Пазаруване от miniprix.bg - 18

• 36 412
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Асеновград
Момичета защо някои якенца не са намалени?

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 15:09 от сладката мими

# 616
  • София/Благоевград
Момичета, тези якета дебели ли са достатъчно за зимата?
http://www.miniprix.bg/produkt/1061354

Като гледам снимката с подплатата стават за зимата

# 617
  • при моите любими
A aз да питам на този комплект седят ли си етикетите на Некст или са изрязани http://www.miniprix.bg/produkt/1060425 трябва ми за момиченце подарък с този размер, но не искам да е с махнати етикети и да седи грозно.

# 618
  • София
сладката мими, според мен, защото не е имало налични в началото на намалението. Те са били в кошниците и сега те са без намаление. Sad

# 619
  • Асеновград
сладката мими, според мен, защото не е имало налични в началото на намалението. Те са били в кошниците и сега те са без намаление. Sad

Сега едното якенце ми е намалено другото не.
Дали да не почакам , може да се оправят нещата newsm78

# 620
  • София
Едното, което дебнех го оправиха!  Peace

# 621
  • София
бях набутала в количката детски якета и момичешки  99-104 и момчешки 111-116 и сега ще пусна няколко, че си избрах
ако някой не е взел и иска да рефрешва Simple Smile
кой искаше от Сф за поръча яке? Давайте!

# 622
Миленски искаше. Няма да пускам поръчка днес явно, иначе бих и напазарувала с удоволствие.

# 623
  • Асеновград
Момичета свързах се с ,,минитата,, и им казах че едното яке не ми е намалено в кошницата.
Бяха много бързи с отговора, когато си пусна поръчката да им пиша кой номер е, и ще ми отразят намалението.

# 624
Момичета ,от кога количките ги изпразват след два часа?Не съм поръчвала от доста време.  Embarassed
Това означава, че не можеш да комбинираш два часа намаление, както съм правила. Ужас! За втори път виждам хора ,които не си гледат интереса, първите пак бяха те  Shocked Сега просто няма да поръчам защото дъщеря ми не се е върнала от училище за да  одобри  парцалките    Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:34 от sinty78

# 625
Някой да иска ботите на DKODKE №39 да пише да му ги пусна  Peace
http://www.miniprix.bg/produkt/1058995

# 626
сега се чудя като поръчам довечера дали ще мога д аобединя поръчката с обедната ми поръчка б Crossing Arms Thinking

# 627
сега се чудя като поръчам довечера дали ще мога д аобединя поръчката с обедната ми поръчка б Crossing Arms Thinking

Не е много сигурно-моята от обяд е вече с фактура

# 628

Не е много сигурно-моята от обяд е вече с фактура
моята още не е но ако не ги обединят ще откажа поръчката си няма да я взема  Crossing Arms

# 629
къде е това намаление на козметика  Sad

Общи условия

Активация на акаунт