КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 558
  • 343
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, нямам много време за темата, прехвърлих по диагонал последните страници. От мен имате шоколадчета, както вече обещах. В София съм, но мога да изпратя и за Пловдив и Бургас.
Имам само 2 уточняващи въпроса:
1. Кога най-късно мога да ги предам за София и респ. за останалите градове? Че правя като ми остане време, ама все ми се струват малко
2. Как е по-удачно да ги направя - по единично или да ги опаковам по няколко в торбички? Какви са наблюденията ви от предни години - по-лесно се продава по-евтиното или по-скъпото?

# 181
  • пловдив
Shamsina  добре е да се получат седмица преди базара.
За София вече е ясна датата за събиране на изработеното -

Цитат на: Karishlink=topic=741020.msg26717023#msg26717023 date=1384886667
......

Припомням на всички "коледни джуджета" от София, че имаме традиция да събираме и опаковаме нещата неделята преди базара, което тази година се пада  8 Декември, във сградата на ул.Коломан 6 ( зад стадион София) от 10 до 13 часа.
Много по-удобно и приятно ни е да ви видим там на място  Heart Eyes

В Бургас ще правят базар на две места с два старта, първият стартира на 14.12 и е добре поне до 10ти да са там.
В Пловдив сме най късно- 20.12 и имаме малко повече влеме за събиране.
Когато си готова ми драсни ЛС ако решиш да пращаш в Бургас и в Пловдив, за да ти пратя адресите и на двата града. В София предполагам ще занесеш на място  Peace

*Tanderine  Hug

# 182
  • София
Момичета, още два адреса за предаване на неща мога да си пусна-на Витошка и на бул.Васил Левски. Ако на някой са му по-удобни, да ми пише ЛС.
Само да кажа, че още не е получено нищо на Коломан 6 в София. Моля момичетата, които  пращат там да ми пускат по едно ЛС, за да знам какво че чакаме!

# 183
Правя фибички и диадемки. Мъжа ми каза,че приличали на награди от стрелбище .  Mr. Green
Паднах  Joy
Като ги завърша и се пресрамя,ще кача снимки  hahaha

# 184
Трапезица, нима очакваш мъж да оцени женски аксесоари Laughing
Хич и не му се връзвай, те хубаво чорапи сами не могат да си изберат, както остава да имат вкус за диадеми и фиби Whistling

ЗА СОФИЯ ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ - ДАТАТА ЗА СЪБИРАНЕ НА СУВЕНИРИТЕ НА КОЛОМАН ЩЕ БЪДЕ 7-МИ ДЕКЕМВРИ, С ОГЛЕД НА СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК Hug

# 185
Здравейте, мили хора! Привет от гобленарската тема! Ето какво сме приготвили за базара в София: книгоразделители, коледна украса, картички - с бродерия и без, картички с джобче за шоколад. Очаквам още малко картички с писмо от чужбина. В изработката на всички тези неща се включиха ИнаТ, KoteVania, Бяло цвете, Teddybearm, Роси 123, Стани, Bub.ka, Eminav, Nadezhda96, Ferhi, Loshana. Ето и линк към албума: http://zhaygarova.snimka.bg/tapestries/bazar.788509.32042668 . Всичко съм предала, където трябва Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 16:52 от ИнаТ

# 186
  • София
Инат, страхотни неща!   bouquet

# 187
Благодаря! Уверявам ви, че в действителност са много по-красиви, не ме бива за фотограф.
Успешен базар от нашата група!

# 188
  • Sofia
ИнаТ, браво на цялата ви групичка! Прекрасни сте!

# 189
Бродираните картички винаги са били много стилни. ПОдарявала съм и хората си ги пазят като сувенири. Прекрасни са.

Hug

# 190
  • пловдив
ИнаТ  smile3501 страхотни неща! Браво момичета!!!!

# 191
Благодаря! За нас беше удоволствие да се включим  Hug

# 192
  • София
Инат-браво на вас.
Трапезица...добре че не си чула моя какви ми ги плещи на мене #Crazy
И днес се видах на живо с Радостина-вярно за около 1 минута...ама усмихната и позитивна девойка-стискам и палци.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 23:12 от lluna

# 193
Наистина на живо са много по - хубави. Толкова са финни, толкова са нежни и те карат така да се усмихнеш, че вчера няколко пъти ги разглеждах Grinning
Ина, още веднъж от сърце благодаря  bouquet

# 194
Здравейте момичета! Страхотни сте всички!   bouquet
Аз малко късно видях темата, но все пак искам да се включа с нещо скромно.
Може ли да ми изпратите на лични адрес в София, на който да си изпратя нещата.
Ето какво съм сътворила до сега, ако ми остане време ще продължа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт