ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви отново!  Hug
Знам за Балев, но на мен ми трябва за утре, че утре след обяд отивам в Пловдив. Освен някоя бъдеща мама от там да ми каже къде да си запиша час  Grinning

едит: записах се за след 2 чАса при Симеонова в Олимед.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 13:24 от -True Blue-

# 331
Toni77Hug Водете я Кали , нека да свиква. Утре полмоли да останеш 10 мин. скрита  (или се върни след 10-15 мин) и ще видиш че детето ти е забравило за тъгата и си играе с другите деца.Смятам , че така  ще се чувстваш по-спокойна.  Hug

Тони,не се отказвайте да я водите.Нормално е в началото на не иска.До сега все до теб е била.Ти би ли отишла спокойно на кафе с непозната,ако твоята най-добра приятелка ти предлага да отидете в обичайното. Grinning

# 332
Момичета,минавам да ви поздравя ей така  Hug Hug Пожелавам ви много щастливи бременни дни,безгрижие и усмивки  1swing

# 333
Здравейте.
Добре дошли на новите мами. Hug
La vida loca, на патерици да ти е жива и здрава дъщеричката и да има много късмет. При тази възраст винаги е весело. Grinning
Дуденка, мини_мони, радвам се много, че се „отбивате“ при нас. Пращам ви много положителни мисли! Hug

Забравих какво щях да пиша друго. Аз днес съм с главоболие, имам чувството, че настивам, дано се лъжа....

# 334
момичета, много ви се радвам, така да знаете! Thea, благодаря. ама нещо пак сте си направили веселото, пак ли има обидени. мале, мале, за какво само се тормозите излишно. ама карай, иначе няма да е забавно.... прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 335
Момичета, след ФМ какво ви дават, освен черните снимки с размерите на главата и костите? Нещо на вътрешните органи?

Оказа се, че бебето ми е седалищно Sad има ли шанс да се обърне? Има ли и друг така? И пак не можах да кажат пола със сигурност защото имало много пъпна връв и тя минава точно между краката.

# 336
И аз само се отбивам! Бях на ЖК-всичко е наред,бебо първо ритна слушалката,с която го гледат,после се надупи на доки Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Хубав ден Hug
дуденка  Hug ти си знаеш  Hug

# 337
ина, и тебе да те ръчкат и ти ще риташ и ще се дупиш  newsm53

# 338
ина, и тебе да те ръчкат и ти ще риташ и ще се дупиш  newsm53
хахаха,да,помислих си го Simple Smile тоест,представих си го  Hug

# 339
true blue, мисля че има време да се обърне, още е мъничко бебенцето и може да се върти все още, пробвай да лежиш на ляво, казват че помагало да се завърти бебенце с главата на долу.

# 340
Благодаря! Ще се старая да лежа повече на ляво   bouquet

# 341
  • София
Момичета, след ФМ какво ви дават, освен черните снимки с размерите на главата и костите? Нещо на вътрешните органи?

Оказа се, че бебето ми е седалищно Sad има ли шанс да се обърне? Има ли и друг така? И пак не можах да кажат пола със сигурност защото имало много пъпна връв и тя минава точно между краката.

здравей и нашият момък е седалищно. Аз го усещах даже още преди прегледа, защото риташе доло ниско, понякога като ритне по силно и ми се допишква, не ми се мисли по натам какво ще е , но няма срам в нашето положение  Wink.
Не се притеснявай, че е така. На мен ми казаха че има време да се извърти и нормално се намества и извърта поне до 7 месец, а може и след това.
На мен на 2та ФМ ми гледаха всичко- глава, мозък, бройхме пръсчета, крачета и още нещо между тях Laughing, после му гледа дробовете, сърцето как е, кое от къде влиза и излиза, гледа му муцунката за заешка муцуна , бъбреци и какво ли не. Чак аз накрая на майтап попитах ушички дали има  Laughing.

# 342
Здравейте, момичета. Виждам, че дуденка е тук  Hug
Нахлувам в темата с един въпрос малко в страни от често дискутираните в темата, но ме вълнува и така по същество: Лакирате, боядисвате ли се откакто разбрахте, че сте бременни и ако да- колко често?
Аз съм се боядисвала само веднъж / за сватбата/, при нас бебето не беше планирано, беше ни сватбен подарък   Laughing Наложи се и се боядисах, но макар и в един цвят с фолио, за да е далеч от скалпа, да попадне минимално количество в кръвта... Втори път май не бих се боядисала по време на бременността. Притеснявам се...
Лакирала съм се всичко около 5-6 пъти, но се замислям не прекалявам ли... Thinking
Ще се радвам, ако споделите мнение и опит. Поздрави

# 343
Здравейте и от мен, макар и мъгляв ден се радвам, че всичко мина ок на ЖК днес, а що се отнася до stasy_sun аз се боядисвам, има вече бои на пазара, които са без амоняк, даже ги водят че са подходящи за бременни, аз поразпитах тук там, не ги предлагат обаче навсякъде и по всички фризьорски салони, поне не и в Русе, но се намират, доволна съм и даже си мисля, че има по-дълготраен ефект от обикновените бои.

# 344
  • Варна
Досега съм се боядисвала веднъж с безамонячна боя, иначе се лакирах виниги когато искам. Не се вживявай толкова

Общи условия

Активация на акаунт