Заведения с детски кът - София (3)

• 249 243
  • 640
  •   1
Отговори
# 135
Питането ми е на 50% за тази тема/,но все пак ще го направя.
Някой посещавал ли е ресторант Хасиенда?Макар да няма дестки кът ме интересуват мнения за кухнята и обслужването?
Не е лошо местенце Хасиенда. От време на време се събираме там с приятели. От обслужването нямам оплаквания и храната ми харесва.

# 136
Здравейте, радвам се че открих темата и се надявам някой да ми помогне!  Praynig
Искам да отпразнуваме скромно рожденния ден на дъщеря ми - 2 г. в заведение, но все пак с детски кът, а не да седят все на масата децата. Децата ще са 4, на 2, 3, 5 и 6 год. Ще ми се да има някакво място за игра, което да се вижда от повечето маси, не да е отделен детския кът, възрастните ще сме 8.
Живеем в Овча купел старата част, близо са ми кварталите Красно село, Борово, Павлово, но може и Люлин и Овча купел.
Ако някой има добри впечатления от приятно заведение се детски кът на закрито, ще бъда благодарна да ме ориентира. Разгледах някои сайтове от първа страница, но не мога да се ориентирам добре, разчитам на лични впечатления повече.
Извинявайте, че нямам време да изчета темите!
  bouquet

здравейте, ЗА Хепи в Люлин. Там празнувахме РД на сина  ми /3 г/, много съм доволна. Направете резервация по-рано , за да запазите маса до детското кътче. Наплива за там е голям. Палермо в никакъв случай, малко по-горе разказах какво ни се случи там. А и не е нищо особено.Надявам се съм била полезна.

# 137
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате ресторант с детски кът, който да е подходящ за деца/бебета около годинка? Става въпрос за първи рожден ден.

На баткото първия РД празнувахме в ОКафе, но последният път, когато бяхме там, детският кът ми се видя доста занемарен. А навремето къта идеално пасваше на представите ми за подходящ за бебета...

Спаго е ОК, но цените там не ме устройват.

# 138
Не съм била, но ми се струва доста подходящо тук, а и имаше доста доволни момичета от това място!
Може и тук да питате, но не знам каква им е политиката за толкова малки дечица - били сме там с моите, но дребната май я пуснаха без родител, защото брат ѝ беше с нея...тя беше на 1 и малко...Може много неща да са се променили в тези 3 години!

# 139
marini, благодаря   bouquet

# 140
  • София
Питането ми е на 50% за тази тема/,но все пак ще го направя.
Някой посещавал ли е ресторант Хасиенда?Макар да няма дестки кът ме интересуват мнения за кухнята и обслужването?
Не е лошо местенце Хасиенда. От време на време се събираме там с приятели. От обслужването нямам оплаквания и храната ми харесва.

Благодаря!Дано има още мнения за Хасиендата  Praynig
Дали има специална тема за добри заведения в София или някакви отзиви за тях?Не мога да открия.Всъщност тази,която откривам е приключила през август м.г. и след това нищо.
Понеже в темата става въпрос за ресторант Канел ,който не съществува вече,знаете ли някакво подобно уютно местенце?Не държа да има детски кът.

# 141

........... 4 лв/час. Като навлезеш 10 минути в нов час, го заплащаш целия.

Като цяло никак не ми допада политиката на Виктория хем да ми взимат парите (и за двете деца, без отстъпка), хем да съм вътре с тях и постоянно да се редуваме с мъжа ми кой да отсъства от масата. Доста е неприятно. Или да приемат децата и да ги занимават/наблюдават изцяло, или да намалят цената на престоя.  Crossing Arms

ние сме ходили във Виктория на "Оборище", бях учудена от това, че  аниматорката каза, че нямало да ги пусне да дойдат да ядат, когато пожелаят, трябвало аз да си ги изискам Shocked. Децата са ученици, все пак...
Отделно, че докато вечерят, времето продължава да се засича.

# 142
Това е то, важното е кинтата да цъка...... Много са ми меркантилни и опротивели "Виктория"  Crossing Arms

# 143
Portokalovata Gradina (Портокаловата Градина) - Bar & Dinner, Овча купел, ул Боряна 52.

Нямам идея дали работи , ходила съм отдавна , сега се сетих за него, много приятно място. Имаше малък ,но много уютен детски кът.Изобщо като цяло страхотно местенце.

# 144
  • София
Може ли някой да сподели, заплаща ли се престоя в детския кът в Бижу - Младост. Идеята е да хапнем на спокойствие и децата да си поиграят, а не детски рожден ден.   bouquet

# 145
да, заплаща се-7 лв. до 3 часа престой.... поне така беше преди месец

# 146
  • Sofia
Благодарение на темата наскоро празнувах малко, семейно събитие в Дон Домат - Изток.
Много приятно съм изненадана - отвън се стреснах, че е малко и сбутано, но вътре е светло, широко, чудесно.  Laughing Бях резервирала голяма маса до детската стая, която е безплатна и в продължение на 2 часа децата ми не пожелаха да излизат оттам  Laughing (6г и 3г). За първи път имам такова спокойно хапване с децата.  Crazy Цените- съвсем приемливи, порциите - вкусни.
Благодаря на препоръчалите, определено ще повторим  Peace

# 147
  • София
Направих резервация за Бижу, ще споделя мнение следващата седмица. За Дон Домат в Изток също мога да изкажа положително мнение, винаги сме си тръгвали доволни и ние и децата Simple Smile Simple Smile

# 148
  • София
И аз ще държа за отзиви за Бижу в Младост, предстой ни РД на госпожица на 1 годинка , засега сме предвидили около 20-тина възрастни и 6 деца, от който 3 бебенца ( моята + 2 по-малки бебочки), който даже няма и да ходят  Laughing. Интересува ме ако сме без резервация за детския кът, колко време могат да останат останалите 3 дечица , по колко се плаща на час.? За възрастните приятна ли е обстановката?  Може би другата седмица ще отидем и до там на място да огледам, но все пак ако може отзиви.

# 149
  • София
Момичета, препоръчайте място за рожден ден на 6 годишни - да има достатъчно забавления за възрастта им, да не е вехто, да е приветливо, с добра храна, разумна цена? Може ресторант или само клуб. bowuu  chef  

Общи условия

Активация на акаунт