КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 304
  • 343
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Уф...уж първа, пък изпуснах темата .Къде са сурвачките? Къде са кошничките с ликрата.Нищо не виждам...
Антом-аз понеже не знам какво ще правя по колко и кога....Мога ифрачки плетени, мога подложки, мога декупаж.Знам ли.Общо взето ми се иска да не се повтарям с момичета.Знам че не може да се предвиди, но все пак някакви насоки(то аз пак ще си направя каквото реша...ама)И този път ще ми се ще предварително да знам как стои въпроса с тъпите куриери...

# 46
  • пловдив
lluna сурвачките тепърва ще се правят. Кошници от плат ликра имаше на Великденския ни базар, на ВяраВики мъжо геройски ни ги сътвори и сега утърване от нас няма  Mr. Green
Подложки за Пловдив можеш да не правиш. Доста останаха от предишния и тази година чакат в готовност. Виж от плетени играчки не се отказвам  Wink Що се отнася до декупажа и най вече до тежестта на предметите и куриерите.... Единия вариант е да ги оставиш за базара в София, другия вариант е да го поделиш / ако успееш да направиш няколко разбира се/, да пратиш само на Бургас , а за нас да оставиш на адрес в София. Едно от момичетата ни имат фирма с офис при вас и ще говоря с нея да го ползваме за сборен пункт  Embarassed като една доказана нахалница, пак ще ползвам чужд мъж  Joy

# 47
Здравейте  Hug Може ли и аз да се включа? Тук може да видите какво правя  https://www.facebook.com/pages/Art-Nadin/521024897991959?fref=ts Мислех си мога да направя играчки от вълна .

# 48
Надин БГ..страхотни са  Heart Eyes  сладурковци  Heart Eyes

Антом, поласкана съм че помниш какво съм правила за великденски базар   bouquet  ...но коледното вдъхновение нещо го няма  Sad  вероятно щото е далече...

прочетох, че говорите за подкови с детелинки..в Пазарджик две години правим едни, които не изискват много материал, а се купуват по Левче..кажи ми какво мислиш за тях и дали ще имат успех и в Пловдив - около 50бройки , които да продавате по левче можем да ви изпратим Hug

# 49
Първото снежно човече е готово

Скрит текст:

ОЩЕ,ОЩЕ,ОЩЕ !!! Praynig

# 50
  • пловдив
Надин БГ прекрасни са !!!!! Всеки един от градовете ще се радва на тези сладурчовци  Hug

mother-of-pearlS   даже са в "удобно" кафяво  Wink лепвам им по една шишарка и панделка и си мисля, че ще са отлична украса за врата  Wink Давай смело, ще ги разпределя между трите града  Peace

# 51
Антом, да ги пратим до адреса до офиса в Пловдив ..онзи с многото мъжове  Mr. Green ...или на друг адрес, удобен за тебе?

# 52
  • sofia
радвам се че снежко ви хареса, имам още няколко коледни модела за украса, тези дни ще ги снимам да ги видите

# 53
  • пловдив
Антом, да ги пратим до адреса до офиса в Пловдив ..онзи с многото мъжове  Mr. Green ...или на друг адрес, удобен за тебе?

Естественно при многото мъже   newsm47  хем безплатен транспорт, хем.....

# 54
  • Пловдив
Отново страхотни неща  bouquet

BOHU, ето ги подковите http://milenatodorova.snimka.bg/children/razni.718631.31721162

# 55
  • София
Антом - Mr. Green за ползването на чужди мъжове и  Sad за това че са ви останали подложките и  Thinking за играчките....
Кошничките ги помня(но за тях не е необходимо ликра.....)Отпочнала съм няколко топки.

Давайте други идеи

# 56
antom, Лили ще ти пише когато са в пловдивския офис  Peace

идея ви давам  Grinning  - някой от декупажистките   bouquet , мислил ли е за декупаж в/у крушки...и с връв като коледна играчка за елха..

# 57
Дано Антом да не те прочети,че.....Тя е такава майсторка на крушки,че равна няма.Не можем да смогнем да горим крушки Laughing

# 58
  • София
Da antom беше правила крушки(то и аз бях правила)Иска ми се нещо по-така.....

# 59
antom мерси за топлото посрещане!

Общи условия

Активация на акаунт