МАЙските мами блестят - мънички сърца туптят

• 34 224
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
missmall , сигурно е заради това, че не работи в самата болница, а само изражда там. Но не пречи да попиташ де  Grinning
Megi_b_s , супер. А ти при кой си водиш ЖК?

# 676
  • Варна
таничка111 ами хайде стягай се и идвай Simple Smile какво чакаш да завали сняг ли  Joy
Аз пък още не съм снаха и май няма и да стана скоро....приятеля ми го освободиха от работа вчера...Страшна картинка сме: безработен татко и мама студентка...за чудо и приказ!

smile3504Бебетата могат ли да се хранят само с усмивка???
И ние така  Sad че и не живеем още заедно, дано се оправим някак Crossing Arms

# 677
Megi_b_s , супер. А ти при кой си водиш ЖК?
Аз съм при д-р Татарова от Света София. Много е яка докторката - всичко си обяснява и е много миличка. Много съм доволна от нея. Ти при кой си?

# 678
  • Бургас
Момичета, а имате ли представа какво е положението в новата болница Черноморска в Меден Рудник. Аз първото си дете раждах в Сливен, а доколкото знам собственика на Черноморска е и собственик на болница Хаджи Димитър в Сливен. Преди 4 години половин бургазлийките масово раждаха в Сливен , сега не зная как е. Simple Smile
Моята докторка е д-р Парушева, а за ЖК съм при д-р Горанов.

# 679
И моята акушерка е Каприева. Вероника Марс, твоята не разбрахме коя е. Ах, и да.. ако не знаете за това местенце.... Много полезна информация може да получим там
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=728079.615

Да ви кажа нещо странно...
Съседите отдолу си махат остъклението на терасата, което е много старо и паянтово. И ще слагат хубаво остъкление. От вчера едни шумове тука - дум - дум, бръм-бръм... И на мен вместо да ми пречи, ми е такова хубаво ммммм!  Simple Smile Наистина някак ми е приятно да ги слушам. Дали не полудявам  Shocked

# 680
Пропуснах да кажа, че живот и здраве по-нататък може да ходим заедно на лекциите, които се организират от болницата на различни теми (свързани с бременността и раждането)

# 681
Здравейте, май чета  Hug
Ели стискам палци бързо да се оправяш и да се прибираш вкъщи Hug
Касиопея, добре дошла и леко и успешно бременеене  Hug
Вероника Марс и Каролка си имат лична акушерка...за пръв път чувам  Peace звучи добре.
missmall не е било днес момента да го гледате жабчето...дано в понеделник се даде  Heart Eyes и ние в понеделник ще се гледаме и нямам търпение. Това за гъбичките е гадно, но си е екстра на бременността  Crazy и сладкото трябва да се ограничи до минимум  Peace
Хубав ден ви желая  Hug

# 682
Здравейте мили майчета! Много сте се развихрили с имената Laughing Аз лично обичам бъл гарските   имена. Нашето момченце се казва Борис, много ми беше харесало тагава и много прецизно го проучих-значение, имен ден и т.н, на никой не е кръстен. Сега се надявам на момиченце, но още много се колебая за имена. Харесва ми Йована, Наталия, Мая. ММ иска ако е момче да е Тервел. Живот и здраве ще ги измислим.

Страхотно име, то ми е от избраните няколко.  Hug
elly_, бързо оздравяване и скоро да те изпишат от болницата.  Hug
За фолиевата киселина, аз пия Неофолик мета, казаха ми, че организма по-лесно я усвоява от Неофолик. Доктора препоръча да я пия до 12 гестационна седмица, после нямало смисъл.  Peace
Момичета, утре имам час за ЖК, на гладно ли да отида заради кръвните изследвания?
И един тъп въпрос - малко ми е странно да се взима цитонамазка и микробиология по време на бременност, знам, че трябва, но не е ли опасно? Мен ме беше страх за бебето от вагиналния ехограф, който даже не се поставя надълбоко, а какво остава за тези изследвания.  Blush

# 683
Момичета я споделете как съобщите на родителите си за бебетата ? На нашите ще им кажеме чак на 17 ноември живот и здраве, тогава яко ще ми е проличало вече, надявам се да не забележат сами преди да сме го казали Simple Smile С първата бременност имаше чак сълзи и от бабите, че и от дядовците, та и сега сигурно ще е така Simple Smile

# 684
Tani4ka111, ти да не си се ориентирала към Токуда? Аз съм се насочила натам, но ще почна да ходя на прегледи там по-късно, защото не съм от София.
Ехх, блазе ви, че си имате компания. Аз съм си самичка от моя град  Sad

# 685
http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B … 0%BD%D0%BD%D0%B8/
 Ето това горното линкче много ми допадна.Доста добре описано,но аз нещо от дни не съм хапвала месо и започвам да се тревожа.Гади ми се от месото и ако ям ще повърна-тежко ми идва.
Аз не бих се тревожила, щом не ти е добре от месото, значи просто тялото ти не го иска и не трябва да го ядеш. Има си начини да компенсираш белтъчините, които то ти дава - има толкова майки-вегетарианки, които са в чудесно здраве, без да са яли месо от години.

Аз съм една от тях Simple Smile Не ям месо от 15 годишна. Изследванията ми са в норма и доктора ми каза да не пия никакви витамини. Наблягайте на рибката, ядките и броколите Simple Smile Има ли друга вегетарянка тук?

Добре дошли на новите!

# 686
Таничка, ние още не сме казали на никой. Само един колега на приятеля ми знае - мъж р на гинеколожлата при която ходих Simple Smile И аз очаквам сълзи от майка ми-много е чувствителна Simple Smile
За имената да се включа и аз - избрали сме си вече мъжко име, но женското е доста трудно  тъй като искам да е на баща ми-Димитър. И не мога да избера нещо което да е близко и да ни харесва Simple Smile
Момичета и аз вече съм с болки в гърлото и течащ нос Sad Личния ми каза да си купя едни хомеопатични а по аптеките ги няма... И гаргара с ябълков оцет да си правя  Confused

# 687
Момичета я споделете как съобщите на родителите си за бебетата ? На нашите ще им кажеме чак на 17 ноември живот и здраве, тогава яко ще ми е проличало вече, надявам се да не забележат сами преди да сме го казали Simple Smile С първата бременност имаше чак сълзи и от бабите, че и от дядовците, та и сега сигурно ще е така Simple Smile

Таничка, и аз съм в края на 7ма седмица, но не мисля че до месец ще проличи нещо.
Ние на нашите родители вече казахме. Аз съм много близка с тях и не можах да скрия, а мъжа и той да не остане назад.. Simple Smile) Но на приятели и колеги още не сме казвали...

# 688

Desinka14 да в Токуда ще раждам, там се и следя. Аз и първото там си го родих и съм много доволна , и за задържане съм лежала там....абе много време от живота си съм прекарала там и съм си доволна Simple Smile

Tani4ka111, ти да не си се ориентирала към Токуда? Аз съм се насочила натам, но ще почна да ходя на прегледи там по-късно, защото не съм от София.
Ехх, блазе ви, че си имате компания. Аз съм си самичка от моя град  Sad

# 689
За проличаването Таничка не се притеснявай - аз съм в 11 седмица и не ми личи. Е вярно, че си имам коремче по принцип и всеки си е различен, но не вярвам да се поддуеш рязко за 1 месец  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт