"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 887
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Зори, ама да знаеш, че за известно време ще се наложи да сте си гадженца и с него.  Whistling Peace

Айде Зори и с него ще се жертва  Joy

То това, ако е жертва. Joy  Разбира се, всичко в името на феновете на сериала, рейтинга и печеленето на дивиденти, все пак трябва да сразим конкуренцията и да сме номер 1.  Peace

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
За брат предлагам Керем Бурсин - виждам, че има много обожателки тук. Whistling
Ааааа не,това значи да влизам още рано,рано в кадър и да трепя Чачко,пък и Ча няма да е съгласен,да има още един красавец,нали само той трябва да изпъква  Joy Joy Joy

# 632
 Hug Hug Hug

Сценарии пишете, роли разпределяте,  Grinning дано и за мен се намери нещо.... Whistling Whistling

кой щеше да е брат му newsm78

Аз предлагам ей този:
Whistling

Скрит текст:

# 633
 Laughing  Laughing  Laughing  smile3501 Всичко измислено до сега звучи страхотно !
Но пропуснахте и близката приятелка на Ча в сериала, щом Зори ще главната женска роля, трябва да има близка приятелка или поне братовчедка, тоест аз  Mr. Green  Laughing

# 634
Hug Hug Hug

Сценарии пишете, роли разпределяте,  Grinning дано и за мен се намери нещо.... Whistling Whistling

кой щеше да е брат му newsm78

Аз предлагам ей този:
Whistling

Скрит текст:

ох недейте бе хора, 4е аз съм на възраст Mr. Green сега ще ме удари я кръвно, я нещо друго Joy

# 635
Мале като се сещам АФК по 100 пъти обсъждахме всяка серия,всеки момент,въобще за каквото се сетим,а сега...  Rolling Eyes

Направо готвим нов сериал за Ча-ЧагиЗо  Joy

# 636
Ох, да идва петък, че една седмица без Ча и пощръкляхме.  Joy

Мале като се сещам АФК по 100 пъти обсъждахме всяка серия,всеки момент,въобще за каквото се сетим,а сега...  Rolling Eyes

И аз това си помислих днес. От тук можем да си направим изводът колко ни е интересен новият му сериал.  Confused

Хайде да си припомним добрите стари дни и нощи  Simple Smile

# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥

Хайде тогава и аз да си покажа новото творение,че е ФЕмирско  Heart Eyes Heart Eyes

# 638
Киара, благодаря,че ми припомни  Heart Eyes

Ирче,поздравления за ФЕмирския ти клип  smile3501

# 639
Ирче,   bouquet сега ще ти разгледам всички клипове, може да съм изпуснала нещо.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 19:48 от k_kiara3

# 640
На мен ми е интересен ПО, но не ми е тръпка, просто е поредния сериал, който ми харесва, докато АФК ми е слабост.....а колко много ми липсват старите дни по време на излъчването му, Confused не може да си представите. Rolling Eyes

# 641
....а колко много ми липсват старите дни по време на излъчването му, Confused не може да си представите. Rolling Eyes

+1!

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
....а колко много ми липсват старите дни по време на излъчването му, Confused не може да си представите. Rolling Eyes

+1!
Направо +10 мога да кажа !

# 643
а колко много ми липсват старите дни по време на излъчването му, Confused не може да си представите. Rolling Eyes

Можем, можем.  Sad
На мен едва ли някога ще ми се случи пак подобно нещо с друг сериал, ама може би е за хубаво, аз бях обсебена. Сега се загледах в колекцията на Ирка в ютуб и все едно пак оживяха пред мен Емир и Фериха. Измислен беше този сериал, не можем да го отречем, но същевременно беше и толкова истински. Една съвременна приказка за принца, който съществува, появява се и спасява красавицата от тежкия и живот. Някой беше писал в темата "всеки актьор си тежеше на мястото" и това е самата истина. Няма да забравя, когато се наложи Вахиде да напусне, колко голяма дупка се отвори в сценария, тя тази дупка така и не се запълни де. Всички чакахме, молихме се и тръпнехме ФЕмир да се съберат. За мен истинският край на сериала беше първата им сватба, следващите епизоди са нещо като продължение, но аз си ги гледам като отбрани моменти. Например, както вече съм писала нееднократно, в моя сценарии те не се разделят за три години, нито Фериха умира... както и да е този сериал свърши. Всеки си има нов проект и на мен този на Хазал много ми харесва, а Прилив и Отлив го следя заради хубавите очи на Чаги и изключително приятната ви компания.  Peace

# 644
  • Варненска клюкарка

Мале като се сещам АФК по 100 пъти обсъждахме всяка серия,всеки момент,въобще за каквото се сетим,а сега...  Rolling Eyes

И аз това си помислих днес. От тук можем да си направим изводът колко ни е интересен новият му сериал.  Confused

Ооо аз за себе си съм го направила същия извод- не ме грабва новия сериал на Ча, нито като цялостна история, нито в частност неговия персонаж...затова и си излях мечтите преди няколко страници  Crazy Наместо това с удоволствие загледах слънцата....  Все още имам някаква надежда за ПО, та и затова продължавам да го гледам- все пак сценаристките са от най-квалитетните нали newsm78
Най-показателно в случая ми е, че досега не ме е провокирал да повторя серия или момент някъкъв  поне. Не виждам и химия, нито тоци-моци и прочие- в момента, когато Мира лежеше мъртво пияна, не усетих загриженост и интерес от негова страна, а  докато се чудеше какво да я прави имах чувството, че ще я подритне с крак...пълно безразличие усещам, въпреки че ни ги подчертават със специален музикален фрагмент даже....  Crazy Абе може и да се получи- както казах още не съм се отказала и ги гледам, пък да видим Rolling Eyes (до четвъртата серия на АФК вече бях горе на черешата)
И друго ми е показателно- вече трета година откак АФК излезе по екраните, а аз с трепет очаквам да пуснат серия със субтитри, макар, че диалозите ги знам наизуст от години, а за серия и фрагменти от ПО ми е все едно...просто очаквам да ме изненадат с нещо, та да се хвана за историята поне Sad

Общи условия

Активация на акаунт