Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 112-тa тема

• 163 465
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Абсолютно различни са рецептите, не знам как реши, че е точно пица Верди?

Защото авторката е писала пица от пицария "Верди"  newsm78

Върни се малко назад и ще видиш, че Лабрекс  е посочила друга рецепта  Peace Явно си го пропуснала. Просто някой преди нейния пост е сложил тази рецепта за пица Верди и сигурно това те е подвело.  Peace

# 541
С тези температури ще ми останат трушиите за следващата зима tooth , въпреки топлото време си врътнах едни постни сърмички в гювеча Wink

# 542
Ароматно ризото с манатарки , което от няколко дни се каня да кача Grinning

# 543
  • В градината...
Пица Верди /е, с Бри не се разтича като с моцарелата  Thinking/

Щрудел с бутертесто - много вкусен /грозна снимка/

# 544
"Кокалчета" от тесто.

Скрит текст:

# 545
Много са ефектни тези кокалчета от тесто  Simple Smile, щрудела на перуника, пицата Верди...пак ме обхваща кулинарна и (най-вече дегустаторско:)))) нетърпение.
Лабрекс, комплимент за тортата ми, идващ от кулинар като теб, ме кара да се чувствам много щастлива! Hug Благодаря! също благодарности и за тестото за пица- в събота ще го правя...вече ще видя с какво отгоре.
днес скромно  - една баничка със сирене...

http://cuisinaria.blogspot.com/2013/10/blog-post_31.html

# 546
  • ВАРНА
 Дяволски квадрати с фъдж крем

Крустини

# 547
иланг-иланг, може ли рецепти?
Момичета, да Ви питам - купих си форми за тарталети и естествено исках да ги сефтосам. Като ги сложих във фурната, тестото се отлепи от стените и се свлече на дъното. В крайна сметка станаха като подложки, без стени. Ама как го обясних! doh Къде съм сбъркала?

# 548
Според мен или не си облепила внимателно стените на тарталетките, след като си ги намазнила с олио или грешката е в тестото. Ето мои тарталетки, тестото е от масло, яйце, брашно, пудра захар и много малко сода. Многo внимателна трябва да бъдеш, когато поставяш тестото във формичката, да гo изпипаш добре с ръце, да не е нито тънко, нито дебело, да застанат точно по формата. Пробвай отново, само това мога да те посъветвам, човек се учи от опита.

# 549
с какво тесто ги направи? Масленото тесто не се разтича, както сложиш - така остава.  Дори не намаслявам формата.

охлюви по бургундски щях да правя ,но просто ме домързя да върна в черупките, че бяха доста.

свинско с грах

и гювечета у нас тези дни.

# 550
Тестото направих по тази рецепта:
250 г брашно
125 г краве масло
1 разбито яйце, средно голямо
½ ч. л. сол
1–2 с. л. вода
Стана мазничко и не съм намаслявала формите.

# 551
- козуначени кифлички по тази рецепта

# 552
  Две идеи за Хелоуин, бързи за осъществяване -

и броколи с шунка, сметана и кашкавал

.

# 553
# 554
Палачинкова торта по идея на Джейми Оливър с някои мои изменения.

Общи условия

Активация на акаунт