"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 788
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • София
Ееее, тази му фенка бива  Peace

# 452
  • Банкя
Е не можах да разбера много от превода на 5-ти епизод с Гугъл, но разбрх ,
че ще го видим чак на 18.10. в 0 ч.
Ужас!

# 453
Привет Hug Hug Hug
Neidjal   bouquet   bouquet за резюмето на 5 епизод

Medcezir 5. Bölüm
Babasının hırsızlıkla suçlandığı gece Mira’nın Yamanın omzunda teselli bulması Orkun’u çileden çıkarır. Hırsını almak üzere Yaman’ın kapısına dikilir , Yaman’ın olaya karışamayacağından cesaretle Yaman’ın damarına basar. Sonunda Yaman öfkesini zapt edemez. Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira, Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Yaman’la Mira’nın mahallede kendilerini takip eden gözden habersiz geçirdikleri birkaç saat sonunda Mira çok mutludur. Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur. Bu hayal kırıklığı Mert’in canını çok acıtır, ama Yaman’la dostlukları biraz daha güçlenir. Yaman’ın Asım Şekip Kaya vakfı üniversitesinde burslu okuyabilmesi için gireceği sınav günü yaklaşmıştır. Yaman bu sınava çok sıkı hazırlanır. Mira da bu süreçte Yaman’a varlığıyla destek olur. Sınav günü, Yaman için ağabeyine karşı ikinci bir sınavdır. Kenan kardeşinden imkansızı ister. Yaman, hayatının sınavını hiç tahmin etmediği bir yerde verecektir. 18 Ekim Cuma Günü Saat 20:00'de Star'da...

Ето и превода му:

Това,че Мира потърси утешение в прегръдките на Яман през вечерта,когато баща й беше обвинен в кражба,силно ще ядоса Оркун..И за да потуши яда си,той ще отиде пред вратата на Яман..Знаейки,че Яман няма да му отговоря,той ще се опита да го предизвика..Накрая Яман ще се остави на гнева си..
Мира чувства,че приятелството на Яман ще й се отрази добре и затова ще тръгне с него към Тозлудере..Часовете прекарани там далеч от погледите,които ги следят,ще направят Мира щастлива..
От друга страна Мерт ще се опита да намери начин пак да се срещне с Ейлюл след злополучния завършек на първата им вечеря заедно.Но надеждите му по един много неочакван начин ще се сринат на земята..Това разочарование ще причини голяма болка на Мерт,но от друга страна приятелството му с Яман ще става все по-силно..
За Яман наближава денят,когато ще се яви на изпит за стипендия в университета Асъм Шекип Кайа..Яман много усилено се подготвя за този изпит..И през този период това,че Мира е до него ще му помогне много..В деня на изпита Яман трябва да премине и през друг изпит-срещата му с брат му..Кенан ще поиска невъзможното от брат си..
Яман ще мине през изпита на живота си там,където най-малко е очаквал..

Иве,мила,подписа ти е страхотен  smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm03 newsm03..Май е време и аз да си сменя дрехите Peace Peace
Желая ви приятна вечер!

# 454
Лили, появи се в точното време, благодаря ти  bouquet за превода.
Определено сближаването между Яман и Мира започва.
Дано скоро това момиче осъзнае какъв несретник е Оркун и да го разкара.
Той ако знае дядото на Мерт колко ненавижда Яман, с драго сърце би му партнирал в мръсотиите зад гърба му.

# 455
  • София
  bouquet за превода.

става интересно  Peace

# 456
Привет Hug Hug Hug

Скрит текст:
Neidjal   bouquet   bouquet за резюмето на 5 епизод

Ето и превода му:

Това,че Мира потърси утешение в прегръдките на Яман през вечерта,когато баща й беше обвинен в кражба,силно ще ядоса Оркун..И за да потуши яда си,той ще отиде пред вратата на Яман..Знаейки,че Яман няма да му отговоря,той ще се опита да го предизвика..Накрая Яман ще се остави на гнева си..
Мира чувства,че приятелството на Яман ще й се отрази добре и затова ще тръгне с него към Тозлудере..Часовете прекарани там далеч от погледите,които ги следят,ще направят Мира щастлива..
От друга страна Мерт ще се опита да намери начин пак да се срещне с Ейлюл след злополучния завършек на първата им вечеря заедно.Но надеждите му по един много неочакван начин ще се сринат на земята..Това разочарование ще причини голяма болка на Мерт,но от друга страна приятелството му с Яман ще става все по-силно..
За Яман наближава денят,когато ще се яви на изпит за стипендия в университета Асъм Шекип Кайа..Яман много усилено се подготвя за този изпит..И през този период това,че Мира е до него ще му помогне много..В деня на изпита Яман трябва да премине и през друг изпит-срещата му с брат му..Кенан ще поиска невъзможното от брат си..

Иве,мила,подписа ти е страхотен  smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm03 newsm03..Май е време и аз да си сменя дрехите Peace Peace
Желая ви приятна вечер!

love001  love001  love001    newsm03  smile3521 smile3521

# 457
Лилису,   bouquet  bouquet  bouquet

# 458
Аз пък си харесвам Серенай! Даже когато е без грим е мн сладка  Flutter Виждали сме нейни снимки от сетовете,преди да я нагласят...супер си е за мен. Не съм съгласна,че във фотосите на Сернай има фотошоп или то ако има е за обработката на снимките,не за да я правят по-красива.Друг е въпросът,че наистина понякога не и улучват грима ...неините очи са по-големи и нямат нужда от чак толкова мазила. Ето,на последната сесия с Ча,гримът и е мн нежен и изглежда страхотно.Чачко също има разлика във фотосите в реала и от сесиите,пак си е мн красив,но не мога да кажа,че е едно към едно.  Peace Аз харесвах и Гиземката,като черти говоря,не за ролята Гюнеш!
Сега, ако трябва да ги сравнявам трите Хазалчето най ми харесва,но никому не е нужно това сравнение.  Whistling

Лили,благодаря за превода   bouquet

# 459
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет Hug Hug Hug

Скрит текст:
Neidjal   bouquet   bouquet за резюмето на 5 епизод

Ето и превода му:

Иве,мила,подписа ти е страхотен  smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm03 newsm03..Май е време и аз да си сменя дрехите Peace Peace
Желая ви приятна вечер!

love001  love001  love001    newsm03  smile3521 smile3521

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 460
Привет на всички фенове на този хубав сериал  Hug Сърдечни благодарности на преводачите за отличния превод newsm51 Искам да попитам има ли начин да увелича размера на субтитрите в сайта на вики, защото са много дребни и се напрягам да прочета написаното, а и други ми споделиха, че буквите са много малки newsm78

# 461
# 462
Аз да си призная още нещо (днес така ми е тръгнало) ако Чаатай не участваше в Прилив и Отлив със сигурност нямаше да го следя. 17-18 годишни тинейджъри, които тепърва откриват себе си, борят се със средата, родителите си и целия свят не ме привличат особено към екран...но тогава виждам Ча и изведнъж всички сцени с него ми стават интересни.  Mr. Green

По повод коментара на Анитто и на мен Гизем ми е симпатична визуално, но като игра, от всички досегашни партьорки на Чаатай, ми е най - слаба.  Peace Той и вика използвах те, излъгах те, а тя реагира все едно са сменили часа на любимия и сериал и сега няма да може да го гледа  Peace

Вани,  Hug аз за Чаатай отдавна всичко си казах, ти си тази, която все още отрича.  Laughing

# 463
Нали щеше да има мач,  newsm78 newsm78 newsm78   а дават озет на 1-и епизод .... Thinking

# 464
Гизем ми е симпатична визуално, но като игра, от всички досегашни партьорки на Чаатай, ми е най - слаба.  Peace Той и вика използвах те, излъгах те, а тя реагира все едно са сменили часа на любимия и сериал и сега няма да може да го гледа  Peace

Вани,  Hug аз за Чаатай отдавна всичко си казах, ти си тази, която все още отрича.  Laughing

Joy

Отричам до последно,защото казвам истината.Ако нещо се промени веднага ще съобщя на всеослушание в темата  Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт