Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 229

• 39 345
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив

Един от тежките моменти на Низипли - изгуби начертаната скица и му отнеха пушката - 3 епизод.
........................
Гони:
Скрит текст:
Гони, дано винаги да си щастлива и да имаш още много поводи за радост.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 14:44 от mariana51

# 706
Чаровник

# 707

Гони,
Скрит текст:
честито,мила.Нека детенцето ти  да сбъдне мечтите си,а вие да сте живи и здрави да му се радвате и гордеете с него.Опитах тортата,много е вкусна

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 14:55 от milkaradeva

# 708

Goni, мерси за почерпката! Радвам се, че всичко е приключило
благоприятно! Heart Eyes  bouquet

# 709
Goni,честита радост в семейството!Да ти е живо и здраво детенце,да има много успехи и да ви носи само радост!

# 710
  • Бургас

Много хубав  Embarassed
Гони Hug
Скрит текст:
На твоето талантливо дете пожелавам здраве и  успехи ,за да имаш още много поводи за гордост и радост bouquet Hug

# 711

Момичета Hug  bouquet

Скрит текст:
По средата на лятото Ви споделих, че имам ангажимент с голям проблем. От близо седмица проблемът се разреши по възможно най-добрият за нас начин и аз и семейството ми сме изключително много щастливи. Тук-там стъпвам от радост - да не говоря за малкия си син! Peace Не ме свъртя, докато не споделя и с Вас това си прекрасно изживяване! Hug

Само искам да го приемете за здраве и с най-искреното ми пожелание към  всички деца по света да се сбъдват красивите им мечти! Peace Peace Peace

А сега ще Ви предложа една лека почерпка - по никое време е, но нека всяка от Вас, когато има възможност и влезе в това прекрасно кътче да си се почерпи!

Съжалявам, че не мога в момента да пусна и музикално поздравче към всички Вас / сега пък имам проблем с браузерите...  Heart Eyes Heart Eyes/ Но здраве да е! Peace Peace Peace
Гони, поздравления  Hug
Да сте живи и здрави и да се радвате на много сбъднати мечти.

# 712

Здравейте  момичета !

Тъкмо сложих чаената пауза с Керим и Мустафа, то пък Гони реши да разпъне богата почерпка ...

Гони Нека детето да сбъдне всичките си мечти, а ти да си жива и здрава, и да се радваш на всичките си слънца - малки и големи /твои са си /

Гледах сложените снимки и на Фарах и Ceren Moray - освен, че са  не гримирани, имат вид на недоспали и уморени, да не кажа направо, че фациеса  им е болезнен. Интересно дали това са работни снимки - може едната от тях да е  нелечимо болна и да са на острова точно за това - среща с Текин и запознаването му с детето / една от двете е имала връзка с него в миналото / - комшиите си умират да снимат такива тежки житейски истории. Но не ми се гадае - просто ще си чакам филма.

# 713
# 714

Много хубав колаж от страницата  Engin Akyürek Mimiklerin Efendisi

До после.... Heart Eyes Heart Eyes

# 715

Гони Hug,

Скрит текст:

с този талант който има сина ти, въпрос на време беше да постигне мечтата си.  Grinning
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!   bouquet

Птиче, птиче полети и щастието намери!  Simple Smile
newsm49

[/b][/color]

# 716
Казват, че на живо бил по-красив... не знам как е възможно.

# 717
  • Пловдив

Гледате ли - в 13 епизод сме. Да ведем къде ще го клъцнат.
....................
Аурелия, така казват всички които са се срещнали с него на живо.

# 718

отново Кадир и той е много сладък

# 719
  • Бургас

Филмът ще излезе на 21 февруари.Според гугъл  Laughing
Скрит текст:
Енгин Акюрек и Farah Zeynep Abdullah филм с участието на млад Септемврийският брой ще бъде пуснат на 21 февруари

Общи условия

Активация на акаунт