"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 800
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Белора,Лалето гледала ли си го да видиш как е там  Peace

Те ако не й сложат грим на Сери въобще няма да прилича на себе си !
по скоро когато няма грим е симпатична  Peace има различни начини на гримиране от който ефекта е плашещ има и други в ,който ефекта е супер

# 436
 Hug Hug Hug

Вие що плюете момичето, бе??! Grinning
Добре си е, на мен ми харесва.  Peace

Еее, не колкото Ча....  Whistling Whistling

# 437
# 438
Скрит текст:
Hug Hug Hug

Вие що плюете момичето, бе??! Grinning
Добре си е, на мен ми харесва.  Peace

Еее, не колкото Ча....  Whistling Whistling

Скрит текст:
Тази сцена най-вероятно, ще е в предстоящия епизод, не съм я виждала досега.
Като, че ли е в неговата стая и Мира, ще го хване за ръка.
Имаше и такава снимка.

# 439
Иваа,   bouquet Най - обичам погледът му, който е точно преди да избухне или да се нахвърли на някой. Омекват ми коленцата.  Whistling

# 440
  • София

В Лалето, за мен, е абсолютно същата 1:1. Аз понякога, когато превключа на Диема, имам чувството, че гледам Мира, само че с по-добър стайлинг  Peace

Скрит текст:
Не я плюя, просто изказвам мнение.

Иваа,   bouquet Най - обичам погледът му, който е точно преди да избухне или да се нахвърли на някой. Омекват ми коленцата.  Whistling

smile3521

# 441
Още снимки от предстоящата серия.

# 442
  • Варненска клюкарка

Гледах, ама спрях да си го причинявам от известно време...много зле и там, да не казвам, че го загледах заради нея и наистина се надявах да я харесам Rolling Eyes
Както и друг път съм казвала, там трябваше с Толгахан асфалта под краката си да разтапят- нали извън кадър са имали любовни отношения...При това положение трите природни науки химия, физика и биология, трябваше да ни отвинтят главите направо, така яко трябваше да им се получат нещата, но и двамата пълни дървета, добре, че беше маман Зюзи да дава малко живот на филма....

# 443
  • София

Гледах, ама спрях да си го причинявам от известно време...много зле и там, да не казвам, че го загледах заради нея и наистина се надявах да я харесам Rolling Eyes
Както и друг път съм казвала, там трябваше с Толгахан асфалта под краката си да разтапят- нали извън кадър са имали любовни отношения...При това положение трите природни науки химия, физика и биология, трябваше да ни отвинтят главите направо, така яко трябваше да им се получат нещата, но и двамата пълни дървета, добре, че беше маман Зюзи да дава малко живот на филма....

абсолютно със същата надежда го загледах и аз  Embarassed

Joy Яман как ще го поотупа годеника  Mr. Green

# 444

Medcezir 5. Bölüm
Babasının hırsızlıkla suçlandığı gece Mira’nın Yamanın omzunda teselli bulması Orkun’u çileden çıkarır. Hırsını almak üzere Yaman’ın kapısına dikilir , Yaman’ın olaya karışamayacağından cesaretle Yaman’ın damarına basar. Sonunda Yaman öfkesini zapt edemez. Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira, Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Yaman’la Mira’nın mahallede kendilerini takip eden gözden habersiz geçirdikleri birkaç saat sonunda Mira çok mutludur. Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir. Yaman’ın Asım Şekip Kaya vakfı üniversitesinde burslu okuyabilmesi için gireceği sınav günü yaklaşmıştır. Yaman bu sınava çok sıkı hazırlanır. Mira da bu süreçte Yaman’a varlığıyla destek olur. Sınav günü, Yaman için ağabeyine karşı ikinci bir sınavdır. Kenan kardeşinden imkansızı ister. Yaman, hayatının sınavını hiç tahmin etmediği bir yerde verecektir. 18 Ekim Cuma Günü Saat 20:00'de Star'da...

http://fotogaleri.dizifilm.com/haber/4051/9/Magazin

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама със синята горница е уникален пуууу ,пууууу ,ади че бях почнала се отчайвам бе Чачко  Heart Eyes Heart Eyes
И аз не я плюя,че ако почна ще я удавя сигурно  Joy Joy Joy Joy
Просто не ме кефи,и не ми харесва ,нормално според мен ,някой да я харесват,а други не  Peace

# 446
  • София
Ама със синята горница е уникален пуууу ,пууууу ,ади че бях почнала се отчайвам бе Чачко  Heart Eyes Heart Eyes
....

страшен поглед  Heart Eyes

# 447
  • Варненска клюкарка
И аз не я плюя,че ако почна ще я удавя сигурно  Joy Joy Joy Joy
Просто не ме кефи,и не ми харесва ,нормално според мен ,някой да я харесват,а други не  Peace

На мен пък със синята горница много ми прилича на оригиналния Райън, но да, определено изглежда по-добре така Peace Ох и като гледам снимките, в сцените май ще вкара онзи остър поглед от който ни омекват краката Heart Eyes

То и аз не я плюя, ако я почна няма да мога да се запра Crazy...просто си казвам как я виждат моите очи Peace Не ми блести с нищо- нито с красота, още по-малко с талант. Гледам Чаатай, а нея почти не я забелязвам...

# 448

Ще си кажеш още тиии  Joy

# 449
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нова от сета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт