Отговори
# 480
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хвърли и телефона,пък после от къде го изкара пак същия не можах да разбера  newsm78
Ми на промоция от мобилния оператор за 0 лв. с нов тарифен план  Mr. Green Joy Joy Joy
Много са ми смешни на гарата как са насинени и двамата и брата и сестрата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 481
  • Още у мъглата ...
Хвърли и телефона,пък после от къде го изкара пак същия не можах да разбера  newsm78
Ми на промоция от мобилния оператор за 0 лв. с нов тарифен план  Mr. Green Joy Joy Joy
Много са ми смешни на гарата как са насинени и двамата и брата и сестрата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ако не знаят хората, ша помислят, че те двамата са се били  Joy Joy Joy Joy

# 482
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бе той си го извади от боклука телефона. Wink

Немойм му се начудим кой му втъкна в дъртата глАва, че требе си прай нещо детето!  #Cussing out
Ми остави го бе ахмак! Па като толкова държиш да се "отървеш" предложи на момчето да я вземе за жена! Аме де толкоз акъл!  #Cussing out

# 483
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя ся битте ще има,училище битте,Стамбул битте  smile3515 smile3511 smile3514

# 484
  • Още у мъглата ...
Само дето си даде парите за тез билети, така и не се използваха докрай  newsm44 newsm44 newsm44

# 485
# 486
  • Още у мъглата ...
Тоя ся битте ще има,училище битте,Стамбул битте  smile3515 smile3511 smile3514
Голяма бащина любов, мнооооого голяма  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out fight fight fight fight

# 487
  • Още у мъглата ...

Ехаааа, хайде Джейн  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя на село ще е по-добре бе ахмак ,тя ко се молиш ма,там ще цъфтиш без тия папуняци  ooooh!
И защо не му писа за Фера,а му се обажда да я слушат ония,баси и тъпотията  Naughty

# 489
Ау че и лош го раздава.
Лара ми е много сладка.

# 490
  • Още у мъглата ...
Тя на село ще е по-добре бе ахмак ,тя ко се молиш ма,там ще цъфтиш без тия папуняци  ooooh!
И защо не му писа за Фера,а му се обажда да я слушат ония,баси и тъпотията  Naughty

Щот си е проста  ooooh! ooooh! ooooh!

# 491
  • У Диспансера ...♥♥♥
За срещите с Корай можеше да пише,а сега не можа да напише два реда ,че я пращат на село  #Crazy #Crazy #Crazy

# 492
  • Още у мъглата ...
Ейййй, много хубава музика, направо ти бърка в сърчицето  Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 493
Е, ама и Хазал е страхотна, не знам за вас, на мен ми се доплака като я гледам  Heart Eyes

# 494
Това село от 1 епизод го слушам..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт