Пазаруване от miniprix.bg - 18

• 37 255
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • на земята
Само да вметна че жакетчето не е дебело,имам такова подобно от миналата година ,за студ не става много..)))(лично мнение) Peace

# 256
Само да вметна че жакетчето не е дебело,имам такова подобно от миналата година ,за студ не става много..)))(лично мнение) Peace

Хубаво ли е поне? Подозирах го, че не е дебело.

# 257
Сега се сетих. Някой пробвал ли е да си поиска да му изплатят от работата фактурите от миниприкса, когато дават пари за дрехи и обувки. Счетоводителят дали ще ги признае?
Защо да не ги признае? нали са на твое име.

Не съм пробвала досега. Май на фактурата не е дадено точно БУЛСТАТ. Чужда е фирмата. Ще пробвам все пак.

# 258
  • на земята

да Не е лошичко,харесва ми ,но за зимата ще ти е студенко с него..))) материята на моето май не е само вълна ...))) и беше малко умалено в раменете..)))

# 259
  • София
Някой да има от тези, дали си отговарят

http://www.miniprix.bg/produkt/1053971

# 260
  • София
Момичета, да ми предложите хубава по-официална риза?
http://www.messalina.bg/collection-pic/1377254445/s881-017.jpg
http://www.messalina.bg/collection-pic/1377254445/s880.jpg  
http://www.messalina.bg/collection-pic/1377254445/s569-043.jpg  Mr. Green
при минитата няма нищо интересно, вЕрвай ми...наизуст ги знам вече Mr. Green ; на мен принципно ми са слабост Кеnsol /минутка за реклама  Laughing/
Доста си права, напоследък няма никакво зареждане на някой продукти, аз пък им знам дънките наизуст, мислех че правят чистка след уикенда в който имаше 40% за панталони и дънки и ще заредят нещо новичко,ама не мотаят се едни стари модели и това е. И при панталоните е почти така като изключим колекцията на Tally Weijl, в която имаше само малки номера, искам дънкииииии.

# 261
Тук е "всеки луд-с номера си". Миленски ще я запомня с панталоните, адашката Мимоза-с обувките. Само аз ли съм с "пълна програма"? Ето напр. до вчера не знаех, че имам нужда от жакети и набързо ожених 60 лв. Улових се, че съм накупила куп шапки, а шапки не нося. Да ме питаш за какво са ми  newsm78

# 262
  • на земята
Тук е "всеки луд-с номера си". Миленски ще я запомня с панталоните, адашката Мимоза-с обувките. Само аз ли съм с "пълна програма"? Ето напр. до вчера не знаех, че имам нужда от жакети и набързо ожених 60 лв. Улових се, че съм накупила куп шапки, а шапки не нося. Да ме питаш за какво са ми  newsm78
Joy Joy Joy скица,много се смях  Joy и аз преди бях като шантава само събирам и нищо не нося,да ме пита човек за какво са ми,ноооо вече нищо не мога си харесам  #Crazy

# 263
Щастливка, искам и аз така  Whistling

# 264
  • София
Защо не носиш шапки?  Аз пък гледам да си нося това което съм купила , което не ми хареса връщам, добре че я има тая опция Praynig. Мимоза не е ли на мен адаш? че с такова впечатление останах.

# 265
  • София
Получих този суитчър    L  отговаря  поне на XXL , отгоре на всичко отпред има и петно  Sick  
 http://www.miniprix.bg/produkt/1056717
И тези обувки за колежката   40 номер според нея отговарят на дължина , но са много тесни нейния крак е широк и едвам прихлупи от горе каишката.
 http://www.miniprix.bg/produkt/1055368

# 266

да Не е лошичко,харесва ми ,но за зимата ще ти е студенко с него..))) материята на моето май не е само вълна ...))) и беше малко умалено в раменете..)))

Леле, значи може и да ми е тясно в раменете, че съм с по-широки рамене. И това, което съм поръчала, не е чиста вълна Simple Smile - 50% май беше, но другото беше с много малък процент вълна. За зимата си имам дебело палто всъщност, за 24 лв. не очаквам нещо, подходящо за сибирски студ. Абе, можеше да мина и без жакета, че си имам доста якета, но краста голяма  Mr. Green

# 267
wflag

# 268
Защо не носиш шапки?  Аз пък гледам да си нося това което съм купила , което не ми хареса връщам, добре че я има тая опция Praynig. Мимоза не е ли на мен адаш? че с такова впечатление останах.
Да, Милена съм   bouquet

# 269
  • София
Да, Милена съм   bouquet
eeeeeeee запомнила съм newsm44

Общи условия

Активация на акаунт