Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да съобщя, че искам да върна продукт?
Как мога да върна продукта?
Как мога да получа парите си обратно за върнатите от мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да съобщя, че искам да върна продукт?
За да съобщите, че искате да върнете продукт, първо влезте в профила си с потребителско име и парола. След това направете заявка за връщане на продукта, изберете съответната поръчка и посочете желаното количество за всеки артикул. Накрая натиснете бутона „Подаване на заявка за връщане“ и изберете предпочитания метод за възстановяване на сумата. Не забравяйте да попълните всички задължителни полета.
-
Как мога да върна продукта?
За да върнете продукта, опаковайте го в един пакет, поставете копие от фактурата вътре и залепете етикета за регистрирана заявка за връщане на продукт върху външната страна на пакета. След това изпратете пакета с куриерска фирма Speedy до адреса на M-FASHION COM в град Русе, като разходите са за сметка на получателя.
-
Как мога да получа парите си обратно за върнатите от мен продукти?
-
Как мога да комбинирам две съществуващи поръчки?
-
Кога ще получа парите за върнатите от мен продукти?
- май не съм ровила скоро тук

, исках да дам линк за да може друг да го поръча ,но първо сайта не работеше около 10 минути и аз нямаше как да дам линка, после нашият размер вече беше свършил и само тоя в моята кошница стоеше. Накрая се наложи да изляза бързо към 3,15ч и така моите приятели които ми бяха приели предната поръчка( от оператор) от сутринта ме принудиха да наслагам още неща заради детското яке. Иначе мислех да им пиша като предният път да я обединят.
Поздравявам ги за реакцията.