които рекламираха клипа в туити  newsm51 newsm51 newsm51

Аз определено много се кефя  Party Party Party

# 473
  • София
Тангото съм го гледала хиляди пъти в нета, страхотно е и там Хазал е прекрасна   bouquet

Поздравления за идеята и изпълнението  newsm51

# 474
Ние с Неси и Зори сме на ти с медийте   Joy

# 475
Мишенце, според мен май е до хора отколкото до взаимоотношения.
Зависи двама как са се разделили и по какъв начин са се срещнали.
От друга страна за добродушния до наивност човек, тези взаимоотношения дори и кофти да са били, с времето избледняват и могат да направят компромис със себе си, но други са твърди, като камък и дори не поздравяват някогашния любим човек, че дори и негативизъм могат да изпитват. Затова според мен май си е по-скоро до човека, отколкото до взаимоотношенията.
Мише, аххх тези Туба и Мурат, останаха загадка извън сета и до ден днешен. newsm78

# 476
  • София
Мишенце, според мен май е до хора отколкото до взаимоотношения.
Зависи двама как са се разделили и по какъв начин са се срещнали.
От друга страна за добродушния до наивност човек, тези взаимоотношения дори и кофти да са били, с времето избледняват и могат да направят компромис със себе си, но други са твърди, като камък и дори не поздравяват някогашния любим човек, че дори и негативизъм могат да изпитват. Затова според мен май си е по-скоро до човека, отколкото до взаимоотношенията.
Мише, аххх тези Туба и Мурат, останаха загадка извън сета и до ден днешен. newsm78

И аз мисля, че е повече до взаимоотношения. Даже съм на мнение, че държанието на екранните партньори извън сет-а (един към друг), често издава отношенията им в реала. Знам ли  newsm78 Двойките, които се държат непринудено, снимат се заедно, ходят по предавания и не се притесняват, кой, какво ще си помисли, обикновено няма какво да крият.
Обратното държание е често, когато искат нещо да се скрие, да не стане достояние на публиката и т.н.  newsm78

Наде, няма нещо скрито от публиката. Може да е след години, но и "мистерията" около Туба и Мурат ще бъде разкрита.

Аз си спомням Раде Маркович как разкри мистерията около него и Коканова, но чак след нейната кончина. Е, късно, но излязоха нещата на бял свят  Peace Колкото и да отричаха, са имали чувства, но тя вече е била омъжена и го е помолила да си останат само приятели  Peace

Струва ли си?

# 477
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Наде, за чувствителна, съм чувствителна и това е свързано с Нарцистичната ми същност. Laughing
Обаче не съм обидчива и злопаметна. Grinning

Та, хайде да се изкажа и аз. Whistling

Защо хората понякога се разминават? Thinking
Защото във взаимоотношенията между партньорите водещото не е любовта. Любовта е спойката за съвместен живот и търпимост между тях, но до там. Когато хората не си говорят, когато няма диалог, те не могат да се разберат. Не могат да се опознаят и това води до безсмислени конфликти по време на връзката. Когато липсва елемента "диалог" се казва:''на тази любов не й е писано да се случи"(Е/Ф). Забележете само ако връзката беше Ф/Л колко леки биха били нещата. Та както е казал Хайдегер..."Нищото е нещо, ама от друга страна нещото е нищо" Тоест любовта е важна , но и не до такава степен в отношенията между хората. Разглеждаме тъй нареченото противопоставяне. Аз на тези връзки които се водят единствено от чувства им казвам "Чувствата са си чувства, но те не се ядат, не се пият, не се обуват или обличат" в този ред на мисли, тези усещания трябва да минат към периферията на връзката или тя е обречена. Компромисът, разбирането породено от диалога между хората са в основата на здравите връзки. Един друг философ казва, че отношенията между хората са една "tabola rassa", kak ще се запълни и какво ще излезе зависи от хората във връзката.

Да обобщя....когато липсват компонентите които изброих по горе и всичко се ръководи единствено и само от чувства (Емир/Фериха) цялата връзка се превръща както е казал Кант в "една целесъобразност без цел"

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 14:34 от Екстра Върджин

# 478
  • Още у мъглата ...
Ние с Неси и Зори сме на ти с медийте   Joy

Ан така и все така да продължавате  Laughing  Heart Eyes

# 479
  • София
Зори,ти видя ли им клипъ  ooooh!  Joy

Дааа, много е зле. hahaha А мелодията е отврат. Stop
Ти остави,че е отврат,ами толкова бързо се сменят снимките и надписите,че човек, дори ако знае езика,трябва на всеки кадър да стопира,че да успее да прочете аджеба какво пише ooooh!.
Да не говорим,че на едно място изречението почваше с:"Hazal Abla......" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,смятайте на колко години са правещите клипчето Mr. Green
Миленче,аз ти казах,че си Пи Ар,глей как добре ни представи в медията Hug

Общи условия

Активация на акаунт