"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 802
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
много е хубава мелодията Crazy да не я свири мира на пианото? Mr. Green Mr. Green

# 391
  • Пловдив
Добро утро!
Хубав,слънчев и лежерен петък!

# 392
Добро утро и страхотен петък момичета Hug Hug Hug
ето линкче към клипчето с Босненските фенки BlushЧачи дето сЪ разписва по блузката Blush

https://www.facebook.com/photo.php?v=518907784865104&set=vb. … ype=2&theater

и в страничката им във фейса има интересни нещица Flutter  https://www.facebook.com/MedcezirBalkan?fref=ts

miboce  Hugмузиката си е на Тойгарчо Blush

Стели Hugкафенцето ми дойде добре StopХубав ден на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 393
Добро утро  Hug

Скрит текст:

# 394
Добро утро!  Hug

Стели,   bouquet Анитто,   bouquet сега като си пиина кафенце и хапна закусчица денят ще е много по - приятен.  Hug

Мариетке, мерси. Hug
Тук ми изглежда доста по-голям, отколкото по принцип в сериала.
Скрит текст:

Не само това, ами и все едно му е боядисана косата, ама то може и да е от самите ефекти по снимкта.  Peace

Аз да ви кажа не съжалявам, че днес няма да има епизод... ще мога да изляза с чиста съвест, иначе се чудя какви причини да измислям.  Mr. Green

Усмихнат петък!   bouquet

# 395
Добро утро!  Hug

Стели,   bouquet Анитто,   bouquet сега като си пиина кафенце и хапна закусчица денят ще е много по - приятен.  Hug

Мариетке, мерси. Hug
Тук ми изглежда доста по-голям, отколкото по принцип в сериала.
Скрит текст:

Не само това, ами и все едно му е боядисана косата, ама то може и да е от самите ефекти по снимкта.  Peace

Аз да ви кажа не съжалявам, че днес няма да има епизод... ще мога да изляза с чиста съвест, иначе се чудя какви причини да измислям.  Mr. Green

Усмихнат петък!   bouquet

Киарче Hugми на мен няма ли добро утро  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug

# 396
много сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро,Жани,Киарче,Анни,Стели  Hug Hug Hug Hug

# 398
  • София
Чаги е страхотен на клипа  Heart Eyes

Киарче  и аз днес ще поизлезна, а няма да се закова в 20ч пред PC-то  Laughing Стават ми много дни сряда, чк, пт  Tired

# 399
Киарче Hugми на мен няма ли добро утро  newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug Hug

Веднага поправям грешката... Hug Hug Hug
Скрит текст:

Ирка,  Hug Мишенце,  Hug[/b]

# 400
Добро утро и успешен ден !  Hug  Hug  Hug

Ехеее тези Боснеснки фенки...... прииска ми се да съм на тяхно място  Heart Eyes на видеото Ча е голям сладур !  Heart Eyes
Аз Ви казах давайте да хващаме пътя за Истанбул да да отиваме на сета, поне Турция ни е близко, а те отишли чак от Босна до Турция  Shocked

# 401
# 402
Някой знае ли истинското име на Оркун ? Преди време бях го мернала някъде, но нямаше никаква информация за него в нета. Странно, но тогава нямаше никаква информация за него  newsm78

# 403
  • У Диспансера ...♥♥♥
Някой знае ли истинското име на Оркун ? Преди време бях го мернала някъде, но нямаше никаква информация за него в нета. Странно, но тогава нямаше никаква информация за него  newsm78
Metin Akdülger   Това му е истинското име на актьора  Peace

# 404

Опитвам се, ама не мога... много ми е отблъскваща Серенай. Има едно такова излъчване... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт