"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 978
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • в очите на дъщеря си
Благодаря ви момичета,много сте бързи и организирани,ако има нужда от помощ,насреща съм ,превеждала съм АФК от английски и имам тренинг с диалозите,как да ги преобразувам за да са разбираеми ,свиркайте ако прецените  Hug Hug Hug

Ако искаш само казваш и си включена за 4 епизод. Peace

# 241
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря ви момичета,много сте бързи и организирани,ако има нужда от помощ,насреща съм ,превеждала съм АФК от английски и имам тренинг с диалозите,как да ги преобразувам за да са разбираеми ,свиркайте ако прецените  Hug Hug Hug

Дайте ми кое да правя и го почвам,тъкмо имам време сега  Hug

# 242
Момичета,много сте бързи и експедитивини.Браво!   bouquet

Тинче,харесва ми подписа ти.  Heart Eyes

# 243
  • в очите на дъщеря си

Дайте ми кое да правя и го почвам,тъкмо имам време сега  Hug

Потрай малко, тези дни ще ти пиша кое да вземеш. Peace

# 244
  • в очите на дъщеря си
Момичета,много сте бързи и експедитивини.Браво!   bouquet

Тинче,харесва ми подписа ти.  Heart Eyes

Hug Hug Hug

# 245

Влизам с кайвето и с благодарности за преведените серии и аз.Изгледах 1 еп.чак сега,но ми достави удоволствие пълно и наслада.Др е да разумееш последователно и спокойно всичко.  bouquet
На Неси не съм благодари за направените преводи в ефир.  bouquet

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 16:33 от megi7

# 246
Йени Хазал.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 18:03 от Neidjal

# 247
# 248

Аууууууу перфектно еееееее! Hug Hug Hug А песента е убийствена! Hug Hug Hug

# 249

--->The producers of The O.C., American show Medcezir was based on, are following Cagatay.
Before the show started airing, representatives of Warner Bros came to Turkey for inspection and they were especially impressed with Cagatay and Serenay. They are following them and might use them for their projects abroad.
In short time, the doors of Hollywood have opened for Cagatay.

http://www.kacamag.com/warner-bros-cagatay-ulusoyu-izliyor_22529.html

http://www.startv.com.tr/program/en-guzel-bolum/video/cagatay-ul … rikayanin-vogue-t

# 250
Здравейтееее....  Hug Hug Hug

Направих два файла, като този в TranZit е с по-кофти качество,  Sick  защото трябваше да го вместя в 1Гб. Всъщност исках да го кача в Dox-a, но го отхвърля, бил голям.....  Whistling
Торента е с малко по-добро качество.
Peace

MedCezir 1 епизод+ вградени Bg subs

Директен линк за сваляне:
/активен 120часа/

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=S1OBNQ9dNRcpvHrS1714213

и

Торент

# 251
Благодаря на работните пчелички, превели 2-ри епизод!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Релакс, много готино клипче!
Heart Eyes Heart Eyes

# 252
Ивве,   bouquet

Релакс,   bouquet

Ирче,  Hug
Скрит текст:
ако не е много нахално и ако имаш време и желание били ми скроила нови дрешки?  Rolling Eyes Embarassed Аз хич не ги умея тея работи, а знам, че ти си виден дизайнер.  Rolling Eyes Blush
[/b]

# 253
  • Стара Загора
Аз съм готова с превода на моята част от 3 епизод. Моля пак да бъда коригирана, където е нужно. bowuu  bouquet

# 254
  • Плевен
Аз съм готова с превода на моята част от 3 епизод. Моля пак да бъда коригирана, където е нужно. bowuu  bouquet
Аз не знам кога ще съм готова, тъй като в моята част английски превод няма все още. Проверявам периодично. Когато го пуснат веднага го правя.

Общи условия

Активация на акаунт