Пазаруване от miniprix.bg - 18

• 37 304
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А замисляте ли се, че може пък системата им да е направена така, че след като е приета от оператор да няма опция/бутон за обединяване?!
Един клиент може да пусне 10поръчки в рамките на 2-3дни - до кога според вас би следвало да го чакат?
Ами аз поръчах за 3 дни- 3 пъти и всеки път им писах и под двете поръчки( и старата и новата) да ги обединят, защото ако бях написала само под новата, докато и дойде реда старата ще е приета от оператор и те ги обединиха първите две обаче без да ги приеме оператор, и когато имаше намаление на детски боти -хоп още една за 20лв и пак и под нея и под старата послание за обединяване и така. Сами са си виновни щом не я бяха приели старата, ако бяха приели само новата с транспорта- анулирам и да си гледат работата. Щом като аз чакам от събота до вторник-привечер за приемане сега те пък ще ги обединяват.
Миленски, напълно съм съгласна и смятам, че това е неуредица в системата им, която тотално трябва да се промени, но едва ли тук е мястото ....
На мен пък са ми обединявали поръчки без да им пиша, но винаги са били със статус "приета".
В един момент стигнах до извода, че това колкото е хубаво, толкова е и лошо, защото се е случвало в момент на порив да пускам поръчки една след друга /финансово обезпечени естествено/, кото след време размислям и решавам, че не ми е необходимо всичко, което съм поръчала.....отделна поръчка мога да анулирам, но когато е обединена с друга и искам да махна част от артикулите е невъзможно  Naughty
Така, че си има и добри и лоши страни!
И пак да кажа, че ако някой излезе с конкретно предложение по въпроса нека го изложи на имейл или на страницата им във ФБ - винаги отговарят /поне на мен до момента винаги, като на имейл дори се получи нещо като чат/.

Аз преди време им направих едно предложение, обаче никой не го отчете!
Имам един въпрос преди време исках да анулирам заявка за връщане, така и не намерих откъде? В сайта пише че може, ама не намирам, няма такъв бутон както на приета поръчка да откажеш.

# 436
А замисляте ли се, че може пък системата им да е направена така, че след като е приета от оператор да няма опция/бутон за обединяване?!
Един клиент може да пусне 10поръчки в рамките на 2-3дни - до кога според вас би следвало да го чакат?
Ами аз поръчах за 3 дни- 3 пъти и всеки път им писах и под двете поръчки( и старата и новата) да ги обединят, защото ако бях написала само под новата, докато и дойде реда старата ще е приета от оператор и те ги обединиха първите две обаче без да ги приеме оператор, и когато имаше намаление на детски боти -хоп още една за 20лв и пак и под нея и под старата послание за обединяване и така. Сами са си виновни щом не я бяха приели старата, ако бяха приели само новата с транспорта- анулирам и да си гледат работата. Щом като аз чакам от събота до вторник-привечер за приемане сега те пък ще ги обединяват.
Миленски, напълно съм съгласна и смятам, че това е неуредица в системата им, която тотално трябва да се промени, но едва ли тук е мястото ....
На мен пък са ми обединявали поръчки без да им пиша, но винаги са били със статус "приета".
В един момент стигнах до извода, че това колкото е хубаво, толкова е и лошо, защото се е случвало в момент на порив да пускам поръчки една след друга /финансово обезпечени естествено/, кото след време размислям и решавам, че не ми е необходимо всичко, което съм поръчала.....отделна поръчка мога да анулирам, но когато е обединена с друга и искам да махна част от артикулите е невъзможно  Naughty
Така, че си има и добри и лоши страни!
И пак да кажа, че ако някой излезе с конкретно предложение по въпроса нека го изложи на имейл или на страницата им във ФБ - винаги отговарят /поне на мен до момента винаги, като на имейл дори се получи нещо като чат/.

Аз преди време им направих едно предложение, обаче никой не го отчете!
Имам един въпрос преди време исках да анулирам заявка за връщане, така и не намерих откъде? В сайта пише че може, ама не намирам, няма такъв бутон както на приета поръчка да откажеш.
Да, няма такъв бутон.
До колкото знам заявка за връщане може да се анулира с обаждане, но аз лично бих пробвала първо във ФБ, след това на имейл и накрая по телефона.
Относно това, че не си била чута мога да кажа само, че може би не си била достатъчно настоятелна Simple Smile За мен важи максимата, че клиента е "Бог", а качеството е "религия". Спазвам ги както когато продавам, така и ги изисквам когато купувам  Peace
Е, аз съм от хипер настоятелните и не спирам да тормозя по всеки възможен начин докато не получа адекватен отговор!
В крайна сметка насреща имам хора и няма начин да не се разберем като хората стига да има обратна връзка.
В краен случай и ако се стигне до там, че да покажат неуважение към клиентите си  - пазарувам от другаде  Party

# 437
Някой, ако си е вземал от тези боти, да каже отговарят ли си на размера, че ги дебна от доста време и мисля да сефтосам сайта.

# 438
  • София
Аз ги получих още в 9 ч. - както се оказва, май им се явявам първа писта при разноса /тук някъде си пиели кафето сутрин/. Та... парцалите:
http://www.miniprix.bg/produkt/1058693  - ботички, изкуствена кожа. Имат хубав вид, вътре са с каракул, мекички и удобни, с дълбок грайфер. Бежови са, с лек намек за сиви оттенъци. Комбинирах ги с това:
http://www.miniprix.bg/produkt/1053817 - хвалени са, но да ги похваля и аз. Страхотни са, на Denim. Имат пълния шанс да ми станат любими. И още някои дреболии поръчах
http://www.miniprix.bg/produkt/1046660 - ето тези ръкавички. С ликра са, стегнати, много сладко стоят. Ако ги опъна, могат да ми стигнат до мишницата  Laughing
http://www.miniprix.bg/produkt/1010842 - и едно аксесоарче за тоалет с налепени лъскави елементи, а не дупки, както първоначално помислих  ooooh!
Много доволна от всичко.
ето тук виж първите са същите но в друг цвят

# 439
  • София
Някой, ако си е вземал от тези боти, да каже отговарят ли си на размера, че ги дебна от доста време и мисля да сефтосам сайта.
Можеш да питаш потребителката за размерите, тази на която съм пуснала цитата.

# 440
Можеш да питаш потребителката за размерите, тази на която съм пуснала цитата.
Много благодаря!

# 441
  • Beyond the Frontiers
http://www.miniprix.bg/produkt/1060425  - това е на Некст

# 442
mimoza7710, точно така,  само със статус Приета и без използван ваучер в тях - и 4-те ми поръчки бяха с този един и същ статус и трябваше всички да бъдат обедиинени. Не 3 от 4 поръчки да бъдат обединени, а едната да е соло и с доставка.Въобще не става дума за поръчки с различни статуси, в смисъл едните да са приети от оператор, а последната да е само приета с опцията за анулиране и в последствие да е минала на следващо ниво. Мога да направя разликата, ако се съмняваш в това....

Нямах за цел така да се раздухват нещата, особено след като вече проблемът се реши. Смятам че сами трябва да се досещат как да печелят клиентите си. Не разбирам кое не е ясно? Обяснявам няколко пъти вече, че всичките ми поръчки са били с един и същ статус и са приети от оператор по едно и също време. Честно не знам защо настояваш, че са били с различни статуси и неоснователно се жалвам тук?!

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 21:43 от Лъкито

# 443
Не настявам, че поръчките са били с различен статус, просто цитирах извадка:) Аудиторията няма как да знае дали не е използван ваучер в нито една от четирите.
А за жалването-добре е, че си споделила тук, за да знаем, че и това могат да ни сервират, но както вече казах смятам, че другите три форми за връзка с тях биха били по-ефективни.
Явно имат достатъчно клиенти и продажби, за да си позволят да губят такива, което аз лично не разбирам, но тяхна си работа!
Според мен трябва да си затегнат контрола над персонала, но ще ги "съветвам" когато му дойде времето и където му е мястото Grinning

# 444
  • София
Не настявам, че поръчките са били с различен статус, просто цитирах извадка:) Аудиторията няма как да знае дали не е използван ваучер в нито една от четирите.
А за жалването-добре е, че си споделила тук, за да знаем, че и това могат да ни сервират, но както вече казах смятам, че другите три форми за връзка с тях биха били по-ефективни.
Явно имат достатъчно клиенти и продажби, за да си позволят да губят такива, което аз лично не разбирам, но тяхна си работа!
Според мен трябва да си затегнат контрола над персонала, но ще ги "съветвам" когато му дойде времето и където му е мястото Grinning
Никакъв шанс!!! Преди 6 месеца си поръчах едни дънки, които те на можаха да намерят и съответно не ми изпратиха, в сайта обаче си стояха налични, след като попитах защо не са доставени ми отговориха че не са налични и ще бъдат махнати от сайта. При следващата поръчка аз -тъпо и упорито- пак ги поръчах, този път ги намериха Joy, че ги взех и на по-ниска цена. Тогава си позволих да ги посъветвам да бъдат по-внимателни и стриктни, ама друг път.
След време ми се случи отново, но вече не се занимавам, поръчвам пак и те да се оправят.

# 445
Миленски, познавам хора, които се отказаха да пазаруват от тях и вече месеци не са го правили точно поради тази причина  ooooh! На мен са ми отказвали само една детска блузка до сега - малкия орева света за нея Sad Два пъти я поръчам и двата пъти ми беше отказана... Thinking
Предполагам, че се въвеждат предварително наличните количества от всеки размер и ако някоя влюбена тийнейджърка се отнесе....ето ти го гафа и артикула е отказан  Mr. Green

# 446
  • София
Миленски, познавам хора, които се отказаха да пазаруват от тях и вече месеци не са го правили точно поради тази причина  ooooh! На мен са ми отказвали само една детска блузка до сега - малкия орева света за нея Sad Два пъти я поръчам и двата пъти ми беше отказана... Thinking
Предполагам, че се въвеждат предварително наличните количества от всеки размер и ако някоя влюбена тийнейджърка се отнесе....ето ти го гафа и артикула е отказан  Mr. Green
Оооо да също така ми се струва че не са много подредени, защото  горните дънки за които писах после се появиха още веднъж в моя номер и аз ги поръчах за 3-ти път и ги получих Joy, според мен е малък хаус, и те нямат време да издирват един продукт ако е забутан някъде, не го ли намерят - не е наличен и точка. Искам да ти кажа че от за събота и неделя имаха около 2000 поръчки. На мен са ми отказвали поне 6-7 неща досега.

# 447
http://www.miniprix.bg/produkt/1059288
 Колко се чудих между тези двете
http://www.miniprix.bg/produkt/1058046
От лилавото си стои пълната номерация обаче, а моето веднага свърши, явно и никой не връща
Дано цвета да ми хареса  Praynig
Никой ли не го е поръчал? Или само румънки  Simple Smile

# 448
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1059288
 Колко се чудих между тези двете
http://www.miniprix.bg/produkt/1058046
От лилавото си стои пълната номерация обаче, а моето веднага свърши, явно и никой не връща
Дано цвета да ми хареса  Praynig
Никой ли не го е поръчал? Или само румънки  Simple Smile
EEE Инка, ама твоето беше на 30 и имаше намаление та стана на 24, а лилавото е на 39лв и незнам дали имаше намаление, пък и тогава видях само един номер, може да са им докарали сега пълна номерация #Crazy.

# 449
И то беше намалено тогава
http://www.miniprix.bg/produkt/1060647
Сега пък ткмо прибрах хс от това и детето ми изключи таблета  Laughing
Намерих си занимавка цял ден да го дебна

P.s. поръчах друго  Heart Eyes
Съдбата си знае работата  Laughing

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 09:52 от inka2001

Общи условия

Активация на акаунт