Отговори
# 480
  • София
Наде, за чувствителна, съм чувствителна и това е свързано с Нарцистичната ми същност. Laughing
Обаче не съм обидчива и злопаметна. Grinning

Та, хайде да се изкажа и аз. Whistling

Защо хората понякога се разминават? Thinking
Защото във взаимоотношенията между партньорите водещото не е любовта. Любовта е спойката за съвместен живот и търпимост между тях, но до там. Когато хората не си говорят, когато няма диалог, те не могат да се разберат. Не могат да се опознаят и това води до безсмислени конфликти по време на връзката. Когато липсва елемента "диалог" се казва:''на тази любов не й е писано да се случи"(Е/Ф). Забележете само ако връзката беше Ф/Л колко лени биха били нещата. Та както е казал Хайдегер..."Нищото е нещо, ама от друга страна нищото е нещо" Тоест любовта е важна , но и не до такава степен в отношенията между хората. Разглеждаме тъй нареченото противопоставяне. Аз на тези връзки които се водят единствено от чувства им казвам "Чувствата са си чувства, но те не се ядат, не се пият, не се обуват или обличат" в този ред на мисли, тези усещания трябва да минат към периферията на връзката или тя е обречена. Компромисът, разбирането породено от диалога между хората са в основата на здравите връзки. Един дриг философ казва, че отношенията между хората са една "tabola rassa", kak ще се запълни и какво ще излезе зависи от хората във връзката.

Да обобщя....когато липсват компонентите които изброих по горе и всичко се ръководи единствено и само от чувства (Емир/Фериха) цялата връзка се превръща както е казал Кант в "една целесъобразност без цел"

Мнооого интересна гледна точка т.е ти си мислиш, че ако не бяха убили Фериха, Емир и Фериха нямаше да са цял живот заедно  newsm78 Не само на филм, говоря прототипите им в реала т.е. в живота такава любов е обречена  newsm78 А, по-скоро любов тип Левент/Ферия успява  Thinking
Амииииииииии, ето, накара ме да се замисля  Hug

# 481
  • В света на мечтите... ❤
Наде, за чувствителна, съм чувствителна и това е свързано с Нарцистичната ми същност. Laughing

Защото във взаимоотношенията между партньорите водещото не е любовта. Любовта е спойката за съвместен живот и търпимост между тях, но до там. Когато хората не си говорят, когато няма диалог, те не могат да се разберат. Не могат да се опознаят и това води до безсмислени конфликти по време на връзката. Когато липсва елемента "диалог" се казва:''на тази любов не й е писано да се случи"(Е/Ф). Забележете само ако връзката беше Ф/Л колко леки биха били нещата. Та както е казал Хайдегер..."Нищото е нещо, ама от друга страна нищото е нещо" Тоест любовта е важна , но и не до такава степен в отношенията между хората. Разглеждаме тъй нареченото противопоставяне. Аз на тези връзки които се водят единствено от чувства им казвам "Чувствата са си чувства, но те не се ядат, не се пият, не се обуват или обличат" в този ред на мисли, тези усещания трябва да минат към периферията на връзката или тя е обречена. Компромисът, разбирането породено от диалога между хората са в основата на здравите връзки. Един дриг философ казва, че отношенията между хората са една "tabola rassa", kak ще се запълни и какво ще излезе зависи от хората във връзката.

Да обобщя....когато липсват компонентите които изброих по горе и всичко се ръководи единствено и само от чувства (Емир/Фериха) цялата връзка се превръща както е казал Кант в "една целесъобразност без цел"

smile3501  smile3501  smile3501 Много хубаво написано и съм напълно съгласна,че една връзка,ако се крепи само на чувства без диалог и разбирателство е обречена. Браво бе,събуди философа и психолога в себе си,по-честичко да го правиш,аз обичам да чета философски неща  Hug  Heart Eyes  Hug

Ама никой не ми удари едно приятелско рамо за подкрепа с обуването на кънките с номер 59  Cry

# 482
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да Миси, точно това се опитвам да ти кажа. Те нямаха бъдеще от самото начало. Дали щяха да я убият или не, отново щяха да намерят за какво да се разделят. И така до края на света. Докато на единият му писне и слага край завинаги.

Фактите са, че никоя връзка не издържа без диалог. Нито любовна, нито приятелска, нито съседска ако щеш. А, те не говореха. Когато се случеше в редките случай...те не се чуваха...никой не вникваше в това какво иска да каже другия и ето резултата. Видяхме го. Peace
Бяха женени, всички знаеха всичко...защо се дърляха постоянно? защото не се чуват. Проблема не е нито Руя нито Едже....те си бяха проблема.

Та дали ще е в реала или във виртуала е все едно.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 14:38 от Екстра Върджин

# 483

Защото във взаимоотношенията между партньорите водещото не е любовта. Любовта е спойката за съвместен живот и търпимост между тях, но до там. Когато хората не си говорят, когато няма диалог, те не могат да се разберат. Не могат да се опознаят и това води до безсмислени конфликти по време на връзката. Когато липсва елемента "диалог" се казва:''на тази любов не й е писано да се случи"(Е/Ф). Забележете само ако връзката беше Ф/Л колко леки биха били нещата. Та както е казал Хайдегер..."Нищото е нещо, ама от друга страна нещото е нищо" Тоест любовта е важна , но и не до такава степен в отношенията между хората. Разглеждаме тъй нареченото противопоставяне. Аз на тези връзки които се водят единствено от чувства им казвам "Чувствата са си чувства, но те не се ядат, не се пият, не се обуват или обличат" в този ред на мисли, тези усещания трябва да минат към периферията на връзката или тя е обречена. Компромисът, разбирането породено от диалога между хората са в основата на здравите връзки. Един дриг философ казва, че отношенията между хората са една "tabola rassa", kak ще се запълни и какво ще излезе зависи от хората във връзката.

smile3501  smile3501  smile3501 Много хубаво написано и съм напълно съгласна,че една връзка,ако се крепи само на чувства без диалог и разбирателство е обречена. Браво бе,събуди философа и психолога в себе си,по-честичко да го правиш,аз обичам да чета философски неща  Hug  Heart Eyes  Hug

Ама никой не ми удари едно приятелско рамо за подкрепа с обуването на кънките с номер 59  Cry
Joy Joy Joy Joy

# 484
Да Миси, точно това се опитвам да ти кажа. Те нямаха бъдеще от самото начало. Дали щяха да я убият или не, отново щяха да намерят за какво да се разделят. И така до края на света. Докато на единият му писне и слага край завинаги.

Фактите са, че никоя връзка не издържа без диалог. Нито любовна, нито приятелска, нито съседска ако щеш. А, те не говореха. Когато се случеше в редките случай...те не се чуваха...никой не вникваше в това какво иска да каже другия и ето резултата. Видяхме го. Peace
Бяха женени, всички знаеха всичко...защо се дърляха постоянно? защото не се чуват. Проблема нито Руя нито Едже....те си бяха проблема.

newsm10

# 485
  • София

Бяха женени, всички знаеха всичко...защо се дърляха постоянно? защото не се чуват. Проблема нито Руя нито Едже....те си бяха проблема.

Е, поне видяхме една невъзможна любов тогава  Heart Eyes Аз бих изживяла такава любов, дори и да е невъзможна, а вие?

Скрит текст:
Ето филмът за Невена и интервюто на Раде в част 3-та: http://www.vbox7.com/play:a9e49e52

Представяте ли си, цял живот да обичаш една жена, да я чакаш и на финала да си умреш с тази мисъл  Rolling Eyes Аз не знам, дали бих издържала  Embarassed

# 486
Мише, на въпроса ти струва ли си....ами не си струва...по-добре да съжалява човек, че е изживял любовта си и е приключила в даден момент, отколкото да съжалява, че не я е изживял.
Мнооооого си права Зизу, много, края на дадена връзка настъпва когато липсва диалога, спрат ли хората да си говорят, и да си споделят, значи с тях и връзката им е свършено, изчерпали са се.

# 487
  • София
Мише, на въпроса ти струва ли си....ами не си струва...по-добре да съжалява човек, че е изживял любовта си и е приключила в даден момент, отколкото да съжалява, че не я е изживял.
Мнооооого си права Зизу, много, края на дадена връзка настъпва когато липсва диалога, спрат ли хората да си говорят, и да си споделят, значи с тях и връзката им е свършено, изчерпали са се.

И аз съм на мнение, че чувствата трябва да се изживяват, дори после да боли  Peace Иначе е жалко  Tired Дали, обаче, в артистичните среди е така или те са с малко по-други разбирания  newsm78

# 488
  • София
И аз бих изживяла една такава любов,а и мисля всички ,които сме в тази тема,та нали тази любов ни събра кукувиците на едно място Mr. Green

# 489
  • В света на мечтите... ❤
Линче,Миленче,благодаря ви милички,че се отзовахте на моя зов за помощ   bouquet   bouquet
Ето,малко почерпка  Hug
Скрит текст:

И специални благодарности на целия екип,който е работил по изработването на модните кънки   bouquet   bouquet   bouquet
Скрит текст:

А,това е специално за Ирчето  Hug  Hug  Hug
Скрит текст:

# 490
Скрит текст:

И аз съм на мнение, че чувствата трябва да се изживяват, дори после да боли  Peace Иначе е жалко  Tired Дали, обаче, в артистичните среди е така или те са с малко по-други разбирания  newsm78
Мишенце, за мен много по-важна е онази спокойна обич, пред бурната любов осеяна с чувства в двете крайности, които в даден момент изморяват.
Започвам да се замислям над думите на Зизу за ФЕмир....просто бях пленена от химията помежду им и затова на героите им прощавах всичко, но такава любов дали би оцеляла в реала!? newsm78 Ежедневните им препирни ги измориха, те дори сами го казваха и то не веднъж, че са се изморили, всеки път след който падаха сломени от самите себе си, ставаха още по-силни, и прегърнати един-друг. Не знам дали биха оцеляли двама, с подобна връзка в реала, като ФЕмирската. newsm78

# 491
Мише Hug аз не бих изживяла такава любов защо ще реагирам по друг начин и тя ще стане възможна Laughing не мога да си представя да крия от мъжа си нещо и ако имаме проблеми да не ги споделяме Shocked родителите не ги намесвам защото не давам да ми се бъркат Laughing

# 492
И аз бих изживяла една такава любов,а и мисля всички ,които сме в тази тема,та нали тази любов ни събра кукувиците на едно място Mr. Green
Линче тази любов беше ад. Peace
Ние сме в диспансера, защото я видяхме с очите си. Емир ни я показа на 101%. Но, и той си имаше трески за деляне...не говореше, не слушаше, обаче даваше всичко от себе си за да я съхрани.
Обратно на него Фериха се отдаде на други емоции които надделяха. Страх, обърканст, инат....
Всички тези компоненти създадоха тази невъзможна любов.

Аз съм изживавала такава любов. Но, не си говорехме, само се обвинявахме. Правехме си на пук и нещата излязоха от контрол...даже в тийн възрастта си за мен беше ясно, че само любов не стига.
Срещнах милото и видях много по-силна любов...ама има и диалог, разбиране и компромиси. Ето тя оцелява вече почти 27г. в брак. Peace  

# 493
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Диспансера,вечер по-някое време  Joy Joy Joy Joy
Сложихте ли кънките бе ,конушвайте ми  newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha
Ирче и аз кат Рениту довечерка.
Божке тука къв вятър задуха  ooooh!

# 494
Мише Hug аз не бих изживяла такава любов защо ще реагирам по друг начин и тя ще стане възможна Laughing не мога да си представя да крия от мъжа си нещо и ако имаме проблеми да не ги споделяме Shocked родителите не ги намесвам защото не давам да ми се бъркат Laughing
И ние с мъжа ми сме така Ренка, не позволяваме на никой да ни се бърка в отношенията на трима ни в семейството. За мен той е най-добрият ми приятел, след това е баща на детето ми и накрая ми е партньор, и аз на него, да не чуе Praynig Дявола.
Мише, ами като ги гледам актьорите как ги сменят има като носни кърпички..... Tired не знам как преживяват тези любовни раздели и набързо се хвърлят в нова връзка, аз не бих могла, затова пак казвам, според мен е до човека, разбиранията му, и нагласата му към хората.

Общи условия

Активация на акаунт