"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 919
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
По сценарий развалянето на Зори няма да й е приятно, но в действителност тя ще бъде многооооо щастлива... Wink Mr. Green

Joy Joy Joy

# 601
По сценарий развалянето на Зори няма да й е приятно, но в действителност тя ще бъде многооооо щастлива... Wink Mr. Green

Joy Joy Joy

Точно така Mr. Green То това не си е никакво "разваляне", това си е облагородяване на почвата, ако питате мен. hahaha

Ча тренира баскетбол Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 14:10 от angel4e_f

# 602
Снимката, на която играе баскетбол  върви с придружаващ я текст.

Cagatay playing basketball....... Kemerburgaz Üniversity was chosen to be Yaman's new school in #medeczir !

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:37 от Neidjal

# 603

smile3521 И тогава тя ще се е превърнала в също толкова безскруполна и меркантилна като него, докато не го види отново... ще им трябват средно около 50 - 60 епизода (зависи от зрителския интерес) да се осъзнаят, че са си так тамън заедно, но тогава "о, ужас" Чаги ще се гътне. Трябва да обсъдя със Стелито как точно ще я измислим тази смърт ама ще си я надиплим някак, споко, вие само гледайте!  newsm47

Много радостен изглежда докато играе баскоетбол.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 17:06 от k_kiara3

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥

smile3521 И тогава тя ще се е превърнала в също толкова безскруполна и меркантилна като него, докато не го види отново... ще им трябват средно около 50 - 60 епизода (зависи от зрителския интерес) да се осъзнаят, че са си так тамън заедно, но тогава "о, ужас" Чаги ще се гътне. Трябва да обсъдя със Стелито как точно ще я измислим тази смърт ама ще си я надиплим някак, споко, вие само гледайте!  newsm47

Много радостен изглежда докато играе баскоетбол.  Simple Smile
Аз като един Халидулко,ще го гръмна на сватбата им ,докато Чачко се опитва да докара нещо като танц  hahaha hahaha hahaha

# 605
Ааа моля ви се,не искам смърт,трябва да завърши с happy end  Naughty  Laughing

# 606
Ааа моля ви се,не искам смърт,трябва да завърши с happy end  Naughty  Laughing

Не може, посланието ще е, че всеки си получава заслуженото. Чаги ще е отрицателен герой, заради това и краят му ще е такъв. Със Зори още не съм решила какво да правя, ама тя няма да рита камбаната, от сега съм го решила.  Peace Най - много да се отегли на спокойствие в някоя съседна държава.  Mr. Green

Ама вие знаете ли какво се сетих, то еинственият турски елемент във филма ще е Чаги, а той си е наполовина нашенец, тъй че направо ще дам сценария на някоя наша продуцентска къща и него ще го поканим за гост звезда.  Laughing

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 18:16 от k_kiara3

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нея в манастир,че тя без него няма да и се живее,и там да се моли за него  Mr. Green

# 608
Нея в манастир,че тя без него няма да и се живее,и там да се моли за него  Mr. Green

hahaha Joy

# 609

Университета на Яман отвътре. Щял да бъде в същия, в който са Оркун и Хале.

# 610

hahaha Joy

hahaha Ето това е свежа идея!  hahaha

# 611
Наде,да те всички ще учат заедно.  Peace

# 612
  • София

Ще ме извинявате ама тука точно хич не прилича на деветнадесет годишен.  Peace
......

И аз казвам, че не прилича. Преди беше момче и играеше ролята на мъж, а сега е мъж, а са го спретнали в ролята на момче...Rolling Eyes

Искам да го гледам загладен и лъснат, с изпъната фигура като преди...да вкарва остър и секси поглед и дори и от екрана да усещам облака парфюм около него...по възможност и с някое килце отгоре - много му отива такава визия... (а не като сега изхърбен и изгърбен Rolling Eyes)

Искам да го видя в роля на богат, надменен, безскрупулен и арогантен, за разнообразие даже  циничен, фатален и много огнен мъж, но да си намери майстора в лицето на някоя отракана мадама притежаваща същите качества като него ...мечтая си тука  Heart Eyes Crazy

И аз искам точно такъв да е следващия му проект  Peace

# 613
Без Ча направо ще се самоубия. По - добре за утеха нека ми остави един наследник за спомен, да запълни празнотите в моя живот и така да мога да си вдъхна кураж да живея и да продължа напред пък било и да ме изпратите в Камбоджа. Mr. Green.

# 614
Айде появи се и наследник,сценаристките да му мислят  Whistling Joy

Общи условия

Активация на акаунт