КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 305
  • 343
  •   1
Отговори
# 315
ДБМ София изпокапа - почти не остана неразболяло се джудже.
Не сме обявили все още събраната сума, тъй като след базара останалите сувенири са занесени на няколко места, от където все още не са платени - тогава ще кажем и крайният резултат.

Но както знаете, тази година с нас бяха и Фондация Подари усмивка от Димитровград, с които взаимно си помагаме и тази година поканихме да продават техните сувенири на нашия базар и доколкото знам са много доволни, ние още повече, защото повярвайте ми, сектора с фондациите в България е много "вълчи сектор", пая е вкусен и голям и масово един друг не се подкрепят.
Само за пример ще ви кажа, че фондация Подари усмивка е член на Национална мрежа за децата, в която членуват над 100 неправитекствени организации, помагащи на деца и НИТО ЕДНА не дойде да ги подкрепи на базара тук в София, НИТО ЕДНА. Което за пореден път ми напомня защо сме 100% доброволна организация, защо не членуваме никъде и защо никъде не ни обичат - просто продължавам да се удивлявам как някой изхождайки от презумцията да помага, всъщност си топли удобното пълно с приходи местенце:(.
Съжалявам за лиричното отклонение, сигурно ви е далечна тематика, но на нас ни е болна тема - децата в България са се превърнали в един удобен бизнес.

Както и да е - сувенири почти не ни останаха, което е най - хубавото нещо, видяхме добрите познати муцуни, а джуджетата пред магазина вкарваха вътре почти всеки минал покрай него и никой не си тръгна с празни ръце, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЧАС, без които това нямаше да бъде възможно мили момичета Hug. Хората не вярват, че десетки жени от цялата страна творят и даряват без да се познават една друга, без да са се виждали. Вие сте едно ЧУДО Hug И ние няма никога да спрем да ви благодарим, безценни сте Hug

Веднага щом имаме окончателно набраните средства ще ги обявим.

Браво на Бургас, момичета страхотни сте!

ПЛОВДИВ - слънчеви дами УСПЕХ, знаете колко ви обичаме и колко се гордеем с вас, сигурни сме, че ще имате голям успех и ще зарадвате много хора с красотите, които имате Hug

# 316
  • София
Крис,  Heart Eyes

# 317
  • на правилното място, в точното време
 Е, Крис, ние ви обичаме! И не от сега, а от много преди.  Heart Eyes
Тъжно е, че между организациите трудно се случва подкрепата, но пък ние смятам добре си работим и се подкрепяме.
В тази връзка, изказвам искрената си благодарност на всеки един, който беше част от събитието! Без Вас, нямаше да бъде същото!  Събраната сума е 932 лева. Фондацията работи по превенция на изоставянето на деца в институция. Помощта ни е насочена към децата и техните семейства, за да могат децата да бъдат отглеждани в семейна среда. Помагаме с дрехи, обувки, храна, лекарства, памперси, учебни пособия, нерядко осигуряваме обзавеждане. Всичко, което даряваме осигуряваме чрез дарители и с помощта на доброволци.

Момичета от ДБМ, благодаря ви, че ви има! Благодаря, че имам привилегията да ви познавам и  да работя с вас!
Наталия Делчева - Председател на фондация "Подари усмивка"

# 318
  • Пловдив
Днес, за пловдивския базар  пристигнаха красотите от starlets и ikr_mi  благодарим ви момичета    bouquet

# 319
  • пловдив
Скъпи приятели, утре е старта в Пловдив! При нас е пълно с красота и много любов!
За поредна година ни се доверихте и подкрепихте каузите на звено Пловдив!
 newsm20
Всички много се надяваме да се продадат всички творби и да се съберат възможно повече парички за децата. Убедена съм, че и вие като нас сте стиснали палци  Grinning Дано!
Какъвто и да е резултата на финала той с нищо не може да оцени човечността, любовта и помоща!

Благодаря   bouquet

# 320
  • Бургас
Успех момичета Peace

# 321
  • Пловдив
Базара върви чудесно. Може да разгледате първи снимки тук:  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151892071626374&se … ype=1&theater .
Благодаря за подкрепата, момичета  bouquet

# 322
  • пловдив
И моите кратки наблюдения, защото не бях целия ден на базара / все викам че съм вече дърта, но пусто още не съм докарала до пенсия и ми се налага да ходя на работа  Mr. Green /

Знам, че се вълнувате, затова ... от 10 до 15ч основно се продаваха кратунки, свещи, пана, сурвачки, късметчета, крушки, картички, подкови, книгоразделители, магнитчета. Нямаше много хора, но пък е работен ден и се надявам вечерта след работа да се е понапълнил МОЛа  Wink
Продължавайте да стискате палци момичета... купона продължава  Laughing

Днес при мен пристигна и колетче от ДБМ Бургас . Благодаря ви момичета  Hug Утре ще наредим и вашите красоти   bouquet  Стискаме ви палци и на вас! Всичко да продадете  Peace

# 323
  • Пловдив
Резултата от тазгодишния коледен базар на ДБМ Пловдив е 4500лв.
Всяка година търся подходящите думи с които да изкажа благодарността си на всички работливи пчелички, които с труда и времето си допринасят за това нашите базари да са толкова успешни! Момичета, всички вие носите доброто в себе си и съм горда,  че съм част от това! БЛАГОДАРЯ!  bouquet

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 21:11 от mili.m

# 324
  • пловдив
 newsm20
За всички приятели, които за поредна година подкрепиха каузите на ДБМ- звено Пловдив!
Момичета невероятни сте!
Почти се разпродаде!
Всичко сътворено от ръцете ви си намери щастлив собственик!
Сега сме щастливи, но малко поуморени... повече имфо ще се опитам да пусна утре  Embarassed

# 325
Девойки,за мен беше голяма радост да съм малка частичка от невероятния ви дух!  За всички вас и семействата ви-здраве,радост,топлина и много любов!

Починете си добре по празниците,че след Нова година започваме мартеничките  Laughing

Hug

# 326
На 14 и 15.12.2013г. в MALL of SOFIA, фондация „ Движение на българските майки“ София, проведе Коледен благотворителен базар. За поредна година, домакините ни от МОЛ София , безвъзмездно предоставиха помещение за целите на базара. За първи път, фондация ДБМ бе заедно под един покрив с колегите и приятелите си от фондация „Подари усмивка“ от гр. Димитровград. Съвместните ни инициативи и дейности и този път доказаха, че не правим разлика кой на кои деца помага. Важна е каузата , партньорството и желанието за споделени идеи.
За своя проект „Сън ли съм или ме има“, фондация ДБМ успя да събере 2150 лв. от продажбата на коледни сувенири, а фондация „Подари усмивка“ за своите дейности-930 лв.
Благодарим за прекрасните моменти, за предоставените сувенири и от все сърце благодарим на всички, които твориха и пазаруваха , отделиха време и усилия за реализацията на тoзи Коледен базар. Осигурени са средства за още няколко месеца за специалния педагог, който се занимава с децата със специални потребности в ДМСГД "Св. Иван Рилски" в гр. София.

# 327
  • пловдив
В този свят може да си само един човек, но за някого ти си целият свят
.
Габриел Гарсия Маркес

Скъпи приятели, когато много светове застанат до теб, Вселената се оказва тясна, за да побере толкова много любов, човечност, съпричастност, колкото вие подарихте за поредан път!
newsm20

Това са част от хората помогнали да се случи тази Коледна приказка.... казвам част, защото имаше и автори, които донесоха творбите си на самия базар и не ни казаха имената си , както и такива, на които творбите пристигаха по време на базара и физически беше невъзможно да съхраним данните им от колета... но се надявам, ако някой не си е открил името да ми го напише в съобщение за да го добавя  Praynig

Златка Стоянова
Мая Костова
Румяна Борисова
Приятелите от работилничката на Дядо Коледа
при Руми артс-
Ели,Дани,Ани,Ани,Андреана,Йорданка,
Дими,Злати,Таня,Виви,Стефка,Мария,
Васко,Мони,Деляна,Христина
Катя Митева
Геновева Христова
Камелия Мирчева
Валя Стойцева
Валя Калпакова
Бисер Логинов
Надежда Георгиева
Лиляна Атипова
Луна Атанасова
Котьо Тръмп
Нели Кюркчиева
Савина Желева
Светла Бояджиева
Милена Баева
Михайлова
Иванка Павлова
Елсавета Мирчева
Емилия Здравкова
Gaia Guerrini
Светлана Николова
Маргарита Гъдева
Йорданка Тортопова
*starlets*
Ikr_mi
Вили Груева
Елица Карабашлиева
Фанка Милянчева
Пенка Цолова
Веселина Томбакова
Росица Арабаджиева
Снежана Узунова
Радка Ванова
Емилия Тодорова
Магазин Freen
Boom Art играчки
BROSCOLORS
БГ АРТ+
МОЛ Пловдив
ДБМ Пазарджик
Евгения Мишева
ДБМ Бургас
ДБМ София
Lyussil
Zapetaiika
Илияна
Доника Тодорова
Милена Тодорова
Вяра Илчева
Милен Къдрев
Теодора Христева
Петя Кирова
Таня и съпруга и
Анна Томбакова

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151899202146374&se … ype=1&theater

# 328
Скъпи приятели приключи Коледния благотворителен базар 2013г. организиран от ДБМ- Бургас.
Събраната сума е 4839,65 лв.

Благодарение на подкрепата на всички вас, успяхме да съберем сумата от 4839,65 лв. Сума е от реализирани продажби на коледна украса и сувенири. Всяка стотинка от тази сума ще бъде използвана само и единствено за деца в нужда , децата от ЦОП Бургас, ДМСГД “Вяра, Надежда и Любов и ПУ “Отец Паисий „ Бургас. С тези средства ще се опитаме отново да осигурим екскурзии, театри, да организираме детски празненства и всякакъв вид положителни емоции за децата .
Изказваме огромни благодарности на всички творци, предоставили красотите си за благотворителната продажба, на всички организатори, продавачи и разбира се огромни благодарности на всички купувачи!

Огромни БЛАГОДАРНОСТИ на всички вас мили дами. Благодарение на Вашата неизчерпаема енергия , ангажираност и всеотдайност и този базар премина успешно. Невероятни сте!!! Бъдете благословени!

Благодарности и на ръководството на МОЛ ГАЛЕРИЯ и МОЛ БУРГАС ПЛАЗА които ни предоставиха безвъзмездно щандове и ни съдействаха за да се получат нещата както трябва.
Скъпи приятели всички Вие допринесохте изключително много за да бъде успешен този базар.
Желанието ни е да зарадваме децата в неравностойно положение, да им покажем отново че топлината и любовта съществуват, че празниците могат да бъдат и весели, че те могат да бъдат забелязани не само на Коледа. И всички Вие направихте възможно това да се случи.

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ и най-вече от името на децата!

# 329
ЕХААААА:)
Какъв по - добър завършек на годината от последната информация!
БРАВО НА ВСИЧКИ ВИ, БЛАГОДАРИМ ВИ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт