"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 797
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • София

Опитвам се, ама не мога... много ми е отблъскваща Серенай. Има едно такова излъчване... ooooh!

И аз засега си оставам само с опити и то неуспешни  Tired

# 406
Опитвам се, ама не мога... много ми е отблъскваща Серенай. Има едно такова излъчване... ooooh!

И на мен не ми е първа любимка признавам си. Някъде ми харесва, но в повечето случаи не. Има нещо във физиономията, което не мога да го приема...Но това не ми пречи да гледам сериала и да си се любувам на Ча. И  Хазал не харесвам, но това не ми пречеше да си гледам АФК. Просто май никоя партньорка на Ча не ми харесва (и не е от ревност) просто чисто визуално не ме кефят.
Ча го харесвах с Гизем (имаха почти еднакви усмивки), бих го харесала и с Пелин Карахан и др. Peace

Скрит текст:
Е най  с ЧагиЗо разбира се. Laughing

# 407
  • София
Е, то и ние гледаме сериала. Каквато партньорка му изберат, такава  Peace И за мен има нещо в излъчването й даже, не във физиономията, което не ми дава възможност, да я захаресвам, ама нейсе  Simple Smile

# 408
Мен ще ми е интересно да го видя с Мерве  Peace

# 409
  • София

Коя Мерве?

# 410

Коя Мерве?
Мерве Болугур

# 411
  • Банкя
Да ,странна е Серенай .Не мога да кажа какво точно.Но като си спомня , пък и като гледах няколко епизода от ОК -Мариса също е малко странна.Но е по усмихната де.Предполагам, че ги карат да са нацупени hahaha.Ейлюл колко е свежа.
Не виждам, раздали ли са нещо за превод?

# 412
Не виждам, раздали ли са нещо за превод?
Не, няма.  Peace

Зори и на мен най - ми е мерак да го видя да си партнира с теб и той най- вече заради сцените, които си ни обещала.  Mr. Green

# 413
  • София

Коя Мерве?
Скрит текст:
Мерве Болугур

За мой срам я виждам за първи път  Embarassed Не е лоша.

На мен ми се иска, да го видя с малко по-голяма актриса (на години) от него  Peace

# 414
На мен честно казано ми е безразлично с коя играе, или с коя би играл в бъдеще.

# 415
  • София

Понеже той принципно изглежда по-голям, мисля, че би си паснал с актриса по-голяма от него (е, не 20г. разлика, де)  Peace

Искам да го видя в ролята на улегнал мъж, с професия, изграден характер и т.н.  Peace

# 416
Скрит текст:

Понеже той принципно изглежда по-голям, мисля, че би си паснал с актриса по-голяма от него (е, не 20г. разлика, де)  Peace

Скрит текст:
Искам да го видя в ролята на улегнал мъж, с професия, изграден характер и т.н.  Peace
Харесваше ми как си партнираха с Хазал и с Гизем, но с тях вече игра, така, че нямам никакви предпочитания относно патньорките му в проектите му.
С която и да си партнира ми е все тази.

# 417
Някой знае ли истинското име на Оркун ? Преди време бях го мернала някъде, но нямаше никаква информация за него в нета. Странно, но тогава нямаше никаква информация за него  newsm78
Metin Akdülger   Това му е истинското име на актьора  Peace

Благодаря ти !  Hug

# 418
Честно казано и на мен Сери нещо ми се вижда много странна в очите. На фото сесиите не ми изглежда така, както в сериала. Според мен я карат да прави такива физиономии.
Обаче според мен на Ча не му отива да играе 'мръсник' в някой сериал, защото изражението не му го позволява, има нещо детско в него, въпреки, че като облече костюма и погледне с остър поглед всичко това изчезва, но сега в ролята на Яман ми изглежда много по-малък.
Абе с една дума сладур си е !  Heart Eyes  Той и чувал да облече пак ще му отива  Grinning

# 419
О, аз пък много искам да го видя като злодей. Интересно ми е как ще се справи.  Peace
Както сега ми е много интересно да гледам Хазал, много различна от героините, които до сега ни е представяла.

Общи условия

Активация на акаунт