Операция на перианална фистула

• 217 685
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Каква тема, можеш ли да сложиш линк тук? То аз също искам ЯМР всички ми казват да трябва имаш нужда ама никой не ми назначава  Rolling Eyes

# 271
  • София / Костинброд / Годеч
Апетрушинова значи и ти си като мен Sad а изключиха ли Крон на 100% щот нещо при мен не са убедени Sad при мен червото е възпалено до сигмата или горе до сгъвката не помня  Rolling Eyes
Нефертари хирург или гастро. Ти май имаш само гъзни проблеми та значи хирург  Rolling Eyes
Принципно ЯМР влиза в изследванията за крон та аз по тази линия се надявам Sad

Знам ли и аз, уж изключиха. Ама като си гледам наддадените 10 кг от тогава със сигурност нямам Крон  Grinning
Иначе на ЯМР и аз бих отишла, но още се чудя и аз ... а и от тия затворени пространства с тракане откачам

# 272
Лейла, заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=800897.new#new

Момичета, вие сте ми опората  Hug

# 273
  • София
Така да се отчета, минах през гастрото на първо четене абцес няма, поне дълбоко в тъканите няма Simple Smile ендоректално нямаше кой да ме гледа та другата седмица пак ще ходя Sad
Но ми казаха нещо, което много ме разтревожи че цялото това нещо може да ми е от дермоидната киста и вече не знам  Rolling Eyes може ли толкова време да не видят че са свързани  Rolling Eyes
Май определено ще драпам за ЯМР.
Нефертари не съм имала възможност за нищо да питам чаках 2 часа и половина и ме претупаха пак набързо Sad надявам се другата седмица да успея да си задам всичките въпроси, писна ми вече на д-то  Mr. Green

# 274
Така да се отчета, минах през гастрото на първо четене абцес няма, поне дълбоко в тъканите няма Simple Smile
Моля те, кажи ми как ти го установиха това? С какво изследване?
Никога не си споменавала, че имаш/имала киста на опашната кост  newsm78 На никой ли не му мина през ум, че може да са свързани? Та това е първото, което се гледа  Rolling Eyes Нали тия гадове си фистулизират в повече от половината от случаите  Sick
Лейла,  Hug

# 275
  • София
Гледаха ме на ултразвук, те и фистулата така я разгледаха и намериха връзката с червото Simple Smile ами имам операция от дермоидна киста уж всичко е изрязано, зарастна си след 2 месеца превръзки беляга си седи издълбан... Казвала съм на хирурзите отричат да има общо, нали първата фистула беше свързана с червото... На фистулографии и при операциите уж връзка не са намерили  Rolling Eyes ама то моето не е фистула то си е хралупа 1 см широко  Rolling Eyes

# 276
zdraveite,dashteria mi ia operiraxa ot fistula,no sled 1 sedmitsa se poiavi abtses.....davat i antibiotitsi,sega iskat da i praviat tratamento s IFLEKSIMAB.....toest antibiotik vav venata....no ima mnogo posledstvia....iskam da popitam dali niakoi e pravil takova tratamento......zashtoto chetox che ima mnogo stranichni iavlenia.....mnogo blagodaria ako niakoi mi pomogne s otgovor

# 277
Моля, дайте повече информация за дъщеря ви  Hug Тратаменто какво е? То вливането на АБ си е стандартна процедура, на всички тук в темата са ни вливали доста неща  Hug
Лейла, как да ми видят г...О на ултразвук  Mr. Green Нещо не си го представям  newsm78
Лисбоа, каква е била фистулата? Къде? Дъщеря ти на колко години е? Има значение.  Hug

# 278
  • София
Нефертари д...то с ултразвук ти го гледат както ти гледат яйчниците с ултразвук  Embarassed
Lisboa инфликсимаб( или Ремикейд) е лекарство за лечение на автоимунни заболявания не е АБ предполагам дъщеря ви е с доказан Крон за да й го изписват ....

# 279
Zdr...tia e s fistula kompleksa ...ili mnogostranna....operatsiata e dobre no e ostaven edin kanal  za da ne ia razrezvat po goliam tazrez nagore kam dupeto v gornata chast pri opashkata.......samo e izchisten kanala  .......saga i vlovat antibiotik.......tia ne e s dokazana bolest......ima vazpalenie v svivkata na tankoto i debeloto chervo.......dnes shte govorim s lekuvashtia lekar che ne sme saglasni da ia lekuvat s ifleksimab.....toi samo prispiva infeltsiata........shte iskame da operirat abtsesa.......te triabva da izchistia infektsiata a ne da ia prispivat.....izchetox mn. Za tozi ifleksimab......ima mn. stranichni posledstvia.....neznam.........dashteria mi e na 26 g.......v momenta e v bolnitsa i i prelivat piperatsilin.............tratamento e protsedura.........no glavnia vapros e zashto kato ima abtses ne go drenirat a go prispivat........
..shte vidim...

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 10:38 от lisboa

# 280
  • София
Нещо не си разбрала ми се струва Simple Smile не приспива инфекцията това лекарство а моделира имунната система да не се саморазрушава. Ако дъщеря ти е с Крон а по това което пишеш може и да е операциите са много непрепоръчителни затова искат да я лекуват с лекарства. Ако е с Крон колкото повече режат толкова по зле ще става. Не мисля че ще тръгнат да й вливат лекарството без да е болна само да кажа така че ако можеш по скоро се опитай да разбереш какво е реалното състояние на дъщеря ти Simple Smile

# 281
zdr Simple Smile da no infliximab e protiv vuzpaliavashto, kontrolira avtoimunnite bolesti no ne gi lekuva. znachi tia nqma dokazan kron. Nqma i nikoga ne e imala sinptomite na kron. za nas e ot sobstven opit si e tsirei. samo che te ne go izchistvat i toi postoqnno se vrashta i otvara fistuli. ot fevruari sa samo antibiotici, imunosupressivni...dve neuspeshni demek ne izchisteni operatsii.. e tova normalno li e? e dnes i kazaxa che ao ne e suglasna sus infliximab da si tarsi na drugo mesto demek chastno. znachi prosto ni e pisnalo. :'(

# 282
Къде сте? В София ли?

# 283
Ne v Portugalia sme......no parvo popadnaxme na edna incompetentna doktorka koiato oshte ot nachaloto do kraia ni razigravashe dokato se uslojni....i kogato ni prexvarli na gastroto avgust  sastoianieto beshe kritichno......togava nabarzo me operiraxa  no ostavoxa tozi lanal koito stana sega abtses s papla otvan......niama nikakvi simptomi na kron...utre shye pravat rezonansia  za da vidiat sastoianieto na abtsesa i togava shte ae vzeme reshenie .... Shocked

# 284
Изчакайте тогава резонанса утре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт