Пазаруване от miniprix.bg - 18

• 37 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря!  bouquet

# 76
# 77
нищо не ми харесва от намаленията  Confused грабнахте хубавите неща нали  Simple Smile

# 78
Ще припадна от изненада smile3544 сутринта поръчах, а вече имам дата за доставка 04.10  Mr. Green

# 79
  • ...на безопасно
Ще има ли час-изненада?
Половин цена + 1 и безплатен транспорт.
Това +1 какво ще е???

Малееее, тез могат ли да ми изтряскат и трите поръчки наведнъж? Sick
Датата е все 4.10.
Въх, да събирам парици  Money

# 80
  • Варна
Аз го разбирам като 50% (половин цена) +1 = 51% НАМАЛЕНИЕ на всички артикули от категорията Stock Shock.

# 81
  • Бургас
Ще припадна от изненада smile3544 сутринта поръчах, а вече имам дата за доставка 04.10  Mr. Green

и аз, обединиха доставката с дуга поръчка, а една отпреди седмица още стои само фактурирана, без дата за доставка, чудя се дали няма да ми я откажат, въпреки, че е фактурирана - там ми е нещото, което трябва да представлява ботуш за 12 ст.  Mr. Green  Laughing

# 82
  • София
Аз го разбирам като 50% (половин цена) +1 = 51% НАМАЛЕНИЕ на всички артикули от категорията Stock Shock.
проблема е че не е на всичко в Stock Shock, даже имаше и стоки без никакво намаление, да не казвам че имаше вчера обувки на по-ниски цени отколкото са днес след намалението ето тези вчера бяха 24,и нещо http://www.miniprix.bg/produkt/1027911

# 83
  • StZ
Подозирам, че датата 04.10 може да се превърне в 11.10
преди месец ми се случи с една поръчка ...... датата за доставка се отмести  точно със седмица  Hug

# 84
  • София
Я вижте какви ботушки за 1,96 http://www.miniprix.bg/produkt/1005714  . Наистина ли пускат обувки на такива цени ?
Тези ботуши са Китайски и с ужасна миризма! Поне така пишат румънките....
В продавалника една дама ги продава за 60,00лв. като пише, че са изцяло естествена кожа... Shocked Shocked Shocked Не ми се искаше да засягам както темата за тези ботуши, така и продавалката...но поне в описанието можеше да е точна...  Naughty
съшата продава доста неща от минитата, а онези PATAUGAS  дето се коментираха и са били по 20 лв-при нея са 80лв Money

# 85
Я вижте какви ботушки за 1,96 http://www.miniprix.bg/produkt/1005714  . Наистина ли пускат обувки на такива цени ?
В продавалника една дама ги продава за 60,00лв. като пише, че са изцяло естествена кожа... Shocked Shocked Shocked Не ми се искаше да засягам както темата за тези ботуши, така и продавалката...но поне в описанието можеше да е точна...  Naughty
съшата продава доста неща от минитата, а онези PATAUGAS  дето се коментираха и са били по 20 лв-при нея са 80лв Money

а дали някой купува от нея  Shocked

# 86

а дали някой купува от нея  Shocked

Дайте да видя какво продава

# 87
  • ...на безопасно
Ами да, Ората бизнес въртят....пък ний  Crossing Arms
Я дайте линк, де...
Аз имам фактура и за вчерашната поръчка.  Crazy

# 88
  • София
Ами да, Ората бизнес въртят....пък ний  Crossing Arms
Я дайте линк, де...
Аз имам фактура и за вчерашната поръчка.  Crazy
ЕЕЕ да така е те въртят бизнес, ние харчим пари Joy, кой както може.

# 89
Момичета, видяхте ли д-кодките?
И отново луднах.... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт