Заведения с детски кът - София (3)

• 249 265
  • 640
  •   1
Отговори
# 120
Рожденият ни ден  в клубчето в Лозенец на ул. Орел - " Захарно петле "беше страхотен. Децата истински се забавляваха. Много съм доволна от отношението на персонала към нас и към децата. . Видях ,че имам питания на лс и затова пиша... Ако търсите по- тихо място ,а не огромните пицарии и заведения в моловете - това местенце е много подходящо.

# 121
Здравейте, сега виждам темата и искам да споделя с Вас разочарованието си от пицария Палермо на Красно село. Освен ,че не е нищо особено, един господин от персонала си позволи да удари детето ми / на почти 3 години/ ,защото хвърлил някаква играка и щял да я счупи........ Не Ви препоръчвам пицария ПАЛЕРМО на Красно село.
Е, това е недопустимо, дано не се случва на друго дете...

# 122
Здравейте, има и още едно заведение с детски кът, което не видях да  е споменато -  ресторант Joya, зад пазара Ситняково.  Влязох да го огледам и първо ми направи лошо впечатление, че се пуши в основната зала, но после малко ме успокоиха като ми показаха залата с детския кът. Обширна е, точно до детския кът има мека мебел за родителите. Вътре, разбира се, не се пуши. Казаха ми, че идвала аниматорка за децата и струвало по 2 лв. на дете на час. Организират партита, но не мога да кажа точна цена - казаха че излизало около 300 - 350 лв. за 10 - 15 деца + 15 възрастни с включено всичко.

# 123
  • София
Здравейте, сега виждам темата и искам да споделя с Вас разочарованието си от пицария Палермо на Красно село. Освен ,че не е нищо особено, един господин от персонала си позволи да удари детето ми / на почти 3 години/ ,защото хвърлил някаква играка и щял да я счупи........ Не Ви препоръчвам пицария ПАЛЕРМО на Красно село.
Ние сме доволни от празника на детето ни там, но мисля че след написаното от теб надали някой ще помисли да празнува там. Груба реакция към детето, без значение какво е направило.

# 124
  • София
Някой ходи ли вече в пицария Виктория в Ловния парк?  Rolling Eyes

# 125
Да, ние ходихме преди около месец. Децата ми са на 2 г. Знаете за правилото, че деца под 3 г. трябва да бъдат с придружител.

Детският клуб е на втория етаж, без врата от стълбите. Лично за мен беше леко хладно. Продълговато, неголямо пространство. Има 1 пластмасова къщичка, 2 сгъваеми тунела, маси със столчета, плазма, висяща от тавана люлка, шкаф-скрин с играчки и неща за оцветяване.
2 аниматорки вечерно време. 4 лв/час. Като навлезеш 10 минути в нов час, го заплащаш целия.

Като цяло никак не ми допада политиката на Виктория хем да ми взимат парите (и за двете деца, без отстъпка), хем да съм вътре с тях и постоянно да се редуваме с мъжа ми кой да отсъства от масата. Доста е неприятно. Или да приемат децата и да ги занимават/наблюдават изцяло, или да намалят цената на престоя.  Crossing Arms

# 126
  • София
Ее, мислех, че ще е приятно местенце  Tired Жалко...Редно е изобщо да не се заплаща детско клубче в заведение, ама всеки го е ударил на печелбарство  Twisted Evil

# 127
Здравейте отново, сега ще споделя доброто си впечатление от Хепи Люлин. Там празнувахме РД на сина ми / 3 г./ За персонала и обслужването няма какво да кажа, перфектни. Клубчето е прилично,безплатно, има момичета ,които наглеждат децата. Препоръчвам го.

# 128
  • в Кошера

Детският клуб е на втория етаж, без врата от стълбите. Лично за мен беше леко хладно.

Подкрепям.  Peace
Тези две подробности ме отказаха от клубчето, добре, че и дъщеря ми не изяви желание да стои там, беше си при нас на масата.  Peace

Тази Виктория ще е чудесна за топлите дни, градината й е голяма, навсякъде ще е зелено и прохладно.  Peace

# 129
Мами, не е лош вариант според мен за студените дни "Дон Домат" на ул. "Тинтява". Писано е, но да подсетя, защото и аз бях ходила, но отвън през лятото. Има детска стая вътре с разни плюшени играчки, плейстейшън или от сорта джаджа и разни други занимавки (макар и в минимално количество), но децата се забавляват. Редно е да се събуват като влизат, но не всички го спазват, за мое съжаление. Няма аниматор, но ако си на маса около стаята - тя е с големи прозорци и се вижда идеално вътре. Децата влизат и излизат от стаята, търчат из заведението без никой да им прави забележка (повечето посетители или са с деца, или са свикнали). Simple Smile)) Има отвън междублокова детска площадка (пързална и не помня какво друго), но когато изкарат маса от заведението, се пада малко далеч, така че според мен по-скоро за по-големи става, макар че се вижда горе-долу какви ги вършат малчуганите. Simple Smile)) 

# 130
  • София
Здравейте, радвам се че открих темата и се надявам някой да ми помогне!  Praynig
Искам да отпразнуваме скромно рожденния ден на дъщеря ми - 2 г. в заведение, но все пак с детски кът, а не да седят все на масата децата. Децата ще са 4, на 2, 3, 5 и 6 год. Ще ми се да има някакво място за игра, което да се вижда от повечето маси, не да е отделен детския кът, възрастните ще сме 8.
Живеем в Овча купел старата част, близо са ми кварталите Красно село, Борово, Павлово, но може и Люлин и Овча купел.
Ако някой има добри впечатления от приятно заведение се детски кът на закрито, ще бъда благодарна да ме ориентира. Разгледах някои сайтове от първа страница, но не мога да се ориентирам добре, разчитам на лични впечатления повече.
Извинявайте, че нямам време да изчета темите!
  bouquet

# 131
В "Овча купел" - старата част празнувахме първия РД на дъщеря ми, но...беше преди почти 4г. в това заведение. Предполагам, че още го има, но не отговаря на условието да имате пряка видимост към децата - те са в отделно помещение и се наблюдават на монитори, а при тях има нещо като аниматор.
Щом и "Люлин" ви устройва, защо не отидете в "Хепи"-то там...Досега само добри отзиви чета тук, но аз не съм била.
На "Красно село" има и пица "Палермо", но няколко поста по-нагоре имаше негативен коментар...
Успех и весел празник!

# 132
  • София
Тъкмо тази вечер отидохме до това заведение, за което първо говориш. Беше затворено, явно не работи от известно време, тъмно и затворено. За пицария Палермо бяхме ходили преди навън, вътре бях само надниквала, мъжът ми казва че детското помещение няма нищо, на една от снимките в сайта им се вижда стая с детски столчета, без нищо друго, не знам дали е така в момента, ако някой има скорошни впечатления, нека сподели.
Иначе все повече се ориентирам към Хепи в Люлин, така че ще видим за там. Благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 133
Детската стая в Палермо действително не е нещо особено - има някоя друга играчка (мисля, че имаше нещо като мини работилничка) и столчета. Но все пак става, ако си около входа й и можеш да хвърлях по едно око. Имаше отрицателни отзиви за това заведение по-горе. Аз лично съм като цяло с добри впечатления, но без да се очаква нещо кой знае какво от кухнята. Относно РД знам, че ако внасяш торта отвън плащаш.

# 134
  • София
Питането ми е на 50% за тази тема/,но все пак ще го направя.
Някой посещавал ли е ресторант Хасиенда?Макар да няма дестки кът ме интересуват мнения за кухнята и обслужването?
Пицария Палермо не работи през зимата.Последно бяхме там през октомври и казаха,че ще го затварят за зимния период.
Десткият кът не е нищо особено,дори малко мрачен по спомени.Иначе дворът е голям и на топло време е хубаво място за деца.

Общи условия

Активация на акаунт