Кукли Monster High

• 3 759
  • 15
  •   1
Отговори
Знаете ли магазини във Варна където да имат разнообразие от кукли Monster High? Гледах в ToyTown и Рая, но там имат много малко. В Hippoland въобще нямат.
Ако знаете и някой сайт в който да са налични и на разумни цени, защото попаднах на сайтове където кукла за 40лв се продава за 60-70лв. Не мога да си ги позволя толкова скъпи.
А в повечето сайтове ми дава да поръчам, но ми се обаждат че са изчерпани.
Около тази масова мания за тези кукли не можем да си намерим.  Sad

# 1
На Джъмбо ги има със сигурност. Peace

П.С. Много са яки тези кукли!

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 17:15 от Omnia Vincit Amor

# 2
Сайта им е малко объркан или аз не мога да се оправя. Ако може да дадете линк, където да видя какво имат? И във Варна къде им е магазина?

# 3
Магазина е до Кауфланд ако не се лъжа, а пък за линк едва ли, защото май нямат нищо на сайта. Но със сигурност ги имат, там съм ги виждала, имаше няколко различни кукли, поне 5 бяха.

# 4
Обадих им се, защото се съмнявах че имат разнообразие, но момичето каза че имат много.
Благодаря за  помощта.  newsm51

# 5
  • София
Е колко много да имат като разнообразие. Най-много 5 да са.  Thinking
Виждала съм ги в Джъмбо и в Хиполенд. Цената се върти около 35-40 лв.  Peace

# 6
В Хиполенда нямат нищо от известно време. Не съм ходила тази седмица, но отидохме в Джъмбо и там имаха доста кукли.

# 7
  • Ланкър, планините Овнерог
В Комсед има доста видове. Или поне лятото, когато ме касаеше, имаха много.

# 8
За  пръв път го чувам. Погледнах им сайта, но не видях нищо, а никой не ми вдига на посочения номер за Варна

# 9
  • София
В неделя ходих до Джъмбо и специално обърнах внимание на въпросните кукли. Наистина има много видове, цената е 24,99 лв. Явно са намалени.

# 10
Някои са на 24,99лв, има по 34,99лв и от 44-49лв. Не си спомням точно. Ние намерихме доста от тези които търсихме, и малко по малко ще ги съберем newsm68

# 11
Много лошо впечатление ми направи този онлайн магазин:
http://www.shopkmk.com/manufacturer/229/monster-high.html

Имат разнообразие, и даже се обадих, говорих с жената, тя разпита кое могат да доставят. След това намалиха куклите с около 20% и когато се чух пак с жената и уговаряхме да поръчам не една, ами три кукли и й казах че намалението приятно ме е изненадало, защото на всякъде са скъпи, тя май е решила да не се прецака и няма и 5 мин след разговора, намалението беше премахнато. На следващия ден аз директно се обадих да кажа се отказвам. Не знам каква е била причината, но  в моите очи тя е сметнала че ще спечели повече. А тези 20% отстъпка ми бяха добре дошли.
Ако някой има опит с този магазин, нека сподели, може и аз да греша в преценката си.

# 12
  • София
В Комсед имаше голямо разнообразие от по-евтините серии.

# 13
Аз се свързах с тях и ми казаха че не са от тези на Мател. Cry

# 14
  • София
Аз се свързах с тях и ми казаха че не са от тези на Мател. Cry

Аз гледах на Мател.
Но просто по-евтините серии на Монстър Хай - с пижамите, с кънките, на плажа и пр.
Толкова бяха май - 24.99

Леле, тия по сайтовете са се побъркали - серията с пижамите по 60 лв! Shocked
Дето е само една кукла с потник!

Общи условия

Активация на акаунт