"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 921
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
А те и на богатите и надменните им се намира цаката  Joy

Стават като котенца  Joy

че и се женят даже  Mr. Green

# 571

Хилоу, Наде  Hug

Ще ме извинявате ама тука точно хич не прилича на деветнадесет годишен.  Peace

Вани, ама той тука ще е лош, много лош и после за разнообразие или ще преживее някакъв катарзис или ще се гътне спасявайки някого и така ще изчисти греховете си.  Laughing Направо ще напиша един сценарии и ще го пратя в някоя турска продуцентска къща, само ще уточна, че има две задължителни условия: 1. Чаатай в главната роля и 2. Аз да присъствам на всички снимки като сценарист.  Laughing Зарязвам и право, и криво и тръгвам да си диря късмета.  Joy

# 572
MedCezir 2 Епизод + вградени бг субс

http://data-bg.net/details.php?id=1148

# 573
Киара,еми така де щом си сценаристка е задължително да бъдеш на снимките и да дърпаш конците  Laughing

Ама колко желаещи ще се появят за помощник-сценаристки  Joy

# 574
Аз се кандидатирам за главна женска роля. Peace

# 575
Аз се кандидатирам за главна женска роля. Peace

О, забравих да напиша, че това ми е третото условие към продуцентите. То се подразбира от самосебе си, Hug ама да знаеш, че Чаги много ще те тормози, защото по моя сценарии ще е много лош.  Grinning

# 576
Мен няма ли да ме вземете  newsm78  Mr. Green

# 577
Киарче, на всичко съм готова. Ти прави сценария рейтингов, турците обичат драмите. Simple Smile

Скрит текст:
Ние с Ча зад кадър ще си се разберем, там сценарий няма да има. Mr. Green

Релаксчето е музикалната оформителка. Нашето Тойгарче е тя, защото всичко подбира до най - малкият детайл. Laughing

# 578
Мен няма ли да ме вземете  newsm78  Mr. Green
Ти ще пишеш музиката. Що питате, нали си знаете със Зори, че сте си във филма, просто сценарият ще е различен.  Laughing  Hug

Зори, не знам какво ще правите зад кадър и извън сценарии, но те предупреждавам, че може и да се появи нелоялна конкуренция.  Twisted Evil Laughing

# 579
Ан така  smile3508 Зори, Hug Киарче  Hug трябва да се захващам с музику  newsm68 newsm44 newsm68 http://www.youtube.com/watch?v=9JUjq8utxmM поздравче

# 580
Киарааааа, хелооооууу bye и на мен не ми прилича на момченце, а във финалната сцена на епизода направо изглеждаше като чичка. Rolling Eyes

# 581
Мен няма ли да ме вземете  newsm78  Mr. Green
Ти ще пишеш музиката. Що питате, нали си знаете със Зори, че сте си във филма, просто сценарият ще е различен.  Laughing  Hug

Зори, не знам какво ще правите зад кадър и извън сценарии, но те предупреждавам, че може и да се появи нелоялна конкуренция.  Twisted Evil Laughing

Айде сценаристката почна и ролите да разпределя  Mr. Green

Киара,то е ясно,че често с Ча трябва да оставате насаме,не за друго де,ами да обсъждате сценария.  Joy

# 582
  • Варненска клюкарка

Ще ме извинявате ама тука точно хич не прилича на деветнадесет годишен.  Peace
......

И аз казвам, че не прилича. Преди беше момче и играеше ролята на мъж, а сега е мъж, а са го спретнали в ролята на момче...Rolling Eyes

Искам да го гледам загладен и лъснат, с изпъната фигура като преди...да вкарва остър и секси поглед и дори и от екрана да усещам облака парфюм около него...по възможност и с някое килце отгоре - много му отива такава визия... (а не като сега изхърбен и изгърбен Rolling Eyes)

Искам да го видя в роля на богат, надменен, безскрупулен и арогантен, за разнообразие даже  циничен, фатален и много огнен мъж, но да си намери майстора в лицето на някоя отракана мадама притежаваща същите качества като него ...мечтая си тука  Heart Eyes Crazy

# 583

Искам да го видя в роля на богат, надменен, безскрупулен и арогантен, за разнообразие даже  циничен, фатален и много огнен мъж, но да си намери майстора в лицето на някоя отракана мадама притежаваща същите качества като него ...мечтая си тука  Heart Eyes Crazy

Ще стане... заела съм се тука да пиша сценарий.  Wink  Даже, щото си ми симпатична, предоставям на теб да избереш какъв парфюм да ползва по време на снимките.  Laughing

Релаксче,  Party Hug

# 584
Хей и да не забравяте, че сме в криза и трябва да се пести - имам предвид от костюми... по без бански е най - добре . Whistling

Общи условия

Активация на акаунт