Отговори
# 720
  • София
Цъкам аз из каналите на Тв-то и гледам Серка зараждала в Лалето и тамън да превключа и на екрана се показва Ча   Shocked Търкам очи, поглеждам- пак Ча  Joy
Докторът на Серка гледа Анадолските орли (нали така беше филма)  Laughing Ча е навсякъде  Laughing

# 721
  • Още у мъглата ...
Само дето, като чата ти е настрани и като четеш там, те картинките си минават, малко трябва да се тренирам, с едното око да чета, а с другото да гледам картината  Joy Joy Joy
И аз трябва да тренирам  Joy Joy Joy, май ше гледам като го преведат  newsm78

Joy Joy Joy
Да, видях, че го правят, 1-вия е преведен вече  Grinning
Лелееее, ама вие ще ме зарибите да гледам няколко сериала, аз до преди 7 месеца по един не гледах, а сега 1+1, ако и този +1, като добавя и за разтуха АФК стават 4-ри  ooooh!

# 722
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тетя,хихихихи демек леля  Joy Joy Joy Joy

# 723
  • Още у мъглата ...
Нещо преводачката май отиде да вечеря  Joy Joy

А не бе, на мен ми беше залепнал нещо чата още на това, че ще ги пращат в пансион и викам ко стана  newsm78 Shocked

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
Каза и да не се борят един с друг и да прекратят играта   Peace

# 725
  • София
Ееее,всички ли гледате "Чучулигата"?
Аз пуснах малко,ама нещо не ми стана интересно,то и първата серия изпуснах....
Манка,Капризче,Миши,Жани,Джейн,Ели, wavey wavey wavey wavey waveyднес май не съм ви засичала Hug

# 726
Цъкам аз из каналите на Тв-то и гледам Серка зараждала в Лалето и тамън да превключа и на екрана се показва Ча   Shocked Търкам очи, поглеждам- пак Ча  Joy
Докторът на Серка гледа Анадолските орли (нали така беше филма)  Laughing Ча е навсякъде  Laughing
Joy Joy Joy Joy

# 727
Миши, все едно аз съм ги подбирала,  Hug, страхотни снимки на Ча Heart Eyes

Чачи е подготвил изненада на Хазал за РД  txtloves  loveuuu

Скрит текст:

# 728
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Вий си чурулинкайте  Hug Hug Hug Hug, аз само ще шампионствам тази вечер  football football football

Йо Hug честита ти количка, да си я джиткаш безаварийно  Simple Smile

Привет,  Hug Hug Hug

днес, по вода вървеше на пързалката
по повод Рождения Ден на Хазалката

темата днес много ме разчуства, няма да казвам какво мисля, че то минаха бая страници от тогава  Wink

Ей това са ми едни от любите снимки на Чаатай, че то май са много Wink

Миши Hug ама как си ги подбрала само  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Ама то голям зор, аз май всичко харесвам  Wink

# 729
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така, оскубах мустакя и веждакя и съм вери хепи....чичек за мен... Mr. Green   bouquet

# 730
  • По света и в нас.
Ирка ,благодаря !Много хубав чифт кънки си избрала. newsm51
Йо,благодаря за почерпка.Безаварийно каране  car003 newsm01
Ама чуруликащите май са взели от бидоните на Чепиков Joy

# 731

Лелееее, ама вие ще ме зарибите да гледам няколко сериала, аз до преди 7 месеца по един не гледах, а сега 1+1, ако и този +1, като добавя и за разтуха АФК стават 4-ри  ooooh!
Е ти си лек случай Mr. Green има много по зле Mr. Green

# 732
  • Още у мъглата ...
Ах, какие у них будут деткиии  Joy Joy

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥
Майката ги тамъни да са заедно,ама вдовицата хич не и беше на сърце тая новина  Mr. Green

# 734
  • София
Цъкам аз из каналите на Тв-то и гледам Серка зараждала в Лалето и тамън да превключа и на екрана се показва Ча   Shocked Търкам очи, поглеждам- пак Ча  Joy
Докторът на Серка гледа Анадолските орли (нали така беше филма)  Laughing Ча е навсякъде  Laughing
Joy Joy Joy Joy

Викам си, какво става? Ча и Серка пак на екран и гледам календара, кой ден сме и къде, какво гледам  Joy Побъркахме се с тез' сериали, ей  ooooh!

Не ме зарибявайте по "Чучулигата", че нямам време за повече от 2 сериала  Tired

Общи условия

Активация на акаунт