Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 133

  • 97 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Мнения: 368
Студена глюкоза Simple Smile Трябваше да загрееш леко на водна баня Simple Smile)))

# 631
  • Русе/Germany
  • Мнения: 441
И момичета препоръчайте ми червен фондан,който става за покриване,че бях взела един от хитрини ама хич не ми хареса

Аз боядисвах отгоре с черна боя  Wink  Стана супер наситен цвят с боите на Wilton, мацах си с една гъбичка и стана супер.

# 632
  • Мнения: 790
Винаги загрявам глюкозата,обаче я пускам на  слаба степен в микровълновата за няколко секунди.Може ли това да е проблема,ама пък до сега си ставаше фондана ми?
Snejinkaaa и аз оцветявам отгоре,ама никак не ми се получава равномерно.Вчера пробвах да направя направо червен фондан,като сложих боята още от началото,но както вече казах и двата ми опита с фондана вчера бяха зле.Довечера ще видя дали става изобщо за нещо.

# 633
  • Мнения: 367
Аз си купих една червена боя на прах. Разкошен цвят прави . Не пише фирма или нещо . На Уилтън са слаби тъмните бои. Червеното, черното и кафявото не правят хубав цвят. На Америколор има дийп блак и хубаво червено. Тр да питаш в магазина в който пазаруваш.

# 634
  • Мнения: 1 965
Малко ще оспамя, ама да попитам?
И при вас ли е променена визията на БГ Мама, или грешката е в моя телевизор?
Чета за някаква нова визия, ама, дали е това?
Овратителна е, ако е така...

# 635
  • Русе/Germany
  • Мнения: 441
Малко ще оспамя, ама да попитам?
И при вас ли е променена визията на БГ Мама, или грешката е в моя телевизор?
Чета за някаква нова визия, ама, дали е това?
Овратителна е, ако е така...


И при мен е така и е отвратителна Sad до днес на темите беше като преди, но преди малко си промени. Ужасно еее Sad

# 636
  • Мнения: 368
Малко ще оспамя, ама да попитам?
И при вас ли е променена визията на БГ Мама, или грешката е в моя телевизор?
Чета за някаква нова визия, ама, дали е това?
Овратителна е, ако е така...


И при мен е така и е отвратителна Sad до днес на темите беше като преди, но преди малко си промени. Ужасно еее Sad

На всичкото отгоре са сложили някакви евтини реклами така, че без да искаш кликаш върху тях Sad

# 637
  • Мнения: 3 449
Отвратителна е новата визия.Голямо пулене пада докато видиш какво да четеш.Май на никой не му харесва.

# 638
  • Мнения: 277
отне ми известно време да разбера къде да натисна за отговор.... много е неприятен новия облик

радвам се, че ви хареса тортата ми. тези цветя наистина не са трудни и не отнемат много време. те ми харесаха как станаха, но самия борд на тортата, цвета, вече съм ползвала подобни в други торти и доста скучно се получи. обикновено разполагам с част от уикенда, но не и този път. поне измазах по-добре от предишната. аз винаги с ганаш

за червения фондан искам да кажа, покривала съм една торта с този на реншоу червен, мисля попи ред и добре ми се получи като леснота на покриване. белият на тази фирма ми е ужасен, но цветните някак си са ок

ето такова червено

# 639
  • Русе/Germany
  • Мнения: 441
Винаги загрявам глюкозата,обаче я пускам на  слаба степен в микровълновата за няколко секунди.Може ли това да е проблема,ама пък до сега си ставаше фондана ми?
Snejinkaaa и аз оцветявам отгоре,ама никак не ми се получава равномерно.Вчера пробвах да направя направо червен фондан,като сложих боята още от началото,но както вече казах и двата ми опита с фондана вчера бяха зле.Довечера ще видя дали става изобщо за нещо.


Аз какво съм чела не знам, но съм прочела черен фондан Embarassed Извинявам се, че се намесих неподготвена  ooooh!

# 640
  • Мнения: 1 352
Новият облик, да кажа и аз, е просто отврат. По едно време не го ли сменяха пак  newsm78...
Много ми е интересно защо трябва да се пипа нещо, когато си е добре.

Исках да ви питам нещо. Как да направя лъскава глазура за торта? Искам тортата да я измажа с ганаш и след това да я покрия с глазура, да е много лъскава. Пробвала съм разни рецепти, но не ми се получава добре, разтича се, попива. ПРозрачна глазура, нали разбирате. Как я правят такава гъста по сладкарниците, да не им се разтича?

# 641
  • Мнения: 22
Момичета моите "торти" не могат да се сравняват с красотите и професионализма тук. Слагам само снимка на малиновата ми торта от вчера, за да благодаря за съветите и рецептите на van444eto и mishoka  Hug. Вид няма никакъв, но вкуса беше неповторим Simple Smile


Крем със заквасена сметана, филаделфия, бита сметана и малини
Искам да направя и черешова торта (зимата все ми липсват летни плодове и само плодови тори хапвам) Grinning но  Naughty къде се продава така наречената вишновка? Търсих в Карфур и един магазин за алкохол но нямаше Sad какво представлява, има ли вишни вътре в нея както дядовците са ни я правили или е само ликьор? Благодаря ви предварително!!!

# 642
  • София
  • Мнения: 1 078


Исках да ви питам нещо. Как да направя лъскава глазура за торта? Искам тортата да я измажа с ганаш и след това да я покрия с глазура, да е много лъскава. Пробвала съм разни рецепти, но не ми се получава добре, разтича се, попива. ПРозрачна глазура, нали разбирате. Как я правят такава гъста по сладкарниците, да не им се разтича?

Oтговорът е лесен - бърка се в кофи и се слага. Simple Smile Наскоро гледах по едни складове такива с най-различни вкусове, има и шоколодово и плодово, нарича се дори mirror. Simple Smile Не че тотално отричам подобни неща, полезни са понякога, но все пак тайната не е в някакво майсторство сладкарско, като говорим за нашите сладкарници. Wink

# 643
  • Мнения: 160
Може ли някой с опит да се включи  Praynig Искам да си купя пистолет за фондан,кой от двата модела е по-удобен за работа?
Този: http://www.ebay.co.uk/itm/Sculpey-High-Quality-Metal-Clay-Extrud … sh=item417a8c32b4

или този: http://www.ebay.co.uk/itm/Sugarcraft-Extruder-Gun-with-16-Disc-S … sh=item2a335be656

# 644
  • Мнения: 148
Вторият.Аз имам първият и е голяма мъка ако тестото е малко по твърдо.

Общи условия

Активация на акаунт