"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 969
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Виждам всичко аз Wink Аууу,че то ще е много голяма тази благодарност щом и Ча искаш да го даваш  Joy

Аз си го ползвам и като разменна монета, ама той още не знае.  Whistling  Mr. Green

# 271
Здравейте!
Тинче,  bouquet Ивве,  bouquet
Благодаря ви на всички, момичета, за труда по преводите, мн сте бързи! Hug Hug Hug

Систър, едно голямо честито, само успехи ти желая и занапред!  Hug

Мамче, сега те забелязах  Joy ама то голямо облизване пада Mr. Green

Миленче, Hug гледам си почнала да твориш
Скрит текст:
в тубето профила ти е Milena I.,нали така?
[/color]

# 272
Прилив и отлив еп.1 с български субтитри
линк: http://data-bg.net/details.php?id=974

# 273
Сиси, Hug да това ми е профила в тубето  Whistling

# 274
Вани, ама и ти си била преоблечена  Laughing извинявай, бях заета да си се самолюбувам  Joy

Миленче, не знаех, че клипът е твое дело. Много добре ти се е получил - браво!   bouquet

# 275
Киарче,аз често сменям одежди,не съм като теб.  Simple Smile

# 276
  • У Диспансера ...♥♥♥
Виждам всичко аз Wink Аууу,че то ще е много голяма тази благодарност щом и Ча искаш да го даваш  Joy
Нали,нали,аз за сега съм им го оставила да се възстановява от тия опашки дето ги пи  Joy Joy Joy
Киарче,аз знам за лилавкото и за това избрах такъв цвят ,а и да се вързва с авчето също помислих  Hug Hug Hug

# 277
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони,тия да не са от оригинала на нашите Слънца  newsm78

# 278
Не,ама пак е за слънца  Mr. Green

Момичета,лека вечер ви пожелавам,аз се отправям към царството на сънищата.  Mr. Green  Hug

# 279

Да, аз съм традиционалистка, винаги следвам една и съща модна линия.  Wink

Нали,нали,аз за сега съм им го оставила да се възстановява от тия опашки дето ги пи  Joy Joy Joy
Киарче,аз знам за лилавкото и за това избрах такъв цвят ,а и да се вързва с авчето също помислих  Hug Hug Hug

Кога съм успяла да го кажа това за лилавото, а ти и да го запомниш  newsm78 Mr. Green

Абе, да си знаеш ти си новият ми гуру, познаваш вкуса ми и знаеш как да ме глезиш.  Heart Eyes

Вани, лека  Hug

# 280
  • У Диспансера ...♥♥♥
Киарче,нямам спомен ,само ми се е набило,че е любим цвят на тебе и на Ренката  Hug

# 281
  • София

--->The producers of The O.C., American show Medcezir was based on, are following Cagatay.
Before the show started airing, representatives of Warner Bros came to Turkey for inspection and they were especially impressed with Cagatay and Serenay. They are following them and might use them for their projects abroad.
In short time, the doors of Hollywood have opened for Cagatay.

http://www.kacamag.com/warner-bros-cagatay-ulusoyu-izliyor_22529.html

http://www.startv.com.tr/program/en-guzel-bolum/video/cagatay-ul … rikayanin-vogue-t

Браво  Peace

# 282
хеййй привет момичета Hug Hug Hugстрахотни сте бе евала Blush
благодарности на всички момичета който работят по преводи,субтитри и организация на епизодите
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 283
Към преводачките  Hug -
От ASI-BG.NET искат да качват епизодите с нашите превод и субки.  Съгласни ли сте, момичета?  Rolling Eyes

Leden, така се постъпва!!!!
Naughty Naughty Mr. Green

# 284
Ивве, аз съм съгласна.  Peace

Жани,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт