Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 388
  • 737
  •   2
Отговори
# 270
Николета и Валери Божинови  Simple Smile

# 271
Сутринта - Коцето Коцев /мъжкия мъж/ от Домашен арест. На обед един от братята Аргирови.

# 272
Преди 2 дни Иван Звездев, разминахме се на един светофар  Wink

# 273
Николета Лозанова-не ми харесва руса. Tired

# 274
Петко Димитров - адски нелепо се облича.

# 275
  • София
Мария Статулова- кисела,кисела... Винаги съм си я представяла блага, усмихната, а всъщност ми направи много лошо впечатление.

# 276
Станимир Гъмов.

# 277
Ники Кънчев, ако не съм се припознала- на околовръсното в София, с черно Ауди.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 06:12 от Кристал

# 278
  • Варна
Става дума за гореспоменатата личност,хващали сме я на паркинг да обслужва доста мастит бизнесмен,нарушавайки доста правила(обществени и морални),но последва обаждане и естествено трябваше да потулим сигнала.Това е българската действителност  ooooh!
http://hotarena.net/lubovnite-aferi-na-magi-jelqzkova-kryshkala- … kogo-oshte-e-bila

# 279
Става дума за гореспоменатата личност,хващали сме я на паркинг да обслужва доста мастит бизнесмен,нарушавайки доста правила(обществени и морални),но последва обаждане и естествено трябваше да потулим сигнала.Това е българската действителност  ooooh!
http://hotarena.net/lubovnite-aferi-na-magi-jelqzkova-kryshkala- … kogo-oshte-e-bila

Другата седмица и на хартия в Уикенд или Галерия  Peace

# 280
Волен и сие в компанията на млади мацки..пиеха, пушеха, пееха и се целуваха..Wink

# 281
  • Berlin
Ей, големи са измекяри тия. Съчиняват си статии от форума... Затова само името и толкоз.  Crossing Arms

# 282
  • Най-сетне у дома
Криско на бул. "Патриарх Евтимий". Излезе от магазин за рапърообразни дрешки и отпраши.

# 283
  • с/у ОколоМръсТното
Къцамун, днес в голям магазин.
Без засилка ще го прескоча Simple Smile

# 284
  • София
Къцамун, днес в голям магазин.
Без засилка ще го прескоча Simple Smile

Joy Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт