КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР на ДБМ 2013 Г

• 26 503
  • 343
  •   1
Отговори
# 270
Привет Simple Smile

Искам да благодаря на всички, изпратили колетчета Simple Smile

Аз вчера и днес получих още три Simple Smile Трапезица, Моринга, Джиджи, Мариана   Heart Eyes Прекрасно е всичко. Хиляди благодарности!
  bouquet

Днес цял ден съм в движение, и сега пак излизам.
Моля за извинение, но имам и техн.проблем - та снимките утре

Скрит текст:

# 271
  • Sofia - TelAviv
Привет от София.
Благодарим на всички, които днес дойдоха да донесат прекрасните си творения, надявам се че с част от вас ще се видим и следващата седмица.   bouquet
Все забравям да пиша, че при мен се получиха последните две седмици колетчета от АНТОМ, Илиана Ганчева от гр.Варна, Мая Борисова от гр.Козлодуй.

# 272
  • пловдив
Ето и албумчето с пристигналите неща до момента в Пловдив -

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151728621371374.1073 … 261373&type=1

# 273
  • зад пънчето, под трънчето
Момичета, вчера подготвяхме нещата за базара в София. Има страхотни произведения на изкуството, но за съжаление количеството е много малко, особено на изделията, подходящи за деца. Ако някоя от вас има готови неща, мога да мина да ги взема откъдето ви е удобно. Пишете ми на ЛС.

# 274
  • София
Привет от мен Grinning
Моят скромен принос: три висулки, шест гирлянда, девет торбички и двама снежковци. Нищо  ново като артикули, ама в последния момент това успях.

DSC_6429 by tchara, on Flickr
Като прочетох последния пост се замислих какво мога да направя за деца. Та тази сутрин пробвах да направя цветенца за декорация от плат. Моля майки на момиченца да споделят дали биха били полезни. няма да ги слагам на нищо( шнолки фиби, и т.н). Мислите ли, че някой би си взел, за да си декорира нещо сам т.е. има ли смисъл да правя Simple Smile

DSC_6430 by tchara, on Flickr

Удобно ми е да ги занеса до Софарма Бизнес Тауър- Moon Walk, валидно ли е още предложението?

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 11:22 от tchara

# 275
  • София
Вчера в 11 изпратих по пощата на адрес бул.Никола Петков - 20 детски книжки - готварска книжка, написана от дъщеря ми.

# 276
Привет от мен Grinning
Моят скромен принос: три висулки, шест гирлянда, девет торбички и двама снежковци. Нищо  ново като артикули, ама в последния момент това успях.

DSC_6429 by tchara, on Flickr
Като прочетох последния пост се замислих какво мога да направя за деца. Та тази сутрин пробвах да направя цветенца за декорация от плат. Моля майки на момиченца да споделят дали биха били полезни. няма да ги слагам на нищо( шнолки фиби, и т.н). Мислите ли, че някой би си взел, за да си декорира нещо сам т.е. има ли смисъл да правя Simple Smile

DSC_6430 by tchara, on Flickr

Удобно ми е да ги занеса до Софарма Бизнес Тауър- Moon Walk, валидно ли е още предложението?

За теб винаги е удобно и за любимите ми гирлянди и торбички:)
имаш ми телефона, чакам те Hug

# 277
Днес и Пингвинчовците на Catt акустираха при мен, както винаги великолепни!
А вчера цял огромен кашон вълшебства от esme_bolger запълни бюрото ми!

МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ Hug

# 278
Днес пуснах колетни за Бургас и София, утре, вдругиден за Пловдив. Само акварелни картички, това е от мен.

# 279
Днес пуснах колетни за Бургас и София, утре, вдругиден за Пловдив. Само акварелни картички, това е от мен.

Hug

# 280
Moon Walk, мацко, ти може и да ме забравиш, но аз в Четвъртък за по-сигурно ще мина да си ти ги метна чашите до вас, че да не ги мисля. Не че няма да минете без моите чаши, ама айде няма нужда. Flutter

# 281
Moon Walk, мацко, ти може и да ме забравиш, но аз в Четвъртък за по-сигурно ще мина да си ти ги метна чашите до вас, че да не ги мисля. Не че няма да минете без моите чаши, ама айде няма нужда. Flutter
Напротив, утре бяхте планирана за посещение, но утре можете да минете през вкъщи и да и ги оставите Hug

# 282
Напротив, утре бяхте планирана за посещение, но утре можете да минете през вкъщи и да и ги оставите Hug
Ъъ, утре не мога, вие елате. Аз мога в Четвъртък, ако не смогнете вие за утре. Hug

# 283
ПРЕЗ 2013 Г БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В

СОФИЯ      14 и 15.12.2013г  -  МОЛ София

В София от колко часа започва базарът?

# 284
Здравейте!
Моят скромен принос за базара в Бургас.

http://kapchica.snimka.bg/other/blagotvoritelen-baza-na-dbm-kole … 3.792723.32170341

Вече  изпратих всичко. Дано да сте го получили приятели.
Постарах се да има разнообразни неща. Искаше ми се да направя още, но се случиха някои неща и не можах.
Дано това, което съм направила да се хареса. До година живот и здраве - по вече.
Желая ви да продадете всичко и на трите базара.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт