Заведения с детски кът - София (3)

• 249 018
  • 640
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте,

Интересувам се от заведение със спокойна обстановка и детски кът за семейна вечеря. Около центъра, Гео Милев.
За Гео Милев не знам, но в центъра ходим най-често в Дон Домат на Дондуков и Халбите на Черковна. Често пъти сме там и с приятелски семейства.
http://www.halbite.com/halbite/index.php?option=com_content& … =23&Itemid=40
http://dondomat.com/zavedenia.php?z=9

Аз искам да попитам дали някой знае заведение с детски кът, но и да приемат кучета?  Simple Smile

# 451
Здравейте и от мен!
Търсим си спешно ресторант за празнуване на детски рожден ден, но ми се иска да има външна площадка за децата. По принцип сме в Младост и повечето ни гости са от там и би било хубаво, ако някой се сети за нещо готино там или в околността.

Бяхме резервирали и капарирали в Joy Station в Студентски град още миналия месец, но най-неочаквано ми се обадиха онзи ден, че не могат да изпълнят резервацията (разбирайте, получили са по-голяма поръчка и ние с жалките си 30 гости да си гледаме работата). Сега трябва да търсим подходящо място, а рожденият ден е на 19-ти юни - имаме по-малко от 20 дни.

Ще съм много благодарна за всякакви идеи Simple Smile
В този случай са длъжни да ви върнат капарото в двоен размер. Изискайте си го.

# 452
Преди няколко дни бяхме на вечеря в Joy Station и да ви кажа след това имах разтроен стомах,а по принцип не съм с чувствителен стомах, та може само да се радвате че няма да сте там. Последно време съм много разочарована от това заведение,май много се надцениха.
Аз имах подобна случка по коледа, резервирах по телефона за фирмено парти, потвърдиха ми всичко, на следващия ден отива шефа ми да прави менюто и му казват че няма такава резервация и че няма места ,за да направи нова.Той се познава със собствениците обаче и веднага е звъннал да види какви са тези глупости,та в крайна сметка били ни вместили някъде. На въпросното парти се оказахме сами  само с още една маса от около 30 човека.Цялото заведение беше празно. Нещо така и не им разбрах проблема тогава.

# 453
Здравейте и от мен!
Търсим си спешно ресторант за празнуване на детски рожден ден, но ми се иска да има външна площадка за децата. По принцип сме в Младост и повечето ни гости са от там и би било хубаво, ако някой се сети за нещо готино там или в околността.

Бяхме резервирали и капарирали в Joy Station в Студентски град още миналия месец, но най-неочаквано ми се обадиха онзи ден, че не могат да изпълнят резервацията (разбирайте, получили са по-голяма поръчка и ние с жалките си 30 гости да си гледаме работата). Сега трябва да търсим подходящо място, а рожденият ден е на 19-ти юни - имаме по-малко от 20 дни.

В този случай са длъжни да ви върнат капарото в двоен размер. Изискайте си го.

И аз за това се чудех - все пак, ако аз се бях обадила да откажа резервацията, щях да съм на минус 50. Би трябвало да важи и за тях!

# 454
  • София
Здравейте и от мен!

погледни този ресторант http://restorant507.com/
Преди няколко години там празнувахме Р.Д.на дъщеря ми(и ние живеем в Младост).
Имат отзивчив персонал,готвят вкусно.Пише,че имат обновен детски кът.При евентуално лошо време могат да ви настанят вътре.

# 455
В дон Домат Изток е приятно и детския кът е безплатен.

# 456
Натуся, торта вкарахте ли си и има ли такса?

# 457
Simons  на мен лично площадката им отвън доста ме разочарова, доста стара и неподържана, боята се белеше,абе кофти гледка.
О кафе и аз го харесвам,но само ако сте навън, вътре детския  кът е доста малък , и като цяло е за малки като възраст деца. Отвън има хубава голяма пързалка и люлка.

# 458
  • София
В Студентски град празнувахме скоро в Sugar&Spice. Има и детска площадка в близост, но не мога да кажа за каква възраст деца е. Със сигурност е по-нова от тази на Саймънс. Намира се на 10 м по-нагоре от него. Блок 34 мисля беше. 

# 459
  • София
Натуся, торта вкарахте ли си и има ли такса?
Такса нямаше,те не са детско клубче.Даже ни разрешиха да си донесем соев пастет,понеже имахме гости вегани,та да може на децата да направят сандвичи.

# 460
Sugar&Spice e много приятно място, особено това ми харесва че предлагат на място приготвена храна. Цените са добри, обстановката приятна, само че възрастните няма как да седнат отвън ако това търсите.

# 461
O cafe работи ли? Казахс ми познати, че е затворено, а като се опитах да направя резервация на телефона от сайта, номерът беше невалиден..
Surgar&spice е много хубаво клубче, но по-скоро за зима, тъй като е само вътре.

# 462
посетих О'кафе преди месец и работеше, тъкмо го бяха взели нови собственици,доколкото разбрах, дори имаше планирани кръщене и рд, понеже тогава и аз се чудих за рд там.Предполагам че телефона в сайта може да е на старите наематели и затова да е сменен, нямам идея. Не гарантирам че работи ,защото скоро не съм ходила.

# 463
  • София
Някой ходил ли е скоро в Снейк - люлин? Дали са обновили нещо по детската площадка към заведението?

# 464
  • София
Здравейте ,тази година ми се върти идеята за малко по-различен празник и си мисля да наема аниматори и надуваем замък-батут.Някой ползвал ли е подобни услуги и може ли да препоръча нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт